Κόντρα Καμμένου-Κοτζιά μετά την προσφυγή του ΠΡΑΤΤΩ

Νέο επεισόδιο στην κόντρα ανάμεσα στους πρώην υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών.

kontra-kammenou-kotzia-meta-tin-prosfugi-tou-prattw
SHARE THIS
0
SHARES

Την άμεση αντίδραση του Πάνου Καμμένου προκάλεσε η προσφυγή της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά στη Δικαιοσύνη και οι εκφράσεις περί εθνικού ψεύτη και κοινού συκοφάντη.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε μέσω Twitter. «ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ :ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό» έγραψε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

 

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ για άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη «μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του».

Όπως σημειώνει το ΠΡΑΤΤΩ, είναι «Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν» αναφέρει το ΠΡΑΤΤΩ και καταλήγει: «Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγο κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης.

Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο ημέρες ο Πάνος Καμμένος είχε αφήσει υπαινιγμούς σε βάρος του Νίκου Κοτζιά για χρηματισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Αρχείο INTIMEnews

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook