Γκάφα (;) της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο

Κατά πληροφορίες ο πρόεδρος του κόμματος έγινε έξαλλος. Κάλεσε τον κ. Καβαδέλλα στο γραφείο του για τα περαιτέρω.

gkafa--tis-enwsis-kentrwwn-sti-bouli-gia-to-polunomosxedio
SHARE THIS
0
SHARES

Ψηφίστηκε επί της αρχής από την κυβερνητική πλειοψηφία στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης. Το πολυνομοσχέδιο καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση (ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΧΑ, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων).

Ωστόσο, γκάφα του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρη Καβαδέλλα προκάλεσε αναταραχή στο κόμμα και την εσπευσμένη αποκατάσταση του Μάρου Γεωργιάδη ώστε το συμβάν να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο κ. Καβαδέλλας ψήφισε «παρών» επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή όταν η Ένωση Κεντρώων είχε καταστήσει σαφές ότι καταψηφίζει.

Κατά πληροφορίες ο πρόεδρος του κόμματος έγινε έξαλλος. Κάλεσε  τον κ. Καβαδέλλα στο γραφείο του για τα περαιτέρω, ενώ ζήτησε από τον Μάριο Γεωργιάδη να πάει στην Ολομέλεια όπου συζητείτο το πολυνομοσχέδιο για να διορθώσει το σφάλμα.

Πράγματι ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε το λόγο και απευθυνόμενος προς τον προεδρεύοντα ανέφερε ότι η Ένωση Κεντρώων καταψηφίζει «με πόδια και με χέρια».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook