Στο φως η ζωή της Μις Μόσχα με τον βασιλιά της Μαλαισίας

Η εκθαμβωτική 25χρονη και ο 50αρης Βασιλιάς με την αμύθητη περιουσία. Γιατι δεν είχε δώσει σημεία ζωής μετά από τον γάμο τους. Ανακοίνωσε κα ιτη γέννηση του παιδιού.

sto-fws-i-zwi-tis-mis-mosxa-me-ton-basilia-tis-malaisias
SHARE THIS
0
SHARES

Πριν από 6 μήνες η 25χρονη πρώην Μις Μόσχα Ριχάνα Οξάνα Πέτρα επισημοποίησε τον έρωτά της με τον Βασιλιά της Μαλαισίας. Ένας γάμος που έγινε επίκεντρο συζητήσεων με πρωταρχικό το θέμα της διαφοράς ηλικίας, αφού ο Μοχάμεντ V Φάρις Πέτρα είναι σχεδόν 50 χρονών. Έπειτα ακολούθησαν σχόλια και συζητήσεις σχετικά με την αμύθητη περιουσία του βασιλιά και τη μεγάλη τύχη της νεαρής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Όταν έγινε ο γάμος όσα όσα είχαν διαρρεύσει για την τελετή ήταν ελάχιστα/ Μάλιστα, η νύφη δεν έδωσε καμία συνέντευξη, δεν έκανε κανένα σχόλιο για τη ζωή της με τον βασιλιά. Υπήρξαν και τα Μέσα που μίλησαν έντονα για εγκυμοσύνη της, υοπδεικνύοτάς τη ως τον λόγο της εξαφάνισης .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

 

Και ξαφνικά εμφανίστηκε! Πριν από λίγες μέρες το μοντέλο, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες από τη ζωή με τον σύζυγό της, το μυθικό σπίτι τους και το πρώτο τους παιδί, αλλά και εικόνες από την εγκυμοσύνης της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

Ο Τένγκου Ισμαήλ Λεόν γεννήθηκε τον Μάιο και η Ριχάνα ομολόγησε ότι ήταν η δυσκολότερη εμπειρία της ζωής της, αφού νοσηλεύτηκε για τουλάχιστον 2 μήνες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) on

 

Σύμφωνα με τα όσα λένε τα Μέσα, η απουσία της ερμηνεύτηκε ως απόφαση από Παλάτι, ώστε να έχουν χρόνο να ελέγξουν το υλικό που θα δημοσιευόταν και θα εμφάνιζε και τον Βασιλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook