Το αφιέρωμα του τεύχους Σεπτεμβρίου της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού Harper's Bazaar στις γυναίκες που ξέρουν "να επανεφευρίσκουν τον εαυτό τους χωρίς να χάνουν την ουσία τους" δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει τη Σάρον Στόουν.
Η Αμερικανίδα σταρ, στα 67 της, φωτογραφήθηκε σε πολύ τολμηρές πόζες δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι φέρει δικαίως τον τίτλο της πιο απελευθερωμένης κυρίας του Χόλιγουντ.
Η Στόουν πόζαρε σε ένα μπαλκόνι φορώντας μαύρο σουτιέν και μίνι φούστα, ολοκληρώνοντας το look της με μαύρες γόβες και γυαλιά ηλίου.
Το αδιαπραγμάτευτο είδωλο της δεκαετίας του '90 πήγε όμως ένα βήμα παραπέρα αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα πόδια της και από μία άλλη οπτική γωνία και μάλιστα, χωρίς τίποτα να περιορίζει την εμφάνισή της.
Για το εξώφυλλο του περιοδικού, ποζάρει σχεδόν γυμνή όπως βλέπουμε στην παρακάτω ανάρτηση.
Δεν ταυτίζεται με την εικόνα της φαμ φατάλ
Όσο για το ποια είναι η δική της άποψη για την εικόνα της που χτίστηκε τη δεκαετία του '90 και απογειώθηκε με την άκρως αισθησιακή εμφάνισή της στην ταινία "Βασικό Ένστικτο", δείχνοντας ότι δεν θέλει να ταυτίζεται με την εικόνα της φαμ φατάλ, λέει: "Κάποιοι θα πουν ότι η Σάρον Στόουν ταυτίστηκε με τη δεκαετία του '90 και ότι, από πολλές απόψεις, μπορούσε να μπει σε ένα δωμάτιο και να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν σχεδόν τα πάντα. Ήταν ένα είδος παράλογης και όχι υγιής δύναμης της φήμης".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr