
Tην παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσε η νέα φρικιαστική υπόθεση με θύμα σκύλο, που εντοπίστηκε νεκρός και άγρια κακοποιημένος.
H Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα απέστειλε σήμερα στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παραγγελία σχετική με τη θανάτωση στις 24-1-2024 σκύλου στα Μέγαρα, η οποία συνοδεύτηκε με φρικτή κακοποίηση του ζώου.
O σκύλος έφερε τραύμα στο μηρό του πίσω δεξιού ποδιού και δίπλα του εντοπίστηκε μία μεταλλική βέργα, η οποία παρελήφθη από όχημα της Άμεσης Δράσης και παραδόθηκε στο Α.Τ. Μεγαρέων.
Ενημερώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Μεγάρων, η οποία το απόγευμα της ιδίας ημέρας μετέφερε το άψυχο τετράποδο στον κτηνίατρο.
Κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι το σκυλί έφερε μία οπή διαμέτρου 2 εκατοστών περίπου στη δεξιά περινεϊκή χώρα, η οποία ήταν αβαθής με μέγιστο βάθος τα 3 εκατοστά και αιμάτωμα του δεξιού επιπεφυκότα. Εσωτερικά, από την ακτινογραφία προέκυψε κάταγμα πυέλου και διαπιστώθηκε ένα βλήμα από αεροβόλο όπλο, χωρίς όμως να υπάρχει τραύμα εισόδου.
Η μεταλλική ράβδος έχει μεταφερθεί για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Άλλος ένας ΟΛΙΒΕΡ
Στην ανάρτηση της Μαρίας Αρκομάνη, ιδρύτριας του Φιλοζωικού Σωματείου Μεγάρων "Αδέσποτος Παλμός", που γνωστοποίησε τη φρικτή υπόθεση αναφέρεται:
"Άλλος ένας ΟΛΙΒΕΡ . Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη.. Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσα μας .. Στα Μέγαρα...
Η Μπουμπού όπως αναφέρει η κοπέλα που την φρόντιζε βρέθηκε νεκρή έχοντας το παλούκι καρφωμένο πίσω από το άτυχο πλάσμα.. Αμέσως κάλεσε το 100 και έγιναν όλες οι διαδικασίες. Το ζωάκι οδηγήθηκε σε νεκροψία, και πάρθηκαν αποτυπώματα από το παλούκι που της έβγαλαν.
Η ομάδα μας δίνει 1.000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά ποιο είναι αυτό το κτήνος που το έκανε.
Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ.. Ένας δολοφόνος είναι ανάμεσα μας και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό..
Εκλιπαρούμε όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι.
Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τον βρούμε και να ξέρει πως δεν θα γλιτώσει....
Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ....".
Με την υπόθεση ασχολείται το ΑΤ Μεγάρων και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr