
Βαριές κουβέντες του ανεξάρτητου βουλευτή Δημήτρη Καμμένου κατά του πρώην συναδέλφου του στους ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου.
«Πολιτικά ηλίθιος ο κ. Παπαχριστόπουλος, διότι μπαίνει στον Βούτση για να δώσει την παραίτηση, έχει ο Βούτσης κάποιο ρόλο κοινοβουλευτικό; Ο Βούτσης είναι θεσμός. Θέλουμε δηλαδή να πιστεύουμε, δεν είναι θεσμός. Απαγορεύεται να επέμβει ο κ. Βούτσης θεσμικά σε οτιδήποτε κοινοβουλευτικό», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος.
«Πρέπει να γίνει πρόταση μομφής κατά του κ. Βούτση. Ελπίζω να γίνει γιατί πρέπει να πάρει ένα μήνυμα ο κ. Βούτσης. Ο κ. Βούτσης και η παρέα του δίνουν πόνο στη Δημοκρατία. Εταιρεία ενοικιάσεως βουλευτών έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε.
"Δεν μπορεί η Δημοκρατία να στηρίζεται στη φράντζα του Παπαχριστόπουλου και της Μεγαλοοικονόμου, έχει πρόβλημα ο θεσμός" υπογράμμισε.
Φωτο: EUROKINISSI
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr