
Πρώτη ομιλία στη Βουλή από τον Νίκο Ανδρουλάκη ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και με το "καλησπέρα" ο Κρητικός πολιτικός, δεν παρέλειψε να ρίξει την σπόντα του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την πολυσυζητημένη συνάντηση των δυο τους, που δεν έγινε ποτέ.
"Μπορεί να μην είχαμε συναντηθεί τόσο καιρό, αλλά από ‘δω και πέρα θα τα λέμε τακτικά στη Βουλή" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφέρει πως είχε απευθύνει δύο φορές πρόσκληση στον Νίκο Ανδρουλάκη να συναντηθούν, από την ημέρα της εκλογής του σε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε. Ο πρώην ευρωβουλευτής είχε διαφορετική άποψη, λέγοντας πως η πρόσκληση δεν ήταν θεσμική.
"Αρνήθηκε δύο φορές ο Ανδρουλάκης"
"Ζήτησα από τον κ. Ανδρουλάκη, αφότου εκλέχτηκε να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, καινούργιος αρχηγός κόμματος… Αρνήθηκε τη συνάντηση, αρνήθηκε να με συναντήσει δύο φορές. Του ζήτησα να συναντηθούμε και αρνήθηκε να με δει" είχε υποστηρίξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στους "Πρωταγωνιστές" για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

"Δεν είχα καμία θεσμική πρόσκληση"
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με τη σειρά του είχε απαντήσει στην ΕΡΤ και την εκπομπή "Επίλογος": "Ο πρωθυπουργός είναι σε μεγάλο αδιέξοδο... Με συναντά ενώπιον δεκάδων δημοσιογράφων και μου λέει να τα πούμε οι δυο μας κάποια στιγμή και του απαντώ ότι θα οργανώσουμε μία συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ώστε να υπάρχει μια συνάντηση γνωριμίας.
Επειδή υπήρχε μια κλιμάκωση της πανδημίας το επόμενο διάστημα αυτές οι συναντήσεις με όλους, όχι μόνο με αυτόν, δεν έγιναν. Εγώ δεν είχα καμία θεσμική πρόσκληση".
Για τη δεύτερη φορά στην οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: "Η δεύτερη φορά που έχω μιλήσει με τον κύριο Μητσοτάκη είναι στο Προεδρικό Μέγαρο. Δεν έχω καμία άλλη συνάντηση. Όπου εγώ γνωρίζω εκ των προτέρων τι έχει συμβεί με το Predator, δεν το έχω δημοσιοποιήσει διότι σέβομαι την Πρόεδρο της Δημοκρατίας".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr