ΝΔ: Ισχύει ότι στο σκάφος Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε και κορυφαίος υπουργός;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ λίγες ημέρες μετά τις διακοπές Τσίπρα στο συγκεκριμένο σκάφος φιλοξενήθηκε και κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

nd-isxuei-oti-sto-skafos-panagopoulou-filoksenithike-kai-korufaios-upourgos
SHARE THIS
0
SHARES

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ λίγες ημέρες μετά τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα στο συγκεκριμένο σκάφος, σε αυτό φιλοξενήθηκε και κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. «Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλου σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές», σημειώνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της. Και καλεί το Μαξίμου να απαντήσει: «Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».

Η ανακοίνωση της ΝΔ 

«Σε σημερινό δημοσίευμα των “Νέων” αναφέρεται ότι αμέσως μετά τις μυστικές διακοπές του κ. Τσίπρα στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου, στην ίδια θαλαμηγό έκανε, επίσης, δωρεάν κρυφές διακοπές και άλλο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

Οι ιδιωτικές διακοπές των πολιτικών είναι καθ’ όλα σεβαστές, αλλά οφείλουν για προφανείς λόγους να γίνονται γνωστές. Το ερώτημα, λοιπόν, προς το Μαξίμου είναι σαφές: Ισχύει ή όχι ότι στη θαλαμηγό Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε μυστικά και κορυφαίος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ;».

 

Φωτο: INTIMEnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook