
Ο υπουργός Οικονομικών έδωσε 48 ωρη άδεια στην εαυτό του μετά την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων για την καταβολή της δόσης, και βρέθηκε στα...λημέρια του Κώστα Σημίτη στην Ηλεία.
Οπως αποκαλύπτει το patrisnews. gr ο υπουργός οικονομικών επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το Κορακοχώρι, το χωριό του Κώστα Σημίτη.
Η επίσκεψή του φυσικά δεν σχετίζονταν με τον πρώην πρωθυπουργό αλλά με μια ξενάγηση στο Κτήμα Μερκούρη που παράγεται εξαιρετικό κρασί.
Μιλώντας στην εφημερίδα Πατρίς ο υπουργός «απολογήθηκε» για την «απιστία» στην Πρέβεζα που είναι ο τόπος καταγωγής του και μίλησε για τους άγνωστους δεσμούς με την Ηλεία.
«Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης το μεσημέρι της Παρασκευής, έδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου για να ξεκουραστώ. Αν και η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα, επέλεξα την Ηλεία και τον Πύργο γιατί με την περιοχή σας με δένουν δεσμοί οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον ευρύ κόσμο», ήταν η δήλωσή του στην εφ. «Πατρίς».
Ο παππούς του, Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπηρέτησε ως δάσκαλος στον Πύργο για δέκα ολόκληρα χρόνια, από το 1932 και εκεί γεννήθηκε και ο πατέρας του υπουργού, Στέφανος.
Την πρόσκληση για την εξόρμηση στην Ηλεία έκανε ο φίλο του υπουργού και διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Θοδωρής Μιχόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr