
Η δήλωση της Κατερίνας Στικούδη ότι τη βέρα της της φοράει μόνο όταν έχει να πάει κάπου με τον άντρα της Βαγγέλης Σερίφη σαν κόσμημα πυροδότησε μια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη που μίλησε και εκείνη για τις συνήθειές της.
«Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα του γάμου μας. Γιατί για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημά μας. Τη φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημά μας», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Για την Ελένη Μενεγάκη που ακόμα και στα διαφημιστικά σποτς που γυρίζει δεν αποχωρίζεται τη βέρα της, είπε στην εκπομπή της γιατί δεν βγάζει ποτέ τη βέρα της και πως ελέγχει καθημερινά τον Μάκη Παντζόπουλο αν φοράει και αυτός τη δική του.
«Εμένα μου αρέσει να φοράω τη βέρα μου, δεν την φοράω για να τη δει κανείς. Φοράω τόσα πράγματα από πάνω ποιος θα τη δει τη βέρα; Το έχω πιο πολύ ψυχολογικό, ότι η βέρα αυτή έχει διαβαστεί και δε θέλω να τη βγάλω από τα χέρια μου. Για να τη βγάλω πρέπει να βγάλω και τον άνθρωπο που μου έβαλε τη βέρα. Το έχω γρουσουζιά δεν μπορώ χωρίς τη βέρα μου. Ο καθένας όπως το βλέπει. Στο δικό μου μυαλό δεν έχω για καλό η βέρα να βγαίνει και τσεκάρω καθημερινά το δάχτυλο. Χρειάζεται μια βέρα ο άντρας μου για να ξέρω αν είναι παντρεμένος μαζί μου; Υπάρχει Έλληνας που δεν ξέρει; Πραγματικά πιστεύω ότι κάτι που έχει διαβαστεί, σημαίνει στο μυαλό σου και στην ψυχή σου κάτι. Αν δεν το κάνω έτσι θα αρρωστήσω, θα σκέφτομαι ότι δεν το έχω κάνει σωστά. Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν λέω αν είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά παρουσιάστρια και μάλλον οι τηλεθεάτριες αναρωτήθηκαν αν πρέπει και εκείνες να τσεκάρουν τους συζύγους τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr