Απίστευτος Βελόπουλος: «Οχι» στην Σακελλαροπούλου λόγω Αγίου Όρους

Αργότερα επιδίωξε να είναι πιο προσεκτικός και δήλωσε προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελληνική Λύση τιμά το πρόσωπο της κυρίας Σακελλαροπούλου.

apisteutos-belopoulos-oxi-stin-sakellaropoulou-logw-agiou-orous
SHARE THIS
0
SHARES

Για ένα μόνο πράγμα δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο Κυριάκος Βελόπουλος για την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, ότι η πρώτη του αντίδραση ξεπερνά κάθε προηγούμενο.  

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ήταν καλεσμένος χθες το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή και όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είπε... ξείπε!

Η απάντηση του τα «έσπασε» όλα, καθώς στοιχειοθέτησε την διαφωνία του με το επιχείρημα ότι θα είναι η μοναδική Πρόεδρος της Δημοκρατίας που δεν θα μπορεί να επισκεφτεί το Άγιο Όρος. Οι μυημένοι πάντως στον τρόπο σκέψης του Κυριάκου Βελόπουλου δεν έκαναν και τον σταυρό τους, καθώς είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έχει στενή σχέση και με το Άγιο Όρος, αλλά και ότι συχνότατα διακινούσε μέσω των τηλεπωλήσεων  ιερά κείμενα και χειρόγραφα των πατέρων της Εκκλησίας.

Αργότερα επιδίωξε να είναι πιο προσεκτικός και δήλωσε προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελληνική Λύση τιμά το πρόσωπο της κυρίας Σακελλαροπούλου, αλλά και την συνολική της παρουσία. Συνέδεσε ωστόσο την άρνηση του κόμματος του να την στηρίξει, τόσο με το σύνδρομο κατωτερότητας της ΝΔ έναντι της Αριστεράς, όσο και με μια σειρά αποφάσεων της πρώην προέδρου του ΣτΕ.

Ο Βελόπουλος για Σακελλαροπούλου

Ολόκληρη η δήλωση του ήταν η εξής :«Αρχικά δηλώνουμε ότι τιμούμε το πρόσωπο της κ. Σακελλαροπούλου.  Εκτιμούμε τη συνολική της παρουσίας, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δυστυχώς χρησιμοποιείται από τη ΝΔ για την αλλαγή της ατζέντας, τόσο στο λαθρομεταναστευτικό όσο και στα ελληνοτουρκικά και στην παταγώδη αποτυχία με το Βερολίνο.  Κυρίως όμως λόγω του συνδρόμου κατωτερότητας από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς τα τελευταία 70 χρόνια η ΝΔ σύρεται πίσω από μία επιλογή που εκθέτει και την ίδια την υποψήφια πρόεδρο αλλά και την ίδια τη ΝΔ. Με θλίψη δηλώνουμε ότι είμαστε στη δυσάρεστη θέση, κρίνοντας από τα πεπραγμένα της κυρίας Σακελλαροπούλου, κατά το παρελθόν της, για μία σειρά άλλων αποφάσεων από το κόψιμο των συντάξεων, μέχρι την ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες, που φυσική αυτουργός ήταν η κ. Σακελλαροπούλου, αλλά και κυρίως για λόγους εθνικής συνείδησης να μη συναινέσουμε στην πρόταση της ΝΔ.  Θα αναιρεθούμε οι ίδιοι αλλά θα διαψεύσουμε και τις προσδοκίες των Ελλήνων.  Θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή ωστόσο για υπηρεσιακή Υπουργός Δικαιοσύνης η κ. Σακελλαροπούλου». 

Φωτογραφία: EUROKINISSI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook