Βόμβες Φρουζή για τις σχέσεις του με την Αυγή και τον εκδότη Βαξεβάνη

Αποκαλυπτικός τόσο για την εφημερίδα «Αυγή» όσο και για τον δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη.

bombes-frouzi-gia-tis-sxeseis-tou-me-tin-augi-kai-ton-ekdoti-baksebani
SHARE THIS
0
SHARES

Αποκαλυπτικός τόσο για την εφημερίδα «Αυγή» όσο και για τον δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη, φέρεται πως ήταν κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην προανακριτική επιτροπή ο Κωνσταντίνος Φρουζής.

Για την «Αυγή» τόνισε ότι «εκτός από καταχωρίσεις μας δημοσίευαν και έμμεσα ρεπορτάζ. Ρεπορτάζ κατά παραγγελία, δηλαδή, της εταιρείας υπέρ των φαρμάκων της. Είχαμε διαφημιστικό πρόγραμμα» όπως είπε ενώ ανέφερε πως είχε συναντήσει τον Νίκο Φίλη ως διευθυντή της εφημερίδας, κάνοντας λόγο για μια συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα.   

Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, παρουσίασε δημοσίευμα που αναφερόταν σε συγκεκριμένο φάρμακο της εταιρίας με τον Κ. Φρουζή να απαντά πως το εν λόγω δημοσίευμα ήταν πολύ θετικό για τη Novartis.

«Είχαμε διαφημιστική συνεργασία με την Αυγή σε όλο το διάστημα που ήμουν στη Novartis», είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον ο κ. Φρουζής αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε η Novartis με τον Κώστα Βαξεβάνη, σημειώνοντας πως οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί σε καλό κλίμα, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι εκείνη την περιόδο ο κ. Βαξεβάνης δεν είχε ακόμη εφημερίδα και ως εκ τούτου είχε δώσει διαφήμιση στο περιοδικό. 

Η σχέση, σύμφωνα πάντα με τον κ. Φρουζή χάλασε όταν στο ίδιο φύλλο του Hot Doc έβαλε διαφήμιση της Novartis ενώ είχε κάνει δημοσίευμα εναντίον της Pfizer, «με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί η ανταγωνίστρια εταιρεία ότι έκανα πληρωμένη καταχώρηση. Ετσι δεν ξαναέκανα διαφήμιση».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook