«Γέφυρα»: Επίκαιρη όσο ποτέ η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

gefura-epikairi-oso-pote-i-sugklisi-twn-proodeutikwn-dunamewn
SHARE THIS
0
SHARES

Την ανάγκη να υποστηριχτούν με όλους τους τρόπους τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου, επισημαίνει η πρωτοβουλία πολιτών «Γέφυρα».

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκτιμήθηκε ότι η κατεύθυνση της σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων επικαιροποιείται πλέον ακόμα περισσότερο και εκφράσθηκε η ανάγκη να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε να ανατραπούν οι εκλογικοί συσχετισμοί.

Τα μέλη της πρωτοβουλίας που συμμετέχουν στο πολιτικό συντονιστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στην επικοινωνιακή επιτροπή και στην επιτροπή προγράμματος του σχήματος, ενημέρωσαν τους παριστάμενους για τον κεντρικό προεκλογικό σχεδιασμό και ακολούθησε συζήτηση για τα πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα που αναδεικνύει η εκλογική συγκυρία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτο: EUROKINISSI

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook