
Στην αυθεντική Ήπειρο, με την ιδιαίτερη αύρα που γαληνεύει την ψυχή, την ιστορία, τα χρώματα της φύσης, βρέθηκαν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής και η σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη.
Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαΐτη, επισκέφθηκαν μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη το Δολό Ιωαννίνων, έναν μαγευτικό τόπο.

"Ένα χωριό που διατηρεί ζωντανή τη μνήμη και την ταυτότητά του μέσα από τους ανθρώπους του και τον τρόπο που ζουν" αναφέρει στην ανάρτησή της η Όλγα Κεφαλογιάννη συμπληρώνοντας πως "είχα την τύχη να είμαστε μαζί με τον Πρόεδρο και την κυρία Νατάσα Καραμανλή, σε ένα ταξίδι γεμάτο συγκίνηση και αυθεντικότητα".

Ολοι τους φαίνονται ευδιάθετοι στις φωτογραφίες απολαμβάνοντας τις ομορφιές του μαγικού αυτού τόπου με την ιδιαίτερη ενέργεια.

Η ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη
Αναλυτικά στην ανάρτησή της η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μαγεμένη από τις ομορφιές της Ηπείρου και των Ιωαννίνων αναφέρει:

Ένας τόπος που σε κερδίζει χωρίς θόρυβο – με την πέτρα, το φως και τις ιστορίες του.
Εδώ, η φύση αγκαλιάζει τον άνθρωπο και ο χρόνος κυλά αλλιώς.
Ένα χωριό που διατηρεί ζωντανή τη μνήμη και την ταυτότητά του μέσα από τους ανθρώπους του και τον τρόπο που ζουν.
Είχα την τύχη να είμαστε μαζί με τον Πρόεδρο και την κυρία Νατάσα Καραμανλή, σε ένα ταξίδι γεμάτο συγκίνηση και αυθεντικότητα.

Η λαογραφία του τόπου, η αρχιτεκτονική του, οι μνήμες που κουβαλούν οι άνθρωποί του – όλα συνθέτουν έναν κόσμο που συγκινεί και εμπνέει.
Η περιοχή είναι ένας κρυμμένος θησαυρός.
Ένας τόπος που θυμίζει τι σημαίνει να είσαι συνδεδεμένος με τις ρίζες σου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr