Συγκινεί ο πρίγκιπας Χάρι: Η στιγμή που μάθαμε ότι η μητέρα μας ήταν νεκρή

Ποιος ανέλαβε το βαρύ καθήκον να ενημερώσει τον Χάρι και τον Γουίλιαμ ότι η μητέρα τους σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Λίγες μέρες πριν από την 20ή επέτειο θανάτου της αγαπημένης πριγκίπισσας του λαού Νταϊάνα, το BBC προβάλλει ένα νέο ντοκιμαντέρ όπου οι δύο γιοι της, πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι μιλούν για πρώτη φορά για τη στιγμή που έμαθαν για τον θάνατό της.

Συγκινεί ο πρίγκιπας Χάρι: Η στιγμή που μάθαμε ότι η μητέρα μας ήταν νεκρή
 

Όπως αναφέρουν οι διάδοχοι του βρετανικού θρόνου αναφέρουν ότι ο πατέρας τους πρίγκιπας Κάρολος ανέλαβε το βαρύ καθήκον να ενημερώσει τους γιους του ότι η μητέρα τους σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Συγκινημένος ο Χάρι, εξομολογείται ότι ο ίδιος και ο αδελφός του υποχρεώθηκαν να κρύψουν το βαρύ πένθος και τη θλίψη τους υπό το βλέμμα του πλήθους σε μία κηδεία που μεταδιδόταν ζωντανά σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Ο Γουίλιαμ απ' την άλλη αποκάλυψε ότι βιαζόταν να κλείσει το τηλέφωνο στην τελευταία συνομιλία τους για να δει μια σειρά στην τηλεόραση αλλά και για τη σκληρή απόφαση τη βασίλισσας και του διαδόχου του θρόνου πατέρα τους, να συνοδεύσουν το φέρετρο της μητέρας τους. Αυτές οι στιγμές πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους στιγμάτισε τα δύο αγόρια για όλη τους τη ζωή.

 

«Το μόνο που ήθελα να μείνω μόνος σ’ ένα δωμάτιο και να κλάψω» λέει ο δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου.

 

Παράλληλα, τα δύο αδέλφια μίλησαν για την απόφαση να φύγουν αμέσως για το κάστρο στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας για να θρηνήσουν τη μητέρα τους. Μάλιστα έπρεπε να πάρουν άδεια από τη βασίλισσα για να το κάνουν, την οποία πήραν.

Η ίδια έδωσε εντολή να καθαρίσουν το ανάκτορο του Μπαλμόραλ από εφημερίδες ή περιοδικά σχετικά με τον θάνατο της Νταϊάνα ώστε να μην προσθέτει πόνο στους εγγονούς της.