
Αύριο Κυριακή ανοίγουν ξανά οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να ψηφισθεί ο νέος αρχηγός του κόμματος. Υποψήφιοι είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου. Σημειώνεται πως οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί.
''Νικητής θα είναι το ΠΑΣΟΚ''
''Ζητώ από τους 270.000 Έλληνες δημοκράτες να έρθουν εκ νέου στις κάλπες και να μου δώσουν καθαρή εντολή ανανέωσης, ενότητας κα πολιτικής προοπτικής και εγώ δεσμεύομαι ότι το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής θα είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη'' τόνισε από την Κοζάνη, δύο ημέρες πριν από τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Το σποτ του Νίκου Ανδρουλάκη
''Ο κόσμος θα επιλέξει το ποιος μπορεί να ισχυροποιήσει την παράταξη''
Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας το το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ για το αν έχει να δώσει νέα πράγματα στο ΚΙΝΑΛ, διευκρίνησε πως οι θέσεις του είναι γνωστές, όπως και οι μάχες που έχει δώσει. Εκτίμησε επίσης ότι η μάχη για την ηγεσία δεν έχει κριθεί, καθώς τώρα είναι το β’ ημίχρονο με διαφορετικό διακύβευμα. ''Ο κόσμος στον β’ γύρο, θα επιλέξει όχι τον υποψήφιο που του αρέσει περισσότερο, αλλά ποιος μπορεί να ηγηθεί της παράταξης, να την μεγαλώσει, να την κάνει ισχυρή πλειοψηφούσα δύναμη, να έχει το διεθνές κύρος, παλεύοντας στη βουλή''.
Το σποτ του Γιώργου Παπανδρέου
Πού θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι
Σημειώνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου θα ψηφίσει στο Εκλογικό Τμήμα που θα λειτουργεί στο Δημαρχείο Νίκαιας, Παναγή Τσαλδάρη 10, στις 10:45 π.μ. Ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στις 11:00 το πρωί στο εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Πού θα ψηφίσουν Λοβέρδος, Γερουλάνος, Χρηστίδης
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος έχει γνωστοποιήσει ότι θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη, θα ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ στο 2ο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης στις 10:30 το πρωί.
Ο Παύλος Γερουλάνος θα ψηφίσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στις 13:00, ενώ ο Παύλος Χρηστίδης θα ψηφίσει Λιοσίων 22 στην αίθουσα δημαρχείου Αθηνών στις 10.00 το πρωί.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr