X

Τζένη Μπαλατσινού: Η νέα φωτογραφία στο σαλόνι της - Με πολύχρωμο φόρεμα και το laptop αγκαλιά

Η εγκυμονούσα στον έβδομο μήνα Τζένη Μπαλατσινού φόρεσε ένα όμορφο φόρεμα που τονίζει τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Γράφει: TheToc team

Μία φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της ανέβασε στο instagram η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήδη βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το laptop στην αγκαλιά της ενώ εργάζεται ενώ φόρεσε ένα πολύχρωμο φόρεμα.

Τη φωτογραφία της συνόδευσε τη λεζάντα: "Η αληθινή εκπαίδευση συνίσταται λιγότερο σε διδαχές και περισσότερο σε ασκήσεις." – Jean Jacques Rousseau.

Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα, το έχει ρίξει στο διάβασμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε θα γεννηθεί Κικίλιας junior

Η Τζένη Μπαλατσινού θα γεννήσει τον Δεκέμβριο και αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί της.

Όπως είναι γνωστό, η Τζένη διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης και ανυπομονεί να ζήσει για τέταρτη φορά το θαύμα της μητρότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ