Δήμητρα Λιάνη κατά Σημίτη, Γιώργου, Βενιζέλου

Αλλη μία«επίθεση» στους «επιγόνους» του Ανδρέα Παπανδρέου, επεφύλασσε η Δήμητρα Λιάνη, κατά την παρουσίαση του βιβλίου της υπό τον τίτλο «Η οργή του Ανδρέα»

dimitra-liani-kata-simiti-giwrgou-benizelou
SHARE THIS
0
SHARES

Αλλη μία -την πολλοστή- «επίθεση» στους «επιγόνους» του Ανδρέα Παπανδρέου, επεφύλασσε η Δήμητρα Λιάνη, κατά την παρουσίαση του βιβλίου της υπό τον τίτλο «Η οργή του Ανδρέα».

«Ζήσαμε την πολιτική αχαριστία όλων των επιγόνων του και όχι μόνο. Οι Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος ακύρωσαν τα πάντα. Διέλυσαν το κόμμα, το έκαναν όργανο των εθνικών μας υπονομευτών. Απεμπόλησαν την πολιτική γραμμή του Ανδρέα στα εθνικά θέματα και εναγκαλίστηκαν με το Μάνο, τον Ανδριανόπουλο και όλους τους υβριστές του που ήθελαν να τον βάλουν φυλακή. Ακόμα και σήμερα μαζεύουν τα απομεινάρια της ΔΗΜΑΡ. Ιδεολογικά δεν έχουν καμιά σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος όχι μόνο πράττει ενάντια στη γραμμή του Ανδρέα, αλλά διέλυσε και το ΠΑΣΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το γιατί έγραψε το βιβλίο και τις φήμες για ενδεχόμενη κάθοδό της στον πολιτικό στίβο, η κυρία Λιάνη είπε: «...Αυτό που έπραξα είναι το ιστορικό μου καθήκον απέναντι στην πολιτική μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν πολιτεύομαι και δεν έθεσα ποτέ υποψηφιότητα. Έτσι, έχω αυτή την πολυτέλεια και έχω τη συνείδηση μου ήσυχη και την καρδιά μου απόλυτα καθαρή. Κι αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να πω τα πράγματα όπως έχουν και χωρίς να φοβάμαι και χωρίς να τα καλύπτω. Εγώ δεν έχω τίποτε να φοβηθώ. Άλλοι φοβούνται και γι’ αυτό με έκοβαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook