Γεροβασίλη: Δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια

Αφορμή για τη δήλωση αυτή υπήρξε αναφορά του Ανδρέα Λοβερδου για καταγγελία πολίτη ότι ούτε η τροχαία δεν πλησιάζει στην περιοχή.

gerobasili-den-uparxei-abato-sta-eksarxeia
|
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια, υποστήριξε η Όλγα Γεροβασίλη στην Βουλή.

Αφορμή για τη δήλωση αυτή υπήρξε αναφορά του Ανδρέα Λοβερδου ο οποίος κατάθεσε επώνυμη καταγγελία πολίτη σύμφωνα με την οποία όταν τηλεφώνησε στην Τροχαία προκείμενου να στείλει περιπολικό για συμβάν πήρε την απάντηση από τον αξιωματικό ότι έχει εντολή να μην μπαίνει στα Εξάρχεια.

Πρόκειται για τεράστιο μύθο, απάντησε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη και απέδωσε την ευθύνη σε μερίδα συνδικαλιστών «που έχουν να εργαστούν 20 χρόνια» οι οποίοι θέλουν να πλήξουν την πολιτική ηγεσία, αλλά και καλύπτουν την δική τους ανικανότητα.

Η κυρία Γεροβασίλη ανακοίνωσε ότι θα διενεργηθεί ΕΔΕ για την καταγγελία Λοβέρδου. Υπενθύμισε ότι χθες έγινε επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων κατά την οποία συνελήφθησαν επτά άτομα. «Αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια» είπε.

Κατά τα λοιπά η υπουργός κατέθεσε τροπολογία με την οποία καταβάλλονται στους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας οι υπερωρίες του 4ου τριμήνου του 2017 και του 2018.

 

Φωτο: INTIMEnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook