Τι ενώνει Μπαρμπαρίγου, Ρουβά και Νικόλαο;

Τα πρόσωπά τους και οι προτιμήσεις τους φιγουράρουν στη Wall Street Journal- Στόχος τους να αναδείξουν και να συστήσουν ξανά την Αθήνα σε όλο τον κόσμο

|
SHARE THIS
0
SHARES

Η ηλεκτρονική έκδοση της Wall Street Journal έφερε κοντά την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τον Σάκη Ρουβά και τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ.Με ποιον τρόπο; Με το δημοσίευμα της, στο οποίο γνωστοί Έλληνες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους μιλούν για την Αθήνα τους, δηλαδή για τα όσα ξεχωρίζουν, αγαπούν και προτείνουν για την πόλη.

Το άρθρο ουσιαστικά συστήνει την πόλη, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια της ανασύνταξής της, έχοντας ζήσει άσχημες στιγμές και προβλήματα λόγω της κρίσης. Οι πέντε άνθρωποι που επέλεξαν οι ιθύνοτες της έκδοσης για να το κάνουν είναι γνωστά και επιτυχημένα πρόσωπα στην Ελλάδα και θεωρήθηκε ότι είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές για να αναδείξουν συγκεκριμένα σημεία.

Με τον τίτλο «Η μαγείρισσα» και εξηγώντας ότι είναι σεφ και ιδιοκτήτρια δυο εστιατορίων στην Αθήνα, ο δημοσιογράφος ζήτησε από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να του αποκαλύψει που θα βρει τις καλύτερες πρώτες ύλες για ελληνικά πιάτα, τον κομμωτή που εμπιστεύεται, την αισθητικό που αφήνεται στα χέρια της, το κατάστημα που επιλέγει να αγοράζει τα ρούχα της και το πιο γλυκό σημείο της πόλης για ζαχαρένιες αμαρτίες.  

Ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός και ο πρώην επικοντιστής, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, είναι ο Σάκης Ρουβάς που αποκαλύπτει την καλύτερη διαδρομή του λεκανοπεδίου με το αυτοκίνητο, την περιοχή που επιλέγει να επισκέπτεται γαι να τρέξει , καθώς και τη γειτονιά του Πειραιά με την ωραιότερη θέα. 

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ, γιος του Κωνσταντίνου, κλήθηκε να αποκαλύψει τον αγαπημένο του περίπατο, το αξεπέραστο μουσείο, το πιο εντυπωσιακό καφέ πουμπορεί να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο στον επισκέπτη του, αλλά και τον κινηματογράφο που ξετρελαίνεται να παρακολουθεί ταινίες.

Στο ίδιο αφιέρωμα για την πόλη μιλούν για όσα προτιμούν και η επιχειρηματίας Λένα Κορρέ, ο επιχειρηματίας real estate και ιδρυτής του Re map art festival  Ιάσονας Τσάκαλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook