
Ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος είχε ένα ατύχημα στη Λήμνο, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ειδικότερα, ο Στέλιος Ρόκκος εξήγησε ότι έχει δύο κατάγματα στο πόδι και ότι κυκλοφορεί πλέον με πατερίτσες.
Όπως περιέγραψε, το ατύχημα έγινε, ενώ κυνηγούσε τον σκύλο του, ο οποίος είχε πιάσει μια γάτα. "Ε, δύο κατάγματα", σχολίασε με χιούμορ, δείχνοντας το τραυματισμένο του πόδι. Στο τέλος του βίντεο, ακούγεται να ρωτάει τη σύζυγό του, Λελέ: "Υπάρχουν πατερίτσες σε Ducati;".
Μάλιστα, ο Στέλιος Ρόκκος, εξαιτίας του τραυματισμού του, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, προς το παρόν, τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται. "Είχαμε πάρει μία παράταση, την οποία δεν θα την κάνουμε λόγω του προβλήματος. Για αυτό που στενοχωριέμαι πολύ περισσότερο και από τον πόνο, είναι ότι δεν θα κλείσει η χρονιά, όπως θα ήθελα", είπε.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Στέλιος Ρόκκος έγραψε: "Τα νέα μου. Αυτό που θέλω να κρατήσετε είναι η υπόσχεση πως θα επιστρέψω σύντομα".
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr