
Επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε η βουλευτής και υποψήφια πρόεδρος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, σχετικά με την επόμενη μέρα του κόμματος.
Όπως είπε μιλώντας στο OPEN "η μεγαλύτερη χάρη στον Μητσοτάκη είναι αυτοί που κρατούν το ΠΑΣΟΚ στο 12-13%, αυτό είναι το κλείσιμο του ματιού στον Μητσοτάκη. Με ένα ΠΑΣΟΚ που χάνει 110.000 ψήφους, ενώ 2 εκατομμύρια έχουν φύγει από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, εάν στρουθοκαμηλίζουμε και λέμε ότι τα κάναμε όλα καλά, όπως λέει η ηγεσία, δεν πάμε μπροστά".
"Πώς θα πείσουμε την κοινωνία ότι θα αλλάξουμε τη χώρα αν συνεχίζουμε να παίρνουμε αποφάσεις με δύο κολλητούς και δεν λειτουργεί τίποτα;", σημείωσε στη συνέχεια.
Σημείωσε, δε, ότι "εγώ δεν θυμήθηκα να διαφωνήσω με τον Ανδρουλάκη στις ευρωεκλογές. Εμένα η διαφωνία μου ήταν πολιτική. Έδειξα κίτρινη κάρτα για την επιστολική ψήφο και για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Δεν μου ταιριάζει να κοροϊδεύουμε την κοινωνία".
Παράλληλα χαρακτήρισε "άθλιο να λένε ότι είχα προσχεδιασμένη την κριτική μου για τις ευρωεκλογές. Είπα να τα συζητήσουμε όλα στα όργανα που δεν συνεδριάζουν, είναι αυτό παράλογο;".
Η κ. Γιαννακοπούλου διεμήνυσε, ακόμα, πως "όποιος κι αν εκλεγεί θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Οφείλουμε να δεσμευτούμε όλοι ότι θα το κάνουμε όποιος κι αν εκλεγεί. Και να δεσμευτούμε ότι όποοιος εκλεγεί δεν θα κλειστεί στην καμαρίλα και τις αποφάσεις με τους κολλητούς".
Απαντώντας για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ή στελέχη του απάντησε "τάσσομαι υπέρ της αυτονομίας του ΠΑΣΟΚ με ανοιχτές αγκάλες σε όλους και απευθύνομαι στην κοινωνία. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να γίνει συνιστώσα καμίας θολής κεντροαριστεράς για να βρουν ρόλο κάποιοι. Δεν έχουν θέση στο ΠΑΣΟΚ όσοι πήδηξαν από το καράβι στην κρίση ενώ εμείς δίναμε αγώνες".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr