
Τρία χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της σκυλίτσας του Γιώργου Μαυρίδη, τη Μόλυ.
Ο παρουσιαστής και tattoo artist όπως και κάθε ένας από εμάς που συμβιώνει με ζώα γνωρίζει πως ο θάνατος τους παραμένει μια πληγή ανοιχτή όσος καιρός κι αν περάσει.
Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατο της Μόλυ.
"3 χρόνια πέρασαν, από την μέρα που έφυγες και τώρα πλέον μπορώ να πω ότι ξέρω… Δεν έμαθα τι πάει να πει αγάπη στα 15 χρόνια που έζησα δίπλα σου, αλλά σε αυτά τα 3 που είσαι μακριά μου! Φέτος δεν χρειάζεται να είμαι εκεί δίπλα, να σου μιλάω, γιατί αυτή την φορά ταξιδεύεις μαζί μου! Νιώθω ότι είναι η τελευταία φορά που ανεβάζω φώτο με την Μολυ ίσως να έχω κάνει κάποια βήματα, ίσως να θέλω να προχωρήσω ίσως πολλά, αλλά έτσι νιώθω. Τέλος πάντων δώστε ένα φιλί και κάντε μια αγκαλιά στους τετράποδους φίλους σας, κάποια μέρα θα με θυμηθείτε" έγραψε ο Γιώργος Μαυρίδης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr