Μυστήριο η επίθεση σε βάρος συνεργάτη του Χρυσοχοΐδη

Ο κ. Αναστασάκος, δέχθηκε την επίθεση από ένα άτομο, σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του.

mustirio-i-epithesi-se-baros-tou-sunergati-tou-xrusoxoidi
SHARE THIS
0
SHARES

Σιγή ιχθύος για τις συνθήκες και κυρίως για τα κίνητρα της βάναυσης επίθεσης σε βάρος του στενού συνεργάτη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Ο άγριος ξυλοδαρμός του Γιάννη Αναστασάκου, συμβούλου του Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ο οποίος συμμετέχει και στην επιτροπή για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε ένα υπαίθριο πάρκιγνκ του μετρό Χαλανδρίου.

Για το περιστατικό υπήρχε διάθεση μυστικοπάθειας, μετά όμως από σχετικές διαρροές, σχεδόν 24 ώρες μετά, την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία αγνοούσε το συμβάν, καθώς δεν φαίνεται να υπήρξε καταγγελία του.

Ο κ. Αναστασάκος, δέχθηκε την επίθεση από ένα άτομο, σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, την ώρα που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του. Ο δράστης φαίνεται να του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ ήταν τέτοια η σφοδρότητα της επίθεσης από την οποία υπέστη και κάταγμα στο χέρι.

Παρότι η προανάκριση ξεκινά καθυστερημένα, από τις πρώτες επαφές που είχαν οι αστυνομικοί με το θύμα της επίθεσης, αυτό φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από τον δράστη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι ο συνεργάτης του υπουργού, δεν είδε ή άκουσε τον δράστη, κατά τη διάρκεια της επίθεσης δεν του μίλησε, ενώ δεν μπορούσε να δώσει κάποια περιγραφή του. Από τις πρώτες ενδείξεις, η επίθεση σε βάρος του, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές, παρότι είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, δεν φαίνεται να σχετίζεται «με τη θέση και τα καθήκοντά του».

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένεται να αναζητήσουν αυτόπτες μάρτυρες, βιντεοληπτικό υλικό, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσουν και τα ρούχα που φορούσε το θύμα όταν δέχθηκε την επίθεση για την τυχόν ανεύρεση γενετικού υλικού του δράστη. Σημειώνεται ότι κ. Αναστασάκος στο παρελθόν είχε διατελέσει και διευθύνων σύμβουλος της AGB.

Την επίθεση καταδίκασε και ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, λέγοντας: «Επειδή δεν κάνουμε ευτελή αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη στα θέματα ασφάλειας, θα δηλώσουμε απερίφραστα και χωρίς την παραμικρή προσθήκη, το εξής: απαράδεκτο και απολύτως καταδικαστέο γεγονός η επίθεση στον συνεργάτη του κ. Χρυσοχοΐδη.

Διότι αν κάναμε αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη θα συμπληρώναμε: «πως να περιμένουν προστασία και ασφάλεια οι πολίτες από μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τους συνεργάτες της...». 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook