Συγκίνησε ο Ζαχίρ: Πριν το MasterChef δεν είχα ελπίδα και όνειρα, τώρα έχω

Ο Ζαχίρ έδωσε μαθήματα συμπεριφοράς και νοοτροπίας, με τον σπάνιο χαρακτήρα του, με το πώς αντιμετωπίζει τις αναποδιές και με το όνειρό του μετά το MasterChef.

sugkinise-o-zaxir-prin-to-masterchef-den-eixa-elpida-kai-oneira-twra-exw
SHARE THIS
0
SHARES

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef οι «κόκκινοι» ήταν σαν να μην είχαν αντίπαλο στην ομαδική δοκιμασία, όπου οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν μενού για αεροπορική εταιρεία. 

Η κόκκινη ομάδα νίκησε με +40 βαθμούς (48 - 8) και το μεγάλο έπαθλο ήταν ένα ταξίδι στη Ρώμη!

Ωστόσο, ο Ζαχίρ ήταν ο μεγάλος άτυχος γιατί λόγω γραφειοκρατίας δεν μπόρεσε να κάνει αυτό το ταξίδι, αν και αυτός ήταν ο αρχηγός που οδήγησε την ομάδα του σε αυτή την τεράστια νίκη. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως η παραγωγή έχει κάνει τα πάντα, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει και αυτός, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση. Τον διαβεβαίωσε, όμως, πως μόλις λυθεί το πρόβλημα, θα τον πάρουν και θα ταξιδέψουν μαζί του στην ιταλική πρωτεύουσα. Και αυτό διότι η παραγωγή συνεχίζει όλες τις προσπάθειες, προκειμένου να καταφέρει ο Ζαχίρ να πάει στη Ρώμη, έστω και αργότερα.

Ο γνωστός σεφ, όμως, είχε ακόμα μία έκπληξη για τον παίκτη. Το ίδιο βράδυ, του υποσχέθηκε πώς θα τον πάρει με τη μηχανή του και θα βγουν να φάνε και να πιούνε.

«Να πούμε το εξής, το οποίο έχει να κάνει, Ζαχιράκο, με σένα. Κάναμε ότι ήταν δυνατό, ότι προσπάθεια μπορούσαμε σε ότι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία που έχει να κάνει με τα χαρτιά. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε μια λύση για να μπορέσεις να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα. Ένα εισιτήριο για σένα υπάρχει και όταν λύσουμε αυτό το πρόβλημα θα σε πάρουμε και θα πάμε παρέα στη Ρώμη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα λάβεις κι εσύ το έπαθλό σου γιατί ενδεχομένως αυτό που σκεφτήκαμε να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ένα ταξίδι στη Ρώμη. Δηλαδή, θα σε πάρω με τη μηχανή μου και θα πάμε βόλτα να φάμε και να πιούμε. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα μπορέσεις να κάνεις αυτό το ταξίδι, στο χρωστάμε δηλαδή, το έχουμε κάβα για σένα», του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Ζαχίρ δέχτηκε με χαμόγελο την απόφαση, ευχαρίστησε την παραγωγή που προσπάθησε να τον στείλει στη Ρώμη αλλά δεν τα κατάφερε και δήλωσε ευγνώμων για τη βόλτα που θα έκανε με τον Κουτσόπουλο, τον μέντορά του. 

Οι δυο τους πήγαν στη Γλυφάδα και ενώ έτρωγαν ο Ζαχίρ εξομολογήθηκε στον Κουτσόπουλο ότι το όνειρό του μετά το MasterChef είναι να ανοίξει ένα εστιατόριο, όπου μία μέρα την εβδομάδα θα τρώνε μόνο άστεγοι. Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι έχει υπάρξει άστεγος και ξέρει πόσο δύσκολο είναι. 

Παράλληλα, ο Ζαχίρ εξομολογήθηκε ότι είχε χάσει εντελώς την ελπίδα του για τη ζωή και τα όνειρά του, ενώ μέσα στο MasterChef έχει αρχίσει να πιστεύει στα όνειρά του. 

 

Η συμπεριφορά και η εξομολόγηση του Ζαχίρ δεν άφησε ασυγκίνητους τους τηλεθεατές. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook