Στην Πάτμο για το Πάσχα ταξίδεψε η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τον γιο της. Η παρουσιάστρια και σύζυγος του υπουργού Τουρισμού, έχει σπίτι στο νησί, στον παραδοσιακό οικισμό κάτω από το μοναστήρι.
Μαζί με τον Βασίλη Κικίλια, τον γιο τους, Παναγιώτη - Αντώνιο και τα παιδιά της από τον πρώτο της γάμο, θα περάσουν τις πασχαλινές διακοπές στο υπέροχο νησί της Αποκάλυψης.

Κάθε χρόνο η ίδια μαγειρεύει Αγιορείτικη μαγειρίτσα στην κουζίνα της στο νησί.

Φτάνοντας στο νησί μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία μέσα στο αγαπημένο της βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στη χώρα.

Εκεί είχε φωτογραφίσει τα παιδιά της, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Παναγιώτη Αντώνιο πριν από ένα χρόνο.
Ακόμα, η Μπαλατσινού πήγε στην εκκλησία το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, όπου ψάλλεται το τροπάριο της Κασσιανής και δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του ναού.




Σε συνέντευξή του στο πρωινό του Mega, ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του: " Η Τζένη είναι σύντροφος, σύζυγος, μαμά και εξαιρετική επαγγελματίας. Δεν είναι κι εύκολο να κάνει καριέρα με εμένα, άφησε πολλά πίσω. Δεν θέλαμε να μπορεί κανείς να πει το παραμικρό. Κάνει επιτυχημένα πράγματα. Ιεραρχεί τα πράγματα και λέει πως πρωτα είναι μαμά και σύντροφος. Τα προλαβαίνει όλα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr