
Ο γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς με δήλωσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών απευθύνει έκκληση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη από τον οποίον ζητά να τηρήσει την υποχρέωσή του στο πλαίσιο του κράτους δικαίου και των νόμων και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να διατάξει την επιστροφή του καταδικασμένου Δημήτρη Κουφοντίνα στη φυλακή όπου εξέτιε την ποινή του, δηλαδή στις Φυλακές Κορυδαλλού.
Με δήλωση του, η οποία φιλοξενήθηκε στην ΕΦΣΥΝ, ο γνωστός σκηνοθέτης ζητά από τον κ. Μητσοτάκη να υλοποιήσει το κατ' εκείνον δίκαιο αίτημα του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα, καθώς η υγεία του είναι σε οριακό σημείο, έχοντας πλέον ξεπεράσει τις 40 ημέρες απεργίας πείνας.
"Απευθύνω έκκληση στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με βάση τις αρχές του ανθρωπισμού, να τηρήσει την υποχρέωσή του στο πλαίσιο του κράτους δικαίου και των νόμων και να διατάξει την επιστροφή του καταδικασμένου κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα στη φυλακή όπου εξέτιε την ποινή του, δηλαδή στις Φυλακές Κορυδαλλού" αναφέρει στη δήλωση του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr