Το γενέθλιο dinner που παρέθεσαν αυτήν την εβδομάδα στην πολυτελή τους κατοικία ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα έγινε το talk of the town της κοσμικής Αθήνας, με αρκετά στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά να έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μπορεί όχι από τους ίδιους τους οικοδεσπότες, όπως και να 'χει όμως, ακόμα κι όσοι βρισκόμαστε πολύ μακριά από όλα αυτά, πήραμε μία γεύση από την πολυτέλεια που αποπνέει η εντυπωσιακή έπαυλη των εφοπλιστών στη Βουλιαγμένη.
Μάλιστα, χάρη σε μία από τις πολλές φωτογραφίες που μοιράστηκε στο instagram από τη γενέθλια βραδιά ο κουμπάρος του ζευγαριού, Γιάννης Στασινόπουλος, καταφέραμε να ρίξουμε μια ματιά και σε μία ιδιαίτερα καλόγουστη γωνιά της έπαυλης, εκεί που το πολυτελές στοιχείο συναντά τη φυσική ομορφιά και το floral elegance.
Όπως είδαμε, πάνω σε ένα μακρόστενο ξύλινο τραπέζι κονσόλας με μεταλλική υφή, με φόντο έναν τοίχο επίσης ξύλινης επένδυσης, είναι τοποθετημένες τρεις εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών, που δημιουργούν την απόλυτη χρωματική πανδαισία στον χώρο.
Διαβάστε περισσότερα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr