Βελτίωση παρουσίασε η κλινική εικόνα της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη, ο οποίος έδινε μάχη από τις 15 Απριλίου μετά από ρήξη ανευρύσματος κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Γιώργος Μυλωνάκης βγήκε από την ΜΕΘ του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός” μετά από σχεδόν έναν μήνα νοσηλείας.
Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, η κλινική του κατάσταση παρουσιάζει βελτίωση και πλέον αναμένεται να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.
To ανακοινωθέν
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κος Γεώργιος Μυλωνάκης, σήμερα 11 Μαϊου 2026 εξήλθε της ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΓΝΑ ¨Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ¨, καθώς η κλινική του κατάσταση παρουσιάζει βελτίωση και κρίνεται σκόπιμη η μεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.
"Ο σύζυγός μου είναι μαχητής": Η ανάρτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου
Αφού έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μυλωνάκης βγήκε από τη ΜΕΘ η σύζυγος του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Τίνα Μεσσαροπούλου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους θεράποντες ιατρούς και όσους τους στήριξαν.
"Μετά από 26 δύσκολες μέρες στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ήρθε η ώρα χάρη στη δύναμη της επιστήμης, του Θεού αλλά και τη θέληση του ίδιου για ζωή να κάνουμε το επόμενο βήμα και να κατακτήσουμε την επόμενη κορυφή" δήλωσε .
"Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου προς τη Διοίκηση του νοσοκομείου, όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και κάθε εργαζόμενο του Ευαγγελισμού — από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο" συμπλήρωσε η κα Μεσσαροπούλου.
Όπως δήλωσε "πέρα από εξαιρετικοί επαγγελματίες, αποδείχθηκαν πάνω απ’ όλα άνθρωποι με αληθινή αγάπη, δύναμη και ανθρωπιά. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ".
Παράλληλα, εξέφρασε την "τεράστια ευγνωμοσύνη" της προς όλους τους γνωστούς και αγνώστους φίλους που στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα".
"Η παρουσία σας, τα λόγια συμπαράστασης, οι προσευχές και η αγάπη σας μάς έδωσαν δύναμη και συνέβαλαν ουσιαστικά σε αυτή τη μεγάλη μάχη.
Ο σύζυγός μου είναι μαχητής. Τίποτα στη ζωή δεν του χαρίστηκε. Ό,τι πέτυχε, το κατάφερε με κόπο, επιμονή και αξιοπρέπεια. Και το ίδιο θα κάνει και τώρα" ανέφερε.
"Ο επόμενος σταθμός μας είναι η Γερμανία, σε ένα εξειδικευμένο, για την περίπτωση του, κέντρο αποκατάστασης. Συνεχίζουμε με πίστη, δύναμη και ελπίδα" όπως ενημέρωσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

