Μετά τις ανακοινώσεις από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στις 15:00 ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, από το Υπουργείο Οικονομικών θα παρουσιάσει τα μέτρα οικονομικής στήριξης.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, στις 18:00, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, θα προβούν σε ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων προστασίας για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.
Το theTOC θα μεταδώσει live όλες τις ανακοινώσεις για το νέο lockdown.
Γενικό lockdown ανακοινώνει ο Μητσοτάκης
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει μοντέλο Θεσσαλονίκης. Οι μετακινήσεις θα γίνονται μέσω SMS, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, το λιανεμπόριο και τα κομμωτήρια θα κατεβάσουν ρολά, οι λειτουργίες στις εκκλησίες θα γίνονται χωρίς την παρουσία πιστών, ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ και οι φούρνοι.
Τα μέτρα θα μπουν σε εφαρμογή το Σάββατο και θα έχουν διάρκεια τρεις εβδομάδες, μέχρι δηλαδή το τέλος του μήνα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr