Ράλλη για Μαυρίδη: γιατί μαθεύτηκε η σχέση τους, ενώ δεν ήθελαν

Το θέμα της προηγούμενης σχέσης της εξακολουθεί να παραμένει "καυτό" για την ίδια, αν και εξήγησε πως δεν είχε σκοπό να μαθευτεί η προσωπική της ζωή.

ralli-gia-mauridi-giati-matheutike-i-sxesi-tous-enw-den-ithelan
SHARE THIS
0
SHARES

Η συνέντευξη της Νικολέττας Ράλλη στο Πρωινό ξεκίνησε με το ξεκαθάρισμα για τα επαγγελματικά της: «Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και για φέτος και για του χρόνου, θα δούμε με το καλό. Πλησιάζει και το καλοκαίρι άλλωστε. Μπορεί να μας πήγαινε πολύ πέρυσι και να ξαναφορέσουμε τα μαγιό μας και φέτος. Προτεραιότητά μου είναι ο ΑΝΤ1 και δε βιάζομαι».

Δεν θα μπορούσε όμως, να μην γίνει αναφορά στον Γιώργο Μαυρίδη, ακόμα κι εκείνη δεν ήθελε: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό, γιατί όταν κάτι τελειώνει όμορφα, όλα καλά, μια χαρά. Ότι εμείς έχουμε μια έκθεση λόγω της δουλειάς μας το καταλαβαίνω, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από έναν άνθρωπο με ποιον ήμουν, γιατί χώρισα και το οτιδήποτε. Είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Αν δεν ήταν ένας άνθρωπος που έτυχε να κάνει την ίδια δουλειά με μένα, δε νομίζω να το μάθαινε κανείς. Δεν έχω απασχολήσει ποτέ οποιοδήποτε μέσο με την προσωπική μου ζωή».

Δείτε το βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook