Τέρενς Κουίκ: Η σπάνια φωτογράφηση με την 23χρονη ηθοποιό κόρη του

Μία σπάνια φωτογράφηση μαζί με την 23χρονη κόρη του Τερέζα, η οποία συνοδευόταν με μια τρυφερή συνέντευξη, έκανε ο Τέρενς Κουίκ στο περιοδικό People.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Μία σπάνια φωτογράφηση μαζί με την 23χρονη κόρη του Τερέζα, η οποία συνοδευόταν με μια τρυφερή συνέντευξη, έκανε ο Τέρενς Κουίκ στο περιοδικό People. 

Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Κουίκ μας συστήνει την κόρη του, την οποία πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Αντ1 «Συμμαθητές». 

«Η Τερέζα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι ένα κορίτσι, στα 23, με τα ενδιαφέροντά της, τα φλερτ της… Αλλά όταν συζητά μαζί μου, το μοναδικό μας θέμα είναι τι κάνει ο Ολυμπιακός! Μιλάμε συνεχώς για ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Δεν ξέρω άλλο πατέρα με κόρη που να του μιλάει μόνο για τον Ολυμπιακό!» αναφέρει ο κ. Κουίκ, ενώ η Τερέζα προσθέτει «Του τηλεφωνώ, επίσης, για να τσεκάρω κάτι που έχει ειπωθεί σε δελτίο ειδήσεων. Πολλές φορές, αλλιώς ακούς ένα γεγονός στο ένα κανάλι και αλλιώς στο άλλο. Και του λέω “μπαμπά… τι γίνεται;!”».

Τέρενς Κουίκ: Η σπάνια φωτογράφηση με την 23χρονη ηθοποιό κόρη του
 

Αλλά και η Τερέζα μίλησε στο περιοδικό για τον πατέρα της. Η 23χρονη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πατέρα της και μάλιστα τον έχει συνοδεύσει σε πολιτικές περιοδείες στην επαρχία.

«Μου είχε πει πως θα βαρεθώ, αλλά ήθελα να πάω. Παρόλο που δεν έχω σχέση με τα πολιτικά, μου φαινόταν ενδιαφέρον να δω τι συμβαίνει στις περιοδείες. Έτσι, πήγαμε στη Ναύπακτο, τον Ιανουάριο. Δεν βαρέθηκα. Άκουσα προβλήματα που για εμάς στην Αθήνα είναι λυμένα. Για να πάνε στο πλησιέστερο στο νοσοκομείο κάνουν μιάμιση ώρα. Κάποια πράγματα που μας είναι δεδομένα, στους κατοίκους της περιφέρειας είναι δυστυχώς πολυτέλεια». 

 

Τι συμβουλεύει τον πατέρα της.

Για την Τερέζα, η μετάβαση του πατέρα της από τη δημοσιογραφία στην πολιτική δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητα της οικογένειας. Ως ηθοποιός μάλιστα, έχει άποψη για το πως πρέπει να κινείται ο πατέρας της στις δημόσιες εμφανίσεις του. «Του λέω πως δεν πρέπει να φωνάζει… Αλλά αυτό του το λέω γενικότερα, ακόμη και όταν πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο!». «Και μου λέει συνεχώς πως πρέπει να χάσω κιλά» συμπληρώνει ο Τέρενς Κουίκ.