Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μίλησε δημοσίως για πρώτη φορά μετά την επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη στην οποία υποβλήθηκε.
Την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με παρέμβασή του στο 10ο Regional Growth Conference στην Πάτρα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου συνομίλησε διαδικτυακά με τον δημοσιογράφο Αθανάσιο Ελλις σήμερα Σάββατο σε μία εξ αναβολής συζήτηση καθώς ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει με φυσική παρουσία την περασμένη Πέμπτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου.
Ο ίδιος πάντως ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που δέχτηκε για ταχεία ανάρρωση μετά την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: " Είμαι στις επάλξεις μετά από δύο ημέρες διακοπής. Πολύ σύντομα θα συνεχίσω το νέο τόπο ζωής με συνεχή άσκηση και όσο μπορεί κανείς να αθλείται γιατί είναι σημαντικό κομμάτι για την ζωή όλων μας”.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr