Follow us

Κυριάκος Μητσοτάκης από Αγρίνιο: Στο debate θα πέσουν οι μάσκες γιατί θα είμαστε όλοι μαζί οι πολιτικοί αρχηγοί

"Να έρθουν να μας εξηγήσουν τα υπόλοιπα κόμματα πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται αυτή την "προοδευτική διακυβέρνηση"" τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αγρίνιο

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

"Πετύχαμε πολλά αυτή την τετραετία, κουραστήκαμε, αγωνιστήκαμε. Κάναμε και λάθη. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι αλάθητος, αλάθητος είναι μόνο αυτός ο οποίος δεν κάνει απολύτως τίποτα" τόνισε το Σάββατο 29 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί να τον υποδεχθούν στο Αγρίνιο.

Διαβάστε Επίσης

Κυριάκος Μητσοτάκης από Αγρίνιο: Δεν πρέπει η χώρα να ξανακυλήσει πίσω. Δεν πρέπει να πειραματιστούμε πάλι με αποτυχημένες συνταγές

"Και αυτή η προσπάθεια, την οποία κάναμε με πολύ κόπο να ξαναπατήσει η πατρίδα μας στα πόδια της, να αφήσουμε πίσω μια δύσκολη δεκαετία, να μπορούν τα νέα παιδιά να ατενίζουν το μέλλον τους με περισσότερη αισιοδοξία δεν πρέπει να μείνει ημιτελής. Δεν πρέπει η χώρα να ξανακυλήσει πίσω. Δεν πρέπει να πειραματιστούμε πάλι με αποτυχημένες συνταγές. Πρέπει να πάμε τη χώρα μπροστά με σταθερότητα, με τόλμη, με πιο γρήγορους ρυθμούς" συνέχισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

"Ξέρετε, όπου πηγαίνω οι πολίτες δεν μου λένε "μην κάνεις αλλαγές”, "μην κάνεις μεταρρυθμίσεις”, μου λένε κατά κανόνα "τρέξε ακόμα πιο γρήγορα”, "πήγαινε πιο γρήγορα, πήγαινε πιο γρήγορα τη χώρα μπροστά”. Και αυτή είναι η δέσμευσή μας για την επόμενη τετραετία. Είμαστε πιο έμπειροι, είμαστε πιο έτοιμοι, είμαστε πιο δοκιμασμένοι. Ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε την Ελλάδα. Δώστε μας τη δύναμη, δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε την πατρίδα μας ακόμα πιο ισχυρή, όλους τους Έλληνες να ευημερούν με περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη" πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στο debate είπε: "Είχα κουραστεί εδώ και εβδομάδες να ακούω αυτή τη συζήτηση για το debate. Δεν θέλουμε λέει debate. Ε, συμφωνήθηκε σήμερα το debate, όπως τους είχα πει από την πρώτη στιγμή. Για πάμε όλοι μαζί, λοιπόν, να συζητήσουμε για αυτά τα οποία θέλουμε να κάνουμε αλλά να πέσουν και οι μάσκες".

"Γιατί στο debate θα είμαστε όλοι μαζί οι πολιτικοί αρχηγοί, όπως πρέπει να είναι σε μια δημοκρατία. Και να έρθουν να μας εξηγήσουν τα υπόλοιπα κόμματα πώς ακριβώς αντιλαμβάνονται αυτή την "προοδευτική διακυβέρνηση”, αυτή την κυβέρνηση των ηττημένων που κάποιοι θέλουν να δρομολογήσουν. Αυτή την κυβέρνηση που θα φέρει μαζί ενδεχομένως, στο μυαλό τους, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τον Βαρουφάκη, τη "Δήμητρα"" συνέχισε.

"Αλλά αυτά θα ήταν αστεία εάν δεν ήταν πολύ επικίνδυνα. Και είναι επικίνδυνα γιατί κάποιοι δοκίμασαν να τα κάνουν όλα αυτά το ’15. Κάποιοι μας έφτασαν στο χείλος του γκρεμού και την τελευταία στιγμή αναγκάστηκαν να κάνουν μια θεαματική κωλοτούμπα, μας στοίχισε πολλά λεφτά, 100 δισεκατομμύρια περίπου αυτή η κωλοτούμπα. Και τώρα μπορεί να σκέφτονται να ξανακάνουν τα ίδια. Ένας τρόπος υπάρχει για να αποκρούσουμε αυτές τις σκέψεις: πανίσχυρη Νέα Δημοκρατία στην κάλπη της 21ης Μαΐου. Από τη στιγμή που θα είμαστε νικητές με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, όλα αυτά τα σενάρια πάνε περίπατο", τόνισε ο πρωθυπουργός.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε: "Έχουμε σε δύο μέρες Πρωτομαγιά. Η Πρωτομαγιά είναι κατά κανόνα η γιορτή στην οποία η Αριστερά έρχεται και μάς λέει ότι έχει το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας. Τους απαντάμε: όχι, εμείς είμαστε η πλατιά λαϊκή παράταξη που φροντίζει όλες τις Ελληνίδες, όλους τους Έλληνες, προσέχει τον κόσμο της εργασίας. Εμείς ήμασταν αυτοί που αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό από τα 650 ευρώ στα 780 ευρώ. Εμείς ήμασταν αυτοί που για πρώτη φορά βάλαμε την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο κάθε εργαζόμενος όταν πηγαίνει στη δουλειά του -ξεκινάμε από τις μεγάλες επιχειρήσεις και αυτό θα επεκταθεί σε ολόκληρο τον ιδιωτικό τομέα- θα χτυπάει ψηφιακά την κάρτα του. Και ο εργαζόμενος μπορεί να γνωρίζει ότι οι ώρες που δουλεύει είναι οι πραγματικές ώρες και θα πληρώνεται για τις ώρες που πραγματικά έχει δουλέψει"

"Άρα, αναρωτιέμαι, ποιοι είναι τελικά οι πραγματικά κοινωνικά ευαίσθητοι και αυτοί οι οποίοι ενδιαφέρονται για τον κόσμο της εργασίας; Αυτοί που κράτησαν τους μισθούς καθηλωμένους; Αυτοί οι οποίοι σας τσάκισαν στη φορολογία; Ή αυτοί που τελικά δίνουν καλύτερο εισόδημα στους μισθωτούς και καλύτερη προοπτική για την επόμενη μέρα;" συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Πιστεύω ακράδαντα ότι η επόμενη τετραετία πρέπει να είναι η τετραετία των καλύτερων μισθών για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Όπως σας είχα πει ότι θα μειώσω τους φόρους, έτσι σας λέω και τώρα ότι μπορούμε να αυξήσουμε σημαντικά όλους τους μισθούς την επόμενη τετραετία, τον κατώτατο μισθό, μέχρι τον μέσο μισθό. Μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας. Μπορούμε να κατεβάσουμε την ανεργία κάτω από το 10%, μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερες επενδύσεις" είπε ο πρωθυπουργός.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

"Μπορούμε, και πρέπει, φίλες και φίλοι, να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε με ρυθμούς πολύ πιο γρήγορους από την υπόλοιπη Ευρώπη. Διότι τελικά αυτό είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζουμε τη συλλογική μας ευημερία. Θέλουμε να καλύψουμε την απόσταση που μας χωρίζει από την Ευρώπη. Το 2015, τις δύσκολες εποχές του Ιουλίου, όταν κάποιοι έπαιξαν την τύχη της χώρας κορώνα – γράμματα, εμείς, η δική μας παράταξη ήταν αυτή που κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη. Αλλά δεν μας αρκεί μόνο να μείνουμε στην Ευρώπη, πρέπει να γίνουμε και Ευρώπη παντού. Αυτός είναι ο στόχος τον οποίο έχω θέσει για την επόμενη τετραετία", υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Άκουσα τον κ. Τσίπρα πάλι από τη Χίο να μιλάει και να λέει: αυτή η τετραετία ήταν, λέει, τέσσερα χαμένα χρόνια. Αλήθεια; Τέσσερα χαμένα χρόνια; Με τους καλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη, από εκεί που ήμασταν ουραγοί; Με χαμηλότερους φόρους από εκεί που είχαμε υψηλότερους φόρους; Με ρεκόρ επενδύσεων; Με ρεκόρ στον τουρισμό; Με ρεκόρ στους πόρους που έχει να διαχειριστεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού και Α’ βαθμού; Για ρωτήστε τον Περιφερειάρχη σας, ρωτήστε τον Δήμαρχό σας, πότε στο παρελθόν είχαν περισσότερους πόρους να διαχειριστούν; Τότε ή τώρα;" σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

Διαβάστε Επίσης

"Τώρα, γιατί ακριβώς αυτή η κυβέρνηση κατάφερε και δημιούργησε πλούτο, εξασφάλισε πόρους από την Ευρώπη, έδωσε τη δυνατότητα στον Περιφερειάρχη να έχει ένα πολύ μεγαλύτερο ΕΣΠΑ. Έδωσε τη δυνατότητα στον Δήμαρχο να διαχειρίζεται ένα πρόγραμμα "Τρίτσης” με σημαντικές παρεμβάσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση αυτής της πόλης. Και θα είμαστε κοντά, να σάς στηρίξουμε και την επόμενη τετραετία", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

"ΠΥΡΑ" 06 Σεπ 2025 | 23:57

Αντιπολίτευση: Σφοδρή κριτική για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Ανακοινώσεις μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εξέδωσαν το ΠΑΣΟΚ, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και η Ελληνική Λύση

ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ 06 Σεπ 2025 | 22:45

Ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Η μπασκετική ατάκα, η μαντινάδα και το χειροκρότημα της Μαρέβας [βίντεο]

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, καθόταν στην πρώτη σειρά και τον χειροκρότησε όρθια κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στο "Βελλίδειο"

"ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" 06 Σεπ 2025 | 22:29

Αντίδραση ΠΑΣΟΚ για την ομιλία Μητσοτάκη: "Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας"

"Ως εδώ με τα βαρίδια της γαλάζιας διαφθοράς στην προοπτική της χώρας", αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ 06 Σεπ 2025 | 22:09

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: 4 μεγάλες μεταρρυθμίσεις για το 2030 - Εθνικό Απολυτήριο και μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο

Προορισμός μας, όμως, το 2030, με μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν οριστικά τη χώρα, υπερβαίνουν τους κυβερνητικούς κύκλους και απαιτούν ευρύτερες συναινέσεις", είπε ο Κ. Μητσοτάκης

ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 06 Σεπ 2025 | 21:00

Πόσα κερδίζουν νέοι και οικογένειες από τη μείωση της φορολογίας - Αναλυτικά παραδείγματα

"Μειώνουμε τους φορολογικούς συντελεστές κατά 2 μονάδες για όλους - επιπλέον σημαντική μείωση για κάθε παιδί", ανέφερε ο πρωθυπουργός

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 06 Σεπ 2025 | 19:55

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μηδέν φόρος για νέους ως 25 ετών - Μείωση στη φορολογία οικογενειών, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, ενοικίων

"Τώρα ήρθε η ώρα για την πιο τολμηρή μεταρρύθμιση της φορολογίας εισοδήματος στην ιστορία της μεταπολίτευσης", τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην 89η ΔΕΘ.

89Η ΔΕΘ 06 Σεπ 2025 | 15:30

H περιοδεία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Mπίρα, φόρμουλα, μπιλιάρδο, φανέλες και μια ερώτηση στην Τεχνητή Νοημοσύνη [εικόνες]

Μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO, ο κ.Μητσοτάκης ξεκίνησε στις 11:10 το πρωί τη βόλτα στους χώρους της ΔΕΘ.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ 06 Σεπ 2025 | 14:32

Οσο περισσότερα παιδιά, τόσο λιγότερος φόρος: Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και η έκπληξη με το αφορολόγητο

Μπορεί μεσοσταθμικά η μείωση του φόρου εισοδήματος να εκτιμάται σε περίπου 7-8 %, όμως το όφελος για τους φορολογούμενους δεν θα είναι οριζόντιο.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 06 Σεπ 2025 | 14:05

Τσουκαλάς: Ο πρωθυπουργός προφανώς φοβάται τον κ. Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ - Πάνδημο το αίτημα απαλλαγής από τη ΝΔ

"Είμαστε επτά χρόνια εκτός μνημονίου, τα έξι κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία και οι γεννήσεις καταρρέουν", ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 06 Σεπ 2025 | 12:57

ΔΕΘ: "Ο Άδωνις φωνάζει;" - Η απορία Μητσοτάκη όταν επισκέφθηκε το περίπτερο του υπουργείου Υγείας

Ο κ. Μητσοτάκης αντιλήφθηκε κάποιον να φωνάζει δυνατά από μακριά και χαριτολογώντας είπε: "Ο Άδωνις φωνάζει;".

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ 06 Σεπ 2025 | 12:16

ΔΕΘ: "Εγώ αν μπω εδώ, δεν θα ξαναβγώ, ε;" - Η ατάκα Μητσοτάκη για το μονοθέσιο της McLaren Formula 1 Team

"Εγώ αν μπω εδώ δεν θα ξαναβγώ, ε;", είπε χιουμοριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

06 Σεπ 2025 | 11:46

Μητσοτάκης σε Διοίκηση ΔΕΘ: Σε καμιά άλλη πόλη δεν έχουν δοθεί τόσα κονδύλια όσα στη Θεσσαλονίκη για έργα

Την πρόταση της κυβέρνησης για την ανάπλαση του χώρου της ΔΕΘ παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 06 Σεπ 2025 | 10:30

Στα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης [εικόνες - βίντεο]

Στις 19.30 σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ.

ΣΕ 2 ΑΞΟΝΕΣ Η ΟΜΙΛΙΑ 06 Σεπ 2025 | 08:15

ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης ανακοινώνει πακέτο 1,7 δισ. ευρώ για 4,5 εκατ. δικαιούχους - "Μεγάλη τομή στη φορολογία"

Τα μέτρα στο καλάθι του Πρωθυπουργού θα αγγίξουν το 1.7 δις ευρώ, βάζοντας ένα ανάχωμα στην ακρίβεια, με την ομπρέλα να καλύπτει περισσότερους από 4.5 εκατ. πολίτες.

ΕΔΩΣΕ ΑΤΑΚΕΣ 05 Σεπ 2025 | 22:25

"Πηγαδάκια" Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Τι είπε για μέτρα ελάφρυνσης, Τσίπρα και Καμμένο

Στα λεγόμενα "πηγαδάκια" μετά την εκδήλωση της Παρασκευής, όπου μίλησε για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Παιδεία, ο πρωθυπουργός έδωσε μερικές ατάκες στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την ΔΕΘ

ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ 05 Σεπ 2025 | 21:44

Το "καλάθι" Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Η μεγάλη φορολογική μεταρρύθμιση και η μείωση ΕΝΦΙΑ σε χωριά και μικρές πόλεις

Φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, στήριξη της οικογένειας και πρωτοβουλίες για τη στεγαστική κρίση είναι ο βασικός άξονας των εξαγγελιών του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ SAM ALTMAN 05 Σεπ 2025 | 18:25

Μητσοτάκης: Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης [βίντεο]

Eκδήλωση για την παρουσίαση της συνεργασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης με την OpenAI με θέμα "AI in Schools".

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 05 Σεπ 2025 | 18:12

Γεωργιάδης: Γεννήθηκα δεξιός, δεν θα μπορούσα να είμαι αριστερός - Λάθος η εμπλοκή μου με το βιβλίο του Πλεύρη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη "επαγγελματία", ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: "Προσεύχομαι να κάνει κόμμα".

ΝΟΡΜΑΝΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΙΚΟΣ 05 Σεπ 2025 | 16:12

Ψάχνει "σωτήρα" ο Μακρόν: Αυτός είναι ο "survivor" υπουργός Άμυνας που σκέφτεται να τον κάνει πρωθυπουργό

"Δεν είναι πολύ Ευρωπαίος στον τρόπο σκέψης του" λένε για τον επικρατέστερο διάδοχο του Μπαϊρού

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 07:39

ΔΕΘ: Με τρεις εκπλήξεις οι εξαγγελίες Μητσοτάκη - "Η μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση που έγινε ποτέ"

Όπως τονίζουν κυβερνητικά στελέχη, στη ΔΕΘ "θα εξαγγελθεί η μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση που έγινε ποτέ".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 04 Σεπ 2025 | 14:53

Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης εξαπάτησε και απέτυχε - Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για μια προοδευτική Ελλάδα

"Χρειαζόμαστε άλλο παραγωγικό μοντέλο και άλλη οικονομική πολιτική που να στηρίζει την κοινωνία και την οικονομία", τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος

ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ 04 Σεπ 2025 | 07:53

Στο 1,7 δισ. ευρώ ανεβαίνει το πακέτο της ΔΕΘ: Οικογένειες με παιδιά και ένστολοι οι μεγάλοι κερδισμένοι

Στα 1,7 δισ. ευρώ πρόκειται να ανέλθει τελικώς το κόστος του "πακέτου" της ΔΕΘ, σπάζοντας το "φράγμα" του 1,5 δισ., όπως αρχικώς είχε σχεδιαστεί με τη μεσαία τάξη.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 04 Σεπ 2025 | 07:10

Σκιές στην επανεμφάνιση Τσίπρα από τις συνομιλίες του "συγκυβερνήτη" Καμμένου με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης

"Δώρο" χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη τους σχεδιασμούς του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται προ των πυλών της επανόδου του στην πολιτική σκηνή.

ΔΕΘ 03 Σεπ 2025 | 13:41

Bloomberg: Ο Μητσοτάκης προχωρά σε φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη - Παράθυρο για νέα μέτρα και τον Απρίλιο

Tο πρακτορείο σημειώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει σε φοροελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για περισσότερα μέτρα ελάφρυνσης τον Απρίλιο.

Η ΟΜΙΛΙΑ 02 Σεπ 2025 | 20:03

Μητσοτάκης: "Δυνατό Λιμενικό Σώμα σημαίνει δυνατή θαλάσσια άμυνα για όλο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα"

Στην εκδήλωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την παραλαβή και ένταξη πέντε Ταχύπλοων Περιπολικών Σκαφών στο Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή μίλησε ο πρωθυπουργός

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 02 Σεπ 2025 | 11:47

89η ΔΕΘ: Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί – Το πρόγραμμά τους

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα εγκαινιάσει τη λειτουργία της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 02 Σεπ 2025 | 06:56

Γεραπετρίτης: Θα υπάρξει συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν το επόμενο διάστημα και δεν θα είναι "εθιμοτυπική"

Επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού και του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 650 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ 01 Σεπ 2025 | 17:53

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"

Μεγάλη αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος "Μαριέττα Γιαννάκου" για την ανακαίνιση και αναβάθμιση των δημόσιων σχολείων

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 01 Σεπ 2025 | 10:14

Φλωρίδης: "Κίνηση απελπισίας η επιστροφή Τσίπρα, ασυζητητί τον υποστηρίζει η διαπλοκή"

Ο Γιώργος Φλωρίδης χαρακτήρισε ως "μεγάλο δώρο" για τον Κυριάκο Μητσοτάκη την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ 01 Σεπ 2025 | 06:41

Η κυβέρνηση αντιμέτωπη με γενικευμένη δυσφορία λόγω ακρίβειας - Νέος σκόπελος το κόμμα Σαμαρά

Η χθεσινή ανάρτηση του πρωθυπουργού για κρατική παρέμβαση, αν δεν περάσει η μείωση των τιμών της χονδρικής στα τιμολόγια των καταναλωτών, δεν ήταν τυχαία.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 31 Αυγ 2025 | 15:16

Κωστής Χατζηδάκης: Μέτρα για ευάλωτους και τη μεσαία τάξη

Η κυβέρνηση αυτή έχει μειώσει 72 διαφορετικούς φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές κατά 5,4 ποσοστιαίες μονάδες

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Αυγ 2025 | 14:30

Κώστας Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέβαλλε ένα τέταρτο μνημόνιο στον κόσμο της εργασίας

"Η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή και έχει βουλιάξει στα σκάνδαλα. Επιλέγει τη τοξικότητα, τις προσωπικές επιθέσεις και τον διχασμό", τόνισε ο Κώστας Τσουκαλάς

Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 31 Αυγ 2025 | 10:49

Μητσοτάκης: Θα παρέμβουμε αν δεν πέσουν οι τιμές ενέργειας - Ούτε καταργείται το 8ωρο ούτε καθιερώνεται το 13ωρο

Τι αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ενεργειακή μετάβαση και τη μείωση τιμών για τους πολίτες, τις εργασιακές ρυθμίσεις που προστατεύουν τους εργαζόμενους, την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και της παιδείας

ΤΙ ΘΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 31 Αυγ 2025 | 10:09

"Κλειδώνει" το πακέτο μέτρων της ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη, ενισχύσεις σε ένστολους και συνταξιούχους και στεγαστικό

Το πακέτο μέτρων θα κυμαίνεται στα επίπεδα του 1,5 δισ. ευρώ και είναι το αποτέλεσμα των επιπλέον εσόδων που φέρνουν στον προϋπολογισμό οι ισχυροί ρυθμοί ανάπτυξης της οικονομίας και η πολιτική περιορισμού της φοροδιαφυγής.

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ 30 Αυγ 2025 | 18:56

Υεμένη: Νεκρός ο πρωθυπουργός των Χούθι και πολλοί υπουργοί από ισραηλινές επιδρομές

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι βομβάρδισε "στρατιωτικό στόχο" στην πρωτεύουσα της Υεμένης

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 30 Αυγ 2025 | 12:34

Άδωνις Γεωργιάδης: Τρία ψέματα και μισή αλήθεια για το ΕΣΥ - Πολιτικά-οικονομικά συμφέροντα επιθυμούν την πτώση Μητσοτάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει λόγο για προπαγάνδα σε βάρος του ΕΣΥ από πολιτικά-οικονομικά συμφέροντα, με στόχο να πλήξουν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 30 Αυγ 2025 | 08:27

Οι... σιωπηρές νίκες και οι παροχές με μέτρο στη ΔΕΘ - Στο επίκεντρο οικογένεια και δημογραφικό

Χαμόγελα στο υπουργικό συμβούλιο για τις "σιωπηρές νίκες" της κυβέρνησης και αισιοδοξία για αύξηση των ποσοστών στις δημοσκοπήσεις - Ουσιαστικές παρεμβάσεις αλλά με μέτρο, το "μότο" ενόψει ΔΕΘ

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ 29 Αυγ 2025 | 11:15

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: Τέσσερα μη κερδοσκοπικά Πανεπιστήμια θα λειτουργήσουν φέτος στην Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι φέτος υποδεχόμαστε τα 12 πρώτα Ωνάσεια Γυμνάσια και Λύκεια ως πρότυπες δημόσιες μονάδες, ενώ αναφέρθηκε και στην λειτουργία των πρώτων 4 μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 29 Αυγ 2025 | 07:23

"Βλέπετε τι γίνεται στη Γαλλία": Το επιχείρημα Μητσοτάκη για πολιτική σταθερότητα και αυτοδυναμία

O Μητσοτάκης δείχνει τη Γαλλία και ζητεί ξανά αυτοδυναμία. Τι θα πει στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ 28 Αυγ 2025 | 15:29

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Στη Γαλλία έρχεται λιτότητα, εμείς μειώνουμε φόρους και αυξάνουμε δαπάνες

Το παράδειγμα της Γαλλίας χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός για να τονίσει και την ανάγκη της πολιτικής σταθερότητας

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 28 Αυγ 2025 | 14:22

Κωνσταντοπούλου: Το κόμμα του Τσίπρα θα λέγεται "Λαγούμι" - Δεν έχει μιλήσει 2 χρόνια στη Βουλή, κάνει ζωάρα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τα σενάρια αλλαγής του εκλογικού νόμου, λέγοντας ότι "φοβάται την αντιπολίτευση".

28 Αυγ 2025 | 10:54

Σύσκεψη Μητσοτάκη με βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ ενόψει ΔΕΘ

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονται τα θέματα της Θεσσαλονίκης και η προετοιμασία για την επίσκεψη του πρωθυπουργού την επόμενη εβδομάδα για τα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.

28 Αυγ 2025 | 06:50

Ο Μητσοτάκης ονειρεύεται αυτοδυναμία και αναβιώνει τον "μπαμπούλα" του Τσίπρα για να μαζέψει τους αναποφάσιστους

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου βλέπουν μία προσπάθεια "ξεπλύματος" του πρώην Πρωθυπουργού, κάνοντας το μαύρο-άσπρο.

ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ 27 Αυγ 2025 | 22:34

Στα "σχοινιά" Μακρόν και Μπαϊρού: Επτά στους δέκα Γάλλους είναι κατά της κυβέρνησης

Ο Γάλλος πρωθυπουργός σε μία προσπάθεια να μεταπείσει την κοινή γνώμη, έκανε έκκληση στον γαλλικό λαό δίνοντας διορία 13 ημερών ώστε η Γαλλία να αποφύγει το χάος

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ 27 Αυγ 2025 | 15:25

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο κοριτσάκια 10 και 12 ετών από έκρηξη φιάλης υγραερίου

Τα δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Αγρινίου μετά την έκρηξη φιάλης υγραερίου στο διαμέρισμά τους

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 27 Αυγ 2025 | 13:32

Μητσοτάκης για εφαρμογή MyStreet: Θα βάλει τάξη στους δρόμους και στις πλατείες μας

"Όπως ακριβώς έγινε και με το MyCoast, έτσι είμαι σίγουρος ότι και το MyStreet θα βάλει τάξη στους δρόμους και στις πλατείες μας" ανέφερε ο πρωθυπουργός.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 27 Αυγ 2025 | 11:32

Μαρινάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 - Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι "έχει απαντήσει ξεκάθαρα ο πρωθυπουργός πολλές φορές".

ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 27 Αυγ 2025 | 06:40

ΔΕΘ: "Παροχές στη μεσαία τάξη μέσα στις αντοχές της οικονομίας", λέει η κυβέρνηση - "13ο μισθό και σύνταξη", η αντιπολίτευση

Το συμμάζεμα της οικονομίας και τις δημοσιονομικές της υποχρεώσεις της χώρας βάζει μπροστά στο αφήγημά της η κυβέρνηση.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 26 Αυγ 2025 | 12:41

Στο Ιπποκράτειο ο Μητσοτάκης: Επιθεώρησε τις εργασίες αναβάθμισης και μίλησε με γιατρούς και ασθενείς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ασθενείς και εργαζόμενους του Ιπποκρατείου, ακούγοντας τις ανάγκες τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΤΩΣΗ 26 Αυγ 2025 | 10:32

Δημοσκόπηση Interview: Απώλειες για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ - Πόσοι θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Τσίπρα

Παρά το προβάδισμα, η ΝΔ καταγράφει πτώση στην πρόθεση ψήφου, σε σύγκριση με τη μέτρηση του Ιουνίου. Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 26 Αυγ 2025 | 10:18

Το πακέτο της ΔΕΘ θα περιλαμβάνει μέτρα στήριξης της οικογένειας - Εμφαση στο δημογραφικό

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη.

ΦΟΡΟ-ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ 26 Αυγ 2025 | 06:49

"Φρένο" σε υπερβολικές ελπίδες για τη ΔΕΘ βάζει η κυβέρνηση - Μοιράζει 1,5 δις, ούτε ευρώ παραπάνω

Όλα τα κυβερνητικά στελέχη στις εμφανίσεις τους, προέταξαν τη μέριμνα που θα δοθεί στη μεσαία τάξη μέσω των φοροελαφρύνσεων που επίκεινται από τις ανακοινώσεις της ΔΕΘ.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 25 Αυγ 2025 | 21:52

Σοκ στο Αγρίνιο: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου [βίντεο]

Περίοικοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές γύρω στις 8:30 το βράδυ - Ελάχιστα λεπτά αργότερα η γυναίκα έπεσε στο κενό, από τον τέταρτο όροφο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ 25 Αυγ 2025 | 12:39

Μητσοτάκης από το 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου: Έως τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουν ανακαινιστεί 431 σχολεία σε όλη τη χώρα

431 σχολεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα έχουν ανακαινιστεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 3ο γυμνάσιο Ζωγράφου

ΟΛΗ Η ΝΔ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25 Αυγ 2025 | 06:33

Ανακοινώσεις για μόνιμα μέτρα στη ΔΕΘ - Δεν αποκλείεται δεύτερο "πακέτο" παροχών τον Απρίλιο

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι οι ανακοινώσεις μόνιμων μέτρων, "ξορκίζοντας" τα επιδόματα, για τα οποία άλλωστε έχει κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση.

ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ 24 Αυγ 2025 | 11:12

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη φιλοξένησαν τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και τη σύζυγό του [εικόνες]

Τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Λυκ Φρίντεν μαζί με την σύζυγό του υποδέχτηκαν στο σπίτι τους στην Τήνο, ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 24 Αυγ 2025 | 10:41

Μητσοτάκης: Υψηλότερο κατά 1,2 δισ. ευρώ το πλεόνασμα -Κάθε διαθέσιμος πόρος θα επιστρέφεται στους πολίτες

"Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ ξανά η Ελλάδα να βρεθεί στο περιθώριο" τόνισε ο πρωθυπουργός. Τι αναφέρει για τις πυρκαγιές, την Υγεία, τα σχολεία και το μεταναστευτικό.

ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 23 Αυγ 2025 | 13:10

Απόστολος Βεσυρόπουλος: "Έφυγε το καλύτερο παιδί - Ψηλέ, θα μας λείψεις" είπε ο Μητσοτάκης στον επικήδειο

Στον επικήδειο που εκφώνησε, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μεγάλο κενό που θα αφήσει πίσω του ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

22 Αυγ 2025 | 09:26
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 21 Αυγ 2025 | 11:52

Τηλεδιάσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Αμοργού για την πρωτοβουλία "Αμοργόραμα"

Η πρωτοβουλία "Αμοργόραμα" αποσκοπεί στην προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος του νησιού μέσω του περιορισμού της αλιείας στην παράκτια ζώνη της Αμοργού.

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ 20 Αυγ 2025 | 19:27

Τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι

Ο Έλληνας πρωθυπουργός χαιρέτισε τις προσπάθειες και την τελευταία πρόταση της Αιγύπτου για την επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα

ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TIKTOK 20 Αυγ 2025 | 18:16

Μητσοτάκης για εμπρηστές: Τέλος η ατιμωρησία - Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας

"Η Πολιτεία δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας"

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΝΑ 20 Αυγ 2025 | 15:39

Μαρέβα Μητσοτάκη: Σε παραδοσιακό καφενείο σε χωριό του Ρεθύμνου στην Κρήτη - "Το καλύτερο φαγητό"

Τις ομορφιές της Κρήτης απολαμβάνει η Μαρέβα Μητσοτάκη - Η εξόρμηση της σε γραφικό χωριό του Ρεθύμνου

ΣΕΝΑΡΙΑ 20 Αυγ 2025 | 13:17

Και ξαφνικά…σενάρια για αλλαγή του εκλογικού νόμου- Αφού η αυτοδυναμία είναι "'άπιαστο όνειρο" και κανείς δεν συνεργάζεται με κανέναν

Ο πρωθυπουργός πάντως μέχρι στιγμής επιμένει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας και με το ισχύον εκλογικό σύστημα

20 Αυγ 2025 | 11:08

Πώς διαβάζει η Αθήνα τις εξελίξεις στο Ουκρανικό μετά τις συναντήσεις στην Ουάσιγκτον

Η Αθήνα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, με την ελληνική διπλωματία να παραμένει ενεργή σε όλα τα επίπεδα.

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε 19 Αυγ 2025 | 16:56

Κυρ. Μητσοτάκης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Ουκρανία: "Ανάγκη για άμεση εκεχειρία"

Την πάγια θέση του για το απαραβίαστο των συνόρων επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών της Ε.Ε.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 19 Αυγ 2025 | 10:16

ΔΕΘ 2025: Αυξήσεις μισθών και συντάξεων, μειώσεις φόρων και εισφορών - Το σχέδιο για περισσότερες καθαρές αποδοχές το 2026

Το πακέτο της ΔΕΘ θα χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο για να μειωθούν οι κρατήσεις από τους μισθούς και τις συντάξεις.

19 Αυγ 2025 | 10:08

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών για την Ουκρανία

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών για ενημέρωση και αποτίμηση των χθεσινών συναντήσεων για την Ουκρανία στην Ουάσιγκτον.

ΤΟ ΒΑΡΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ 19 Αυγ 2025 | 09:09

Εργατικό δυστύχημα στο Αγρίνιο: Νεκρός χειριστής οδοστρωτήρα σε εργοτάξιο

Νεκρός χειριστής οδοστρωτήρα σε εργοτάξιο στο Αγρίνιο.

19 Αυγ 2025 | 07:16

Τα "κλειδιά" της ΔΕΘ - Το μέτρο έκπληξη και το πολιτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα γίνει σήμερα ο πρωϊνός καφές στο Μέγαρο Μαξίμου, με το κυβερνητικό επιτελείο να παίρνει... θέση ενόψει της ΔΕΘ και των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 18 Αυγ 2025 | 11:47

Μητσοτάκης: Το ΕΣΥ γίνεται πιο ανθρώπινο και αποτελεσματικό - Ανακαινίζονται νοσοκομεία, αναβαθμίζονται οι αμοιβές γιατρών

Ανάρτηση με αφορμή τα πρώτα αποτελέσματα από τα ερωτηματολόγια που εστάλησαν σε ασθενείς που νοσηλεύτηκαν σε δημόσια νοσοκομεία έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΨΗΛΑ 18 Αυγ 2025 | 07:28

Restart στη ΔΕΘ επιχειρεί το Μαξίμου: Τα μέτρα στήριξης σε οικογένειες και μεσαία τάξη και το "φάντασμα" του Τσίπρα

Η καλή πορεία της οικονομίας θα είναι σύμμαχος στην προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να ξαναπάρει "κεφάλι".

ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ 17 Αυγ 2025 | 18:41

Αγρίνιο: Σε κωματώδη κατάσταση 15χρονη από αλκοόλ – Συνελήφθησαν πέντε διοργανωτές πάρτι

Σε κωματώδη κατάσταση από το αλκοόλ μεταφέρθηκε 15χρονη στο νοσοκομείο Αγρινίου.

ΣΤΑΘΕΡΗ Η ΕΛΛΑΔ 17 Αυγ 2025 | 18:24

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών: Μόνο η Ουκρανία μπορεί να λάβει αποφάσεις για την εδαφική της ακεραιότητας

Η Ελλάδα μένει σταθερή στις πάγιες θέσεις της για την ανάγκη άμεσης εκεχειρίας, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΚΙΕΣ 15 Αυγ 2025 | 10:19
ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΡΑΜΠ-ΖΕΛΕΝΣΚΙ-ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ 13 Αυγ 2025 | 19:34

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία: "Τα σύνορα δεν αλλάζουν διά της βίας - Προτεραιότητα η κατάπαυση του πυρός"

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη στην παρέμβασή του τόνισε ότι τα σύνορα δεν αλλάζουν δια της βίας.

13 Αυγ 2025 | 12:51

Στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο για τη Διαχείριση Κρίσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Σύσκεψη για τις πυρκαγιές

Ο πρωθυπουργός προήδρευσε σε διυπουργική και διακλαδική σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης των πυρκαγιών που είναι σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 13 Αυγ 2025 | 10:34

Επιστρέφει στην Αθήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα μεταβεί στο κέντρο της Πολιτικής Προστασίας

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει και στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών με αντικείμενο τις διπλωματικές διεργασίες για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

ΙΣΧΥΡΟ "ΠΑΚΕΤΟ" 12 Αυγ 2025 | 08:42

Σε… ρότα ΔΕΘ το Μαξίμου: Ξεκινούν μετά τον Δεκαπενταύγουστο οι συσκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μέγαρο Μαξίμου και οικονομικό επιτελείο θα αξιοποιήσουν, στο μέγιστο βαθμό, το δημοσιονομικό χώρο που δημιουργήθηκε από την υπεραπόδοση της οικονομίας.

ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 11 Αυγ 2025 | 08:41

Χανιά: Λαμπερές σε πάρτι γενεθλίων Μαρέβα και Δάφνη Μητσοτάκη - Το εκλεκτό μενού και ο Νίκος Βέρτης [εικόνες]

Σε πάρτι για τα 62α γενέθλια του διακεκριμένου Χανιώτη νομικού Γιώργου Μυλωνογιάννη παρευρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Δάφνη.

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ 10 Αυγ 2025 | 18:56

Φωτιά στη Νεάπολη Αγρινίου σε γεωργική έκταση - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

Κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 6ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο

ΣΤΑ SOCIAL MEDIA 10 Αυγ 2025 | 17:42

Ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο δρόμο Βόνιτσα - Λευκάδα: "Υπάρχουν και καλές ειδήσεις τον Αύγουστο"

"Κι όμως, τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις και μάλιστα καλές. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι τα πρώτα αυτοκίνητα ταξίδεψαν στη νέα παράκαμψη του Αγίου Νικολάου στον οδικό άξονα Βόνιτσα - Λευκάδα", έγραψε

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ 10 Αυγ 2025 | 15:32

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη σε λαμπερό πάρτι γενεθλίων στα Χανιά με την κόρη τους

Βραδινή έξοδος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που συνοδευόταν από τη σύζυγο και τη μικρότερη κόρη του

ΥΨΟΥΣ 1,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ 10 Αυγ 2025 | 08:56

Κρίσιμο 20ημερο αποφάσεων για την οικονομία και το πακέτο της ΔΕΘ - Τα μέτρα που εξετάζονται

Μέσα στο επόμενο 20ήμερο η κυβέρνηση θα λάβει αποφάσεις για τις ελαφρύνσεις προς τη μεσαία τάξη και τα χαμηλότερα εισοδήματα

ΣΟΚ 09 Αυγ 2025 | 21:38

Αγρίνιο: Άγριος ξυλοδαρμός 23χρονου στο κέντρο της πόλης - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί

Φέρεται να δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα σε κεφάλι και αυχένα από ομάδα νεαρών ατόμων ενώ περαστικοί επενέβησαν για να σταματήσει η συμπλοκή

09 Αυγ 2025 | 15:27

Δύο αεροσκάφη της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας έριξαν 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα - Η ανάρτηση του Κυρ. Μητσοτάκη

Είναι χρέος όλων μας να σταματήσει αμέσως ο ανθρώπινος πόνος" ανέφερε σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ 08 Αυγ 2025 | 19:52

Επικοινωνία Μητσοτάκη - Αμπάς: Στο επίκεντρο η ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας ο πρωθυπουργός μετέφερε τη θέση της Ελλάδας για την ανάγκη απρόσκοπτης ροής ανθρωπιστικής βοήθειας, άμεσης κατάπαυσης του πυρός και άνευ όρων απελευθέρωσης όλων των ομήρων στη Γάζα.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 08 Αυγ 2025 | 17:48

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ρούμπιο για Γάζα, Λιβύη και Ουκρανία

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν, οι διεθνείς εξελίξεις, ιδίως στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία

ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ 08 Αυγ 2025 | 17:01

Αγρίνιο: Φωτιά στην περιοχή Ποταμούλα - 112 για εκκένωση [βίντεο]

Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα και τρία αεροπλάνα.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 07 Αυγ 2025 | 19:48

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Χέρτζογκ: Απελευθέρωση των ομήρων και κατάπαυση του πυρός στο επίκεντρο

Ο κ.Μητσοτάκης υπογράμμισε την εξαιρετικά σοβαρή ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα.

"Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ" 07 Αυγ 2025 | 11:45

Μητσοτάκης: Το φθινόπωρο θα παρουσιαστούν τα τοπικά σχέδια ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας που περιλαμβάνουν 420 παρεμβάσεις

Η κυβέρνηση στρέφει την προσοχή της στους τρεις νομούς της περιοχής -Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία αναφέρει ο πρωθυπουργός.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 07 Σεπ 2025 | 08:24

Τα πολιτικά μηνύματα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: "Καλύτερα μια κυβέρνηση που κάνει λάθη, παρά μια λάθος κυβέρνηση"

Από την ομιλία του Πρωθυπουργού δεν έλειψαν όμως τα πολιτικά μηνύματα, μέσα από τα οποία είπε "όχι" στα ευχολόγια και τον λαϊκισμό - Ούτε μία αναφορά στο όνομα του Τσίπρα.

"ΠΥΡΑ" 06 Σεπ 2025 | 23:57

Αντιπολίτευση: Σφοδρή κριτική για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Ανακοινώσεις μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εξέδωσαν το ΠΑΣΟΚ, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και η Ελληνική Λύση

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 06 Σεπ 2025 | 23:42

Δένδιας για την επέτειο των Σεπτεμβριανών: "Ημέρα Μνήμης"

Με τίτλο στην ανάρτηση "ημέρα μνήμης", ο κ. Δένδιας γράφει: "70 χρόνια από τα "Σεπτεμβριανά", το κεντρικά καθοδηγούμενο πογκρόμ σε βάρος του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης.

ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ 06 Σεπ 2025 | 22:45

Ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Η μπασκετική ατάκα, η μαντινάδα και το χειροκρότημα της Μαρέβας [βίντεο]

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, καθόταν στην πρώτη σειρά και τον χειροκρότησε όρθια κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας του στο "Βελλίδειο"

"ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" 06 Σεπ 2025 | 22:29

Αντίδραση ΠΑΣΟΚ για την ομιλία Μητσοτάκη: "Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας"

"Ως εδώ με τα βαρίδια της γαλάζιας διαφθοράς στην προοπτική της χώρας", αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ 06 Σεπ 2025 | 22:09

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: 4 μεγάλες μεταρρυθμίσεις για το 2030 - Εθνικό Απολυτήριο και μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο

Προορισμός μας, όμως, το 2030, με μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν οριστικά τη χώρα, υπερβαίνουν τους κυβερνητικούς κύκλους και απαιτούν ευρύτερες συναινέσεις", είπε ο Κ. Μητσοτάκης

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 06 Σεπ 2025 | 19:55

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Μηδέν φόρος για νέους ως 25 ετών - Μείωση στη φορολογία οικογενειών, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ, ενοικίων

"Τώρα ήρθε η ώρα για την πιο τολμηρή μεταρρύθμιση της φορολογίας εισοδήματος στην ιστορία της μεταπολίτευσης", τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην 89η ΔΕΘ.