
Επίθεση από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου δέχθηκε σήμερα η οικία του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του στο facebook, συνοδεύοντας το κείμενο με μία φωτογραφία από τις μπογιές στην πρόσοψη της πολυκατοικίας που μένει.
Σύμφωνα με τον κ. Σιμόπουλο, "Πρωί-πρωί σήμερα, αντί για κάλαντα, δέχθηκα "Χριστουγεννιάτικη" επίσκεψη με μπογιές, στο σπίτι μου μάλιστα, από μέλη της αυτοαποκαλούμενης Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε την ευθύνη με μία προκήρυξη-επίθεση στο κράτος δικαίου. Η δημοκρατία, την οποία και υπηρετώ με συνέπεια, δεν τρομοκρατείται και προσωπικά δεν πτοούμαι.
Υ.Γ. Την προηγούμενη φορά ήρθαν στο γραφείο μου πάλι Χριστούγεννα, ενώ νοσηλευόμουν με covid."
"Οι θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων κατά βουλευτών, στελεχών και οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Σήμερα, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, σειρά είχε το σπίτι του Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου", αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ.
Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: "Ας μη ματαιοπονούν. Η απάντηση είναι ίδια. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Κανείς δεν τρομοκρατείται".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr