Κυρανάκης για Τσουβάλα: Κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη για το Μάτι (βίντεο)

Στις αντιδράσεις που έχει πυροδοτήσει η τοποθέτηση του Κ. Τσουβάλα στη θέση του γγ Δημόσιας Τάξης προσπάθησε να απαντήσει τοποθετούμενος ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

kuranakis-gia-tsoubala-krithike-apo-ti-dikaiosuni-gia-to-mati-binteo
SHARE THIS
0
SHARES

Στις αντιδράσεις που έχει πυροδοτήσει η τοποθέτηση του Κ. Τσουβάλα στη θέση του γγ Δημόσιας Τάξης προσπάθησε να απαντήσει τοποθετούμενος ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ο κ. Κυρανάκης μίλησε σε εκπομπή του OPEN TV.

«Ο κύριος Τσουβάλας, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μάτι και υπήρχε όλη αυτή η απόδοση ευθυνών κρίθηκε κι αυτός από τη Δικαιοσύνη... Όλοι όσοι ήταν εμπλεκόμενοι στη μεγάλη τραγωδία στο Μάτι οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη, η οποία απέδωσε σε πολύ κόσμο ποινικές διώξεις. Ένας από τους ανθρώπους στους οποίους δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη είναι ο κύριος Τσουβάλας. Αυτό δεν το ξέρει ο πολύς κόσμος. Η Δικαιοσύνη όντως απέδωσε στην κυρία Δούρου, σε κάποιους άλλους ανθρώπους που είναι ευθύνοντες κλπ., στον κύριο Τσουβάλα που ήταν αρχηγός της Αστυνομίας τότε, δεν του απέδωσε ποινική δίωξη», δήλωσε ο κ. Κυρανάκης. 

Υπενθυμίζεται πως οι αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη επιλογή προκλήθηκαν επειδή ο κ. Τσουβάλας ήταν αρχηγός της Αστυνομίας κατά την τραγωδία στο Μάτι και ανάμεσα στα πρόσωπα που έβαλε στο κάδρο τότε η ΝΔ, ζητώντας ανάληψη ευθυνών και παραιτήσεις. 

 

Φωτο: Eurokinissi 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook