Βούλτεψη: Η ΝΕΡΙΤ είναι ανεξάρτητη αλλά...

Αρνήθηκε η Σοφία Βούλτεψη ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη ΝΕΡΙΤ, όμως πρόσθεσε ότι κατά τη γνώμη της πρέπει να μεταδοθεί μόνο μία εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

boultepsi-i-nerit-einai-aneksartiti-alla
SHARE THIS
0
SHARES

Αρνήθηκε κατηγορηματικά η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι η Κυβέρνηση παρεμβαίνει στη δημόσια τηλεόραση και ειδικά τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι το Μαξίμου κρύβεται πίσω από την απόφαση της ΝΕΡΙΤ να μη μεταδώσει και τις δύο εκδηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα -Συνέντευξη Τύπου, ομιλία- στην 79η ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο.

Για τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς η ΝΕΡΙΤ κάλυψε μόνο μία εκδήλωση, την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την κάλυψη δύο

Η κ. Βούλτεψη, μιλώντας στον Βήμα fm, είπε ότι η ΝΕΡΙΤ «είναι Ανεξάρτητη Αρχή και «δεν έχει καμία επαφή με την Κυβέρνηση», ενώ  χαρακτήρισε ψευδή τα σχετικά δημοσιεύματα.

Αναφερόμενη στην παραίτηση του πρόεδρου Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου Ροδόλφου Μορώνη της ΝΕΡΙΤ είπε ότι δεν γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο παραιτήθηκαν.

Για την κάλυψη της επίσκεψης του Α. Τσίπρα στη ΔΕΘ, είπε ότι για τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς η ΝΕΡΙΤ κάλυψε μόνο μία εκδήλωση, την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να να τους καλύψει και τη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή και την ομιλία του αύριο το απόγευμα, τη ώρα μάλιστα που δεν αναγνωρίζει τη δημόσια τηλεόραση .

Τέλος προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη για το σημερινό δημοσίευμα της Αυγής στο οποίο εμφανίζεται το πόθεν έσχες της, ως απάντηση της εφημερίδας στη προχθεσινή δήλωσή της ότι δεν διαθέτει ακίνητη περιουσία. Η κα. Βούλτεψη χαρακτήρισε «άθλια» και «απαράδεκτη» τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook