Καταγγελία ΚΚΕ για χρυσαυγίτικες απειλές κατά μέλους του

Με μία αναφορά στον δολοφόνο του Φύσσα Γιώργο Ρουπακιά, άγνωστοι απείλησαν εμμέσως την επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε Μοσχάτο και Ταύρο και δημοτική σύμβουλο

kataggelia-kke-gia-xrusaugitikes-apeiles-kata-melous-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Με μία αναφορά στον δολοφόνο του Φύσσα Γιώργο Ρουπακιά, άγνωστοι απείλησαν εμμέσως την επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε Μοσχάτο και Ταύρο και δημοτική σύμβουλο.

Η Χριστίνα Δολιανίδη βρήκε το "Ριζοσπάστη" που λαμβάνει σπίτι της, στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού της, με το εξής μήνυμα γραμμένο:

«Στη γειτονιά του Ρουπακιά δε χωράει το ΚΚΕ».

Σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση Ταύρου Αττικής του ΚΚΕ υπογραμμίζει:

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι φασίστες Χρυσαυγίτες ενοχλούνται από τη δράση και την πάλη του ΚΚΕ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και την ανακούφιση της ζωής της λαϊκής οικογένειας. Ενοχλούνται από τη δράση των κομμουνιστών για την αποκάλυψη του ρόλου της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής ως μακρύ χέρι του συστήματος, που συνέβαλε αποφασιστικά στο να γκρεμιστεί το φασιστικό μόρφωμα από την τρίτη θέση στις πρόσφατες εκλογές. Ενοχλούνται από την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε όλη την Ελλάδα και στην περιοχή του Ταύρου και του Μοσχάτου.

Οι υμνητές του Χίτλερ, τα τσιράκια των αφεντικών, δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν με τέτοιες ενέργειες τα μέλη του ΚΚΕ. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι στον Ταύρο, οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν θέση. Γιατί είναι η γειτονιά της Χατζηεσμέρ (17χρονη εκτελεσμένη από τους Ναζί), των εκτελεσμένων στο μπλόκο της Χαμοστέρνας, αλλά και όλων των αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και της ΕΠΟΝ, που αντιστάθηκαν σθεναρά στους Ναζί, θυσιάζοντας ακόμη και τη ζωή τους. Γι’ αυτό και θα πάρουν την απάντησή τους από το ίδιο το εργατικό - λαϊκό κίνημα που θα τους ξαναστείλει στη θέση τους, στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία της περιοχής μας να τους απομονώσει, να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν στις γειτονιές μας. Στις προσεχείς εκλογές να τους πετάξουν έξω από τη Βουλή. Η μάχη για την απομόνωσή τους να γίνει με πολύ δυνατό ΚΚΕ γιατί μόνο το ΚΚΕ χτυπά την αιτία που γεννά το φασισμό, το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα.

Στις εκλογές της 7ης Ιούλη ψηφίζουμε , στηρίζουμε ΚΚΕ.

Για να μπει ένα πραγματικό τείχος στο φασισμό, το ναζισμό, τον εθνικισμό και το ρατσισμό.

Για να υπάρξει μια πραγματική Λαϊκή αντιπολίτευση μέσα στο λαό και μέσα στη Βουλή.

Για να ανοίξουμε το δρόμο με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων». 

Φωτό: 902.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook