Μαυραγάνης: Έχω παραδώσει την παραίτησή μου στον Καμμένο εδώ και 30 ημέρες

Την παραίτησή του από το υπουργείο Μεταφορών έκανε επίσημα γνωστή ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νικόλαος Μαυραγάνης.

mauraganis-exw-paradwsei-tin-paraitisi-mou-ston-kammeno-edw-kai-30-imeres
SHARE THIS
0
SHARES

Την παραίτησή του από το υπουργείο Μεταφορών έκανε επίσημα γνωστή ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νικόλαος Μαυραγάνης. Παράλληλα προχώρησε στην αποκάλυψη ότι οι  ΑΝΕΛ έχουν συντάξει κείμενο προσφυγής κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Μαυραγάνης μιλώντας στον realfm 97.8 για την παραίτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά «έχω δώσει εξουσιοδότηση με δήλωση παραιτήσεως προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ εδώ και 30-35 ημέρες. 
Ήδη έχω υποβάλει την παραίτησή μου στον πρόεδρο, ο οποίος θα τη χρησιμοποιήσει οποτεδήποτε κρίνει, οπότε λογικά αύριο το πρωί».
Αναφορικά με τη στάση των υπόλοιπων στελεχών του κόμματος είπε πως «ο καθένας λειτουργεί με βάση τη συνείδησή του».
«Εγώ θεωρώ ότι εφόσον οι ΑΝΕΛ έχουν κάποιες αρχές τις οποίες αποδέχτηκα συμμετέχοντας σε συνέδριο του κινήματος δεν θα μπορούσα στη φάση αυτή με δέλεαρ ένα αντάλλαγμα, είτε ηθελημένο είτε αθέλητο, να παραμείνω ακόμη 8-9 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2019 ή όποτε γίνουν εκλογές στη θέση του υφυπουργού, δεν θα με περιποιούσε τιμή», κατέληξε.

Φωτό: Ευρωκίνηση 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook