
«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο το τρία ‘ε’, το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός», είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας στον realfm 97,8, σχετικά με τις σεξιστικές επιθέσεις που δέχτηκαν δύο γυναίκες που είχαν προσληφθεί στο γραφείο του.
Η μία έγινε βορά σε κίτρινα δημοσιεύματα λόγω των φωτογραφιών που είχε αναρτήσει στο facebook, ενώ η άλλη επικρίθηκε γιατί πριν ...20 χρόνια είχε κερδίσει σε διαγωνισμό καλλιστείων, την ώρα που εργάζεται στο τμήμα θρησκευτικής διπλωματίας του ΥΠΕΞ και έχει σχετικό μεταπτυχιακό.
“Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό”, πρόσθεσε ο υφυπουργός Εξωτερικών.
Φωτο: Eurokinissi
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr