
Στις κινηματογραφικές αίθουσες του The Mall Athens βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ως καλεσμένη της πρεμιέρας της νέας ταινίας Barbie με την εντυπωσιακή Μάργκοτ Ρόμπι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Πολλές επώνυμες Ελληνίδες μπήκαν στον μαγικό κόσμο της Barbie και ντύθηκαν στα ροζ για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα.
Όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία από τη νέα σεζόν θα είναι η παρουσιάστρια του Shopping Star. Η μελαχρινή εντυπωσιακή παρουσιάστρια φόρεσε ένα bandage dress με cut outs σε έντονο ροζ.

Το φόρεμά της είχε άνοιγμα στην κοιλιά που αποκάλυπτε τους κοιλιακούς της και ήταν one shoulder. Μαυρισμένη, ξεκούραστη και λαμπερή η Παπαγεωργίου ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες.

Συνδύασε το ντύσιμο με μια πολύχρωμη τσάντα και φούξια πέδιλα.


"Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν". Με αυτό το μότο η νέα κομεντί με τους Μάργκο Ρόμπι, Ράιαν Γκόσλινγκ θα βρίσκεται για το επόμενο διάστημα στις κινηματογραφικές αίθουσες.,,,
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr