
«Απαιτείται επανακαθορισμός του ιδεολογικού μας στίγματος, αξιόπιστες πολιτικές θέσεις, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και νέα ηγεσία.
Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε οριακό σημείο. Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από την ευθύνη του», δηλώνει ο βουλευτής του κόμματος, Θάνος Μωραΐτης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».
«Είμαι υπερ της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, αλλά δεν μπορεί μετά το λάθος της Ελιάς να υπάρξει και δεύτερο»
«Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι πολιτικό» συνεχίζει. «Απαιτείται συγκεκριμένη πρόταση για μεταρρυθμίσεις και ρήξεις σε όλα τα επίπεδα. Είμαι υπερ της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, αλλά δεν μπορεί μετά το λάθος της Ελιάς να υπάρξει και δεύτερο» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Ερωτηθείς για τις πολιτικές στοχεύσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Μωραΐτης απαντά: «Δεν ερμηνεύω προθέσεις κανενός. Αυτό που υπάρχει στη δημόσια σφαίρα είναι οι τοποθετήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, όπως αυτή του Ζαππείου, την οποία εγώ προσωπικά βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα.
Σχετικά με το ζήτημα της εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Μωραΐτης λέει ότι «η παράταση του βίου της κυβέρνησης με την εκλογή Προέδρου δεν είναι λευκή επιταγή. Εμάς μας αφορά η χώρα».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr