Στο "σφυρί" η πολυτελής βίλα Λυμπέρη - Μακρή

Την 12η Σεπτεμβρίου βγαίνει στο "σφυρί" λόγω χρεών εκατ. ευρώ η πολυτελέστατη βίλα του Αντώνη Λυμπέρη και της συζύγου του Ελένης Μακρή, στο Κεφαλάρι.

sto-sfuri-i-polutelis-bila-lumperi---makri
SHARE THIS
0
SHARES

Την 12η Σεπτεμβρίου βγαίνει στο "σφυρί" λόγω χρεών εκατ. ευρώ η πολυτελέστατη βίλα του Αντώνη Λυμπέρη και της συζύγου του Ελένης Μακρή, στο Κεφαλάρι. 

Πρόκειται για ένα μικρό "παλάτι" περίπου 1.000 τετραγωνικών. 

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που εκποιείται η συγκεκριμένη υπερπολυτελής βίλα, ωστόσο όλες οι προηγούμενες προσπάθειες είχαν αποτύχει, καθώς οι πλειστηριασμού είχαν αποβεί άγονοι, δίνοντας ελπίδα και ανάσα στο ζευγάρι, το οποίο εξακολουθεί να διαμένει στο ακίνητο, όπως γράφει η εφημερίδα Espresso. 

 

Να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο οίκημα έχουν διοργανωθεί μερικά από τα πιο πλούσια και διάσημα πάρτι όλων των εποχών, πάρτι που άφησαν εποχή, ενώ φιλοξενήθηκαν πολύ γνωστά ονόματα του διεθνούς lifestyle. 

 

Οι υποθήκες

Σύμφωνα με την Espresso, η πολυτελής βίλα του άλλοτε ισχυρού μεγαλοεκδότη εκποιείται από μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, καθώς πάνω της "κουβαλά" υποθήκες συνολικού ύψους 9.600.000 ευρώ. 

Η τιμή εκκίνησης της διαδικασίας έχει οριστεί στα 3.830.000 ευρώ, αλλά για αυτά υπάρχουν αξιώσεις και από άλλους, καθώς το ακίνητο έχει υποθηκευθεί και σημειωθεί για οφειλές ύψους πε΄ριπου 1.000.000 ευρώ στο ΙΚΑ και για χρέος 1.220.000 ευρώ προς τη ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων. 

Σύμφωνα με όσ αναφέρονται στην Έκθεση Κατάσχεσης, το οίκημα αποτελείται από το ισόγειο, όπου βρίσκονται ένα σαλόνι με χολ και τραπεζαρία, ένα πλήρως εξοπλισμένο γραφείο και μία κουζίνα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν ακόμα ένα υπνοδωμάτιο για το βοηθητικό προσωπικό, λουτρό κα γυμναστήριο.

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν ένα μεγάλο καθιστικό, πέντε κρεβατοκάμαρες με τα μπάνια τους. 

Υπάρχει ακόμα ένας κήπος έκτασης δύο στρεμμάτων, πισίνα αλλά και ένας εντυπωσιακός αποθηκευτικός χώρος. 

Η οικία αγοράστηκε το 1994 και το 2006 ανακαινίστηκε πλήρως. 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook