Follow us

Νέα κόντρα Μαξίμου - ΝΔ για το θέμα των Σκοπίων

«Μανία» να αποσταθεροποιήσει την χώρα καταλογίζει στη ΝΔ η κυβέρνηση μετά τη νέα δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη για τη στάση της στο Σκοπιανό.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Νέα κόντρα Μαξίμου - ΝΔ για το θέμα των Σκοπίων

Νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης εξελίσσεται για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και το ενδεχόμενο το πολιτικό σύστημα να κληθεί να πει ναι ή όχι σε λύση.

Κυβερνητικές πηγές: Ανεύθυνη η στάση της ΝΔ - έχει μανία να αποσταθεροποιήσει τη χώρα

Για ανεύθυνη στάση κατηγορούν την αξιωματική αντιπολίτευση κυβερνητικές πηγές, με αιχμή σημερινές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, «η κυρία Μπακογιάννη επιβεβαίωσε σήμερα την ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που στη μανία της να αποσταθεροποιήσει τη χώρα πριν βγούμε οριστικά από τα μνημόνια, δεν λογαριάζει ούτε εθνικά θέματα ούτε τίποτα».

Οι ίδιες πηγές τονίζουν «την διαβεβαιώνουμε πως για άλλη μία φορά θα μείνει με την όρεξη. Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019. Και μέχρι τότε η σημερινή σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση θα έχει βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, που οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την έριξαν, ενώ με την ίδια υπευθυνότητα θα εργαστεί για διέξοδο και στο ονοματολογικό, που επίσης οι κυβερνήσεις του χθες μας κληροδότησαν».

Μπακογιάννη: Χωρίς ενιαία γραμμή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει

Η πρώην ΥΠΕΞ και βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ρ/σ Real FM και απαντώντας στο ερώτημα αν η κυβέρνηση φέρει ένα πλαίσιο συμφωνίας για την ονομασία της ΠΓΔΜ με το οποίο συμφωνεί η ΝΔ αλλά διαφωνεί ο Πάνος Καμμένος, «θα ψηφίσετε αυτή την πρόταση ή θα προτιμήσετε να ρίξετε την κυβέρνηση;», ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης δεν θα τον καλύψει με την ψήφο της. Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη πάνω σε αυτό. Η κυβέρνηση, από την ώρα που δεν έχει μία ενιαία γραμμή πάνω σε ένα τέτοιο σοβαρό εθνικό θέμα, πρέπει να φύγει».

Τζανακόπουλος: Η ΝΔ αντί να θέτει θέμα δεδηλωμένης να μας πει τη θέση της

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Καβάλας, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά πως «εντός του 2018 με δεδομένη τη στάση των Σκοπίων ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας για λύση ενός προβλήματος που μας κληροδότησε η ΝΔ».

Σε ερώτηση για τη στάση των ΑΝΕΛ στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο κ. Τζανακόπουλος υπογράμμισε πως η ελληνική κυβέρνηση έχει εσωτερικές διαδικασίες και υπενθύμισε πως έχουν ψηφιστεί προγραμματικές δηλώσεις και κατά τις πρώτες αλλά και τις δεύτερες εκλογές με τις οποίες έχει καθοριστεί η θέση της κυβέρνησης στα μεγάλα ζητήματα. Τόνισε πάντως πως η κυβέρνηση και τα όργανά της θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να παρουσιάσουν τη θέση της και στα υπόλοιπα κόμματα με στόχο μια κοινά αποδεκτή λύση.

«Το σημαντικό είναι, ανεξάρτητα από τις τυπικότητες, να οικοδομήσουμε μια ευρύτερη κοινοβουλευτική συναίνεση» είπε ο υπουργός Επικράτειας συμπληρώνοντας πως τα εθνικά ζητήματα δεν πρέπει να τύχουν λαϊκίστικης ή δημαγωγικής διαχείρισης από κάποιους. «Είναι άλλο πράγμα να λύσεις ένα πρόβλημα και άλλο, προσπαθώντας να το λύσεις, να δημιουργήσεις μεγαλύτερα» σημείωσε με νόημα.

«Η ΝΔ να μας εξηγήσει τι θέση έχει»

Επιτέθηκε εκ νέου στην ΝΔ τονίζοντας πως είναι αναγκαία η τοποθέτησή της «αντί να θέτει ζήτημα δεδηλωμένης». «Να μας πει ποια είναι η δίκη της θέση, να μας εξηγήσει η ΝΔ εάν η θέση της είναι αυτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά, αντί να κοιτά την αγκίθα στο μάτι του αντιπάλου να κοιτά το παλούκι στο δικό της μάτι» σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Κάθε τι το οποίο θα συμφωνήσουμε με τους γείτονες θα πρέπει να εγκριθεί από το κοινοβούλιο» διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ σε ερώτηση για το ενδεχόμενο σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών είπε πως δεν υπάρχει τέτοια απόφαση.

Σπυράκη: «Εμείς έχουμε θέση. Η κυβέρνηση έχει;»

«Είναι προφανές ότι οι κυβερνητικοί εταίροι δεν ομονοούν σε ένα μείζον εθνικό θέμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σπυράκη, σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989».

Επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία για το θέμα των Σκοπίων τοποθετήθηκε έγκαιρα και με την ευθύνη που της αναλογεί. Και ζήτησε από την κυβέρνηση που, όπως είπε, βασίζεται στις Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ – να παρουσιάσει μια επίσημη, ενιαία θέση για την ΠΓΔΜ.

«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη, η κυβέρνηση διαπραγματεύεται και εφόσον η κυβέρνηση καταλήξει σε κάποιο σημείο, καλό θα είναι να ενημερώσει τα κόμματα και προφανώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη. Όμως, για να τοποθετηθεί θα πρέπει να τοποθετηθεί στη βάση της εμπιστοσύνης που έχει από τη Βουλή. Αυτή η κυβέρνηση υπάρχει γιατί έχει την εμπιστοσύνη των Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Δεν μπορεί ο ένας εταίρος να έχει μία θέση και ο άλλος εταίρος άλλη θέση. Αν η κυβέρνηση δεν παρουσιάσει μία και ενιαία θέση, τότε υπάρχει ζήτημα δεδηλωμένης και τότε δεν υπάρχει κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενη στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας η κ. Σπυράκη υπογράμμισε ότι όταν η Νέα Δημοκρατία ήταν στην κυβέρνηση το 2008, με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη υπουργό Εξωτερικών και το Βαγγέλη Μεΐμαράκη υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας, πέτυχε στο Βουκουρέστι, τα εξής δύο: «Πρώτον, είναι προϋπόθεση που αποδέχεται το ΝΑΤΟ η επίλυση του ζητήματος με αμοιβαία αποδεκτή ονομασία ώστε η ΠΓΔΜ να εισέλθει στο ΝΑΤΟ.

Δεύτερον, η ελληνική κυβέρνηση τότε τοποθετήθηκε ώστε ως αμοιβαία αποδεκτή λύση να μπορεί να γίνει δεκτή σύνθετη ονομασία, με γεωγραφικό προσδιορισμό, αλλά σίγουρα μία έναντι όλων, δηλαδή μία και για εσωτερική και εξωτερική χρήση (erga omnes). Έκτοτε η θέση αυτή έγινε εθνική θέση. Ποια είναι η θέση της κυβέρνησης; Ο κ. Μητσοτάκης προκάλεσε στη Βουλή τόσο τον κ. Τσίπρα, όσο και τον κ. Καμμένο να τοποθετηθούν».

ΚΚΕ: Το όνομα Μακεδονία μόνο ως γεωγραφικός προσδιορισμός

«Η αναζωπύρωση της ονοματολογίας για το Σκοπιανό και οι μικροκομματικές επιδιώξεις που εκδηλώνονται απ' όλες τις πλευρές, δεν πρέπει να κρύψουν ότι βασική κοινή επιδίωξη, τόσο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όσο και των άλλων κομμάτων, είναι η όποια επίλυση του ζητήματος να συνδεθεί με την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, που ήταν κι είναι οι βασικοί παράγοντες αποσταθεροποίησης, πολέμων κι αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ σχετικά με την αντιπαράθεση για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

«Το ΚΚΕ», συνεχίζει η σχετική ανακοίνωση, «σ' αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα, συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ, παλιότερα του ΣΥΝ, που φιγουράριζε στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, είναι το μόνο κόμμα που εδώ και χρόνια έχει ξεκάθαρη θέση: Σε μια διαπραγμάτευση για εξεύρεση κοινώς αποδεκτής λύσης, στην οποία περιλαμβάνεται με οποιονδήποτε τρόπο το όνομα Μακεδονία και όποια παράγωγά του, αυτό θα πρέπει ρητά να γίνει αποδεκτό μόνο ως γεωγραφικός προσδιορισμός».

Το σχόλιο του κόμματος, καταλήγει ως εξής: «Να μπει τέλος στην αλυτρωτική προπαγάνδα, να υπάρξει αμοιβαία αναγνώριση του απαραβίαστου των συνόρων, της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας των δύο χωρών».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πώς θα γιορτάσει η Αθήνα τον ερχομό του 2026

Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου στην πρωτεύουσα, η οποία θα κινηθεί σε εορταστικούς ρυθμούς με δωρεάν εκδηλώσεις και events για μικρούς και μεγάλους.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 29 Νοε 2025 | 11:43

Ντόρα Μπακογιάννη: "Ο κόσμος είναι κουρασμένος, από τα μεγαλύτερα λάθη μας η υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ"

Το βιβλίο της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως αποκάλυψε η ίδια, αναμένεται το Πάσχα.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 24 Νοε 2025 | 13:01

Μπακογιάννη: Tο επόμενο κόμμα Τσίπρα θα είναι το πιο αρχηγικό στην Ελλάδα - Θα κονταροχτυπηθεί με Ανδρουλάκη

"Τσίπρας και Ανδρουλάκης θα κονταροχτυπηθούν", εκτίμησε η Ντόρα Μπακογιάννη για τις προσεχείς εκλογές

ΘΕΑΤΡΟ 08 Νοε 2025 | 11:57

Η Σία Κοσιώνη στο σανίδι: Η πρεμιέρα της ως ηθοποιός σε θεατρική παράσταση - Συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη [εικόνες - βίντεο]

Η Σία Κοσιώνη υποδύεται τον εαυτό της στην παράσταση "Παραδοσιακώς Ακατάλληλο" στο Κολλέγιο Αθηνών - Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την ερμηνεία της

ΑΙΧΜΑΡΑ 03 Νοε 2025 | 16:18

Το καρφί της "Πανδώρας" για τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Λιμενάρχη Χανίων- Είναι προφανώς πελάτης της

Το καρφί της στήλης Πανδώρα των Νέων για την παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη

ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 31 Οκτ 2025 | 12:23

Ο Γεωργιάδης είπε ότι η Μπακογιάννη ήταν στο πίσω κάθισμα στο τροχαίο έξω από τη Βουλή- Μετά το διόρθωσε

Δύο διαφορετικές εκδοχές έδωσε μέσα σε λίγη ώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, για το τροχαίο έξω από τη Βουλή που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο φοιτητή Ιάσονα Λαλαούνη.

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΥΓΑ 30 Οκτ 2025 | 13:37

"Αρπάχτηκαν" Μπακογιάννη - Κικίλιας για τον λιμενάρχη Χανίων - Εξαλλη η Ντόρα επειδή τον έθεσε σε διαθεσιμότητα

Η διαθεσιμότητα του λιμενάρχη Χανίων άναψε τα αίματα μεταξύ Μπακογιάννη και Κικίλια.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 23 Οκτ 2025 | 19:01

Ροντέο η Βουλή για τον "χρονοκόφτη": Εξαλλη η Κωνσταντοπούλου με... όλους - Μπακογιάννη, Γεροβασίλη, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά

"Ο τρόπος σας πολλές φορές δεν μας αφήνει να σας στηρίξουμε", η απάντηση από την Πέτη Πέρκα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 23 Οκτ 2025 | 09:32

Μπακογιάννη για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Θα τραβήξουμε ζόρι, άντε να πείσεις όσους έπαιρναν τα διπλάσια ότι το πάρτι τελείωσε"

Η κυρία Μπακογιάννη τόνισε ότι περίπου το 50% των επιδοτήσεων εμπεριέχει διαστρεβλωμένα στοιχεία.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 21 Οκτ 2025 | 11:51

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο χώρος του Αγνώστου Στρατιώτη "δεν είναι για καντηλάκια του ΙΚΕΑ"

Σύμφωνα με την ίδια, "αυτή η ιστορία εργαλειοποιήθηκε κομματικά. Εργαλειοποήθηκε ο πόνος τους".

ΝΔ 09 Οκτ 2025 | 12:30

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας θα κάνει αρχηγικό κεντροαριστερό κόμμα και θα "χτυπήσει" πολύ ΠΑΣΟΚ, γι' αυτό ο εκνευρισμός

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως "αν θέλει να επιλέξει τον δρόμο που χάραξε ο κ. Τσίπρας, με γεια του με χαρά του".

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ 07 Οκτ 2025 | 10:17

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας θα κάνει ζημιά στο ΠΑΣΟΚ- Τεράστια συμφέροντα πιέζουν τον Χριστοδουλίδη για το καλώδιο

"Ο κ. Τσίπρας αναμφισβήτητα έχει δυνατότητες στον χώρο της κεντροαριστεράς", δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 03 Οκτ 2025 | 10:19

Η κοινή φωτογραφία Μπακογιάννη - Τσίπρα στο Στρασβούργο: "Μία από τις καλύτερες ομάδες"

Η κ. Μπακογιάννη έγραψε ότι οι αντιπροσωπείες Ελλάδας και Κύπρου χαρακτηρίστηκαν "ως μία από τις καλύτερες ομάδες του Συμβουλίου".

ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ 26 Σεπ 2025 | 09:14

Ντόρα Μπακογιάννη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 36 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Σήμερα συμπληρώνονται 36 χρόνια από την ημέρα που ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε από τη "17 Νοέμβρη".

ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 28 Ιουλ 2025 | 20:42

Ντόρα Μπακογιάννη για Γάζα: Η έκκληση να σταματήσει αυτή η τραγωδία δεν είναι αντισημιτισμός

"Αυτή η καταστροφή δεν πρέπει να επιτραπεί να συνεχιστεί. Οι όμηροι πρέπει να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Η αδιάκριτη οδύνη των αμάχων πρέπει να σταματήσει", είπε η Ντόρα Μπακογιάννη

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΠΕΚΕΠΕ 16 Ιουλ 2025 | 09:22

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει τις δηλώσεις Μητσοτάκη, Μπακογιάννη και Μαρινάκη κατά των εξεταστικών: "Τίποτα ουσιαστικό" [βίντεο]

Ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις του πρωθυπουργού και άλλων στελεχών της ΝΔ σχετικά με τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ 29 Ιουν 2025 | 13:02

Επεισόδιο με την Ντόρα Μπακογιάννη στα Χανιά: Τη φυγάδευσαν από το φεστιβάλ βιβλίου

Από νωρίς είχε συγκεντρωθεί έξω από την αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης με πανό όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση ομάδα διαμαρτυρίας σχετικά με τη συμμετοχή της Ντόρας Μπακογιάννη.

«ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ» 18 Ιουν 2025 | 16:51

Καυστική η Ντόρα Μπακογιάννη για Σαμαρά: Είναι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που θέλει να κάνει την παρουσία του αισθητή

Το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη για την κριτική που άσκησαν οι πρώην πρωθυπουργοί, κ.κ. Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής

ΝΔ 17 Ιουν 2025 | 11:13

Μπακογιάννη: Δεν θα είναι πλήγμα για τη ΝΔ ένα νέο κόμμα Σαμαρά - Όλο λέει και δεν κάνει τίποτα [βίντεο]

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στις καταιγιστικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, λέγοντας πως "ζούμε σε ένα διεθνές σύστημα χωρίς σταθερές, ό,τι ξέραμε μπορούμε να το ξεχάσουμε".

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 29 Μαϊ 2025 | 09:29

Η Ντόρα για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - "Πόσα από αυτά που γίνονται σήμερα..."

Μία ανάρτηση για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ 27 Μαϊ 2025 | 11:22

Ντόρα Μπακογιάννη: Το Ισραήλ έχει ξεπεράσει τα όρια – Δημιουργεί δεύτερη γενιά τρομοκρατών της Χαμάς

"Το Ισραήλ έχει ξεπεράσει τα όρια", σημειώνει από τα Χανιά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 21 Μαϊ 2025 | 17:19

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι ευχές της στον Κώστα Μπακογιάννη - Η φωτογραφία που τον έχει παιδάκι στην αγκαλιά της στη θάλασσα

Mε μία παιδική φωτογραφία η Ντόρα Μπακογιάννη ευχήθηκε στον γιο της Κώστα Μπακογιάννη για την ονομαστική του γιορτή

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 19 Μαϊ 2025 | 10:55

Καυστική η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Σαμαρά: "Θέλει να ρίξει δεύτερη φορά Μητσοτάκη, δεν μπορεί να το ξανακάνει"

Η Ντ. Μπακογιάννη σημείωσε: Είναι πασιφανές ότι έχει άλλους στόχους. Το έκανε μια φορά. Θέλει να ρίξει δεύτερη φορά Μητσοτάκη. Δεν θα λειτουργήσει.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 16 Μαϊ 2025 | 13:13

Ντόρα Μπακογιάννη για τα Τέμπη: "Το ΠΑΣΟΚ μας απογοήτευσε. Από την κ. Κωνσταντοπούλου το περιμένεις, από το ΠΑΣΟΚ όχι"

Ερωτήθηκε γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει στρέψει τα πολιτικά της "βέλη" προς το ΠΑΣΟΚ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 15 Μαϊ 2025 | 09:55

Μπακογιάννη: Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς για τα Τέμπη - Εύχομαι καλή επιτυχία στην Κωνσταντοπούλου για την πρωθυπουργία

"Το πολιτικό σύστημα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων", σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 13 Μαϊ 2025 | 09:12

Ντόρα Μπακογιάννη: Δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με το πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαράθι - Άθλια και συκοφαντικά όσα γράφονται

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Μαράθι Χανίων.

6 ΜΑΙΟΥ 2012 06 Μαϊ 2025 | 15:34

Οι συγκινητικές αναρτήσεις Κυριάκου Μητσοτάκη και Ντόρας Μπακογιάννη για τα 13 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας τους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη δημοσίευσαν δύο φωτογραφίες μαζί με τη μητέρα τους, Μαρίκα Μητσοτάκη, για να τιμήσουν τα 13 χρόνια από τον θάνατό της.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 24 Απρ 2025 | 08:28

Και η Ρένα Δούρου στο ίδιο αεροπλάνο με τον Μανόλο για Πεκίνο [εικόνα]

Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου φωτογραφήθηκε με τον Μανόλο, κατά τη διάρκεια της πτήσης για Πεκίνο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ" 23 Απρ 2025 | 18:20

Ντόρα Μπακογιάννη και Εμμανουήλ Καραλής στην ίδια πτήση για Πεκίνο - Δείτε τη φωτογραφία

Για ευχάριστη έκπληξη έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη - " Πάντα ψηλά Μανόλο!" έγραψε στο X για τον Καραλή.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 03 Απρ 2025 | 12:08

H Ντόρα Μπακογιάννη έγινε Ιαπωνικό... καρτούν και το απολαμβάνει [εικόνα]

Φρενίτιδα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στον κόσμο του διαδικτύου με το Ghibli style.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 29 Μαρ 2025 | 12:22

Ντόρα Μπακογιάννη: O Κώστας Καραμανλής πρέπει να οδηγηθεί σε φυσικό δικαστήριο - Το σχόλιο για τα Τέμπη [βίντεο]

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε και το θέμα με τις "επιθετικές αγορές ακινήτων" στη Θράκη δηλώνοντας ότι "θα υπέγραφα κι εγώ την ερώτηση των 11 βουλευτών"

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 20 Μαρ 2025 | 22:06

Ντόρα Μπακογιάννη: "Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών είναι η βασική αιτία μη εμπιστοσύνης των πολιτών στους πολιτικούς"

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη ανέλυσε τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Τουρκία

ΣΤΟ X 20 Μαρ 2025 | 10:44

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέβασε βίντεο με τη θεία της και τον δισέγγονό της: "Αγαπήθηκαν με την πρώτη ματιά"

Βίντεο με την πρώτη συνάντηση της θείας της με τον δισέγγονό της ανέβασε στο X η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΚΥΚΛΟΣ ΙΔΕΩΝ 17 Μαρ 2025 | 08:40

Μπακογιάννη: Να γίνει σοβαρή συζήτηση για την εξωτερική πολιτική ανάμεσα στα τρία κόμματα που κυβέρνησαν

Η κ. Μπακογιάννη συμμερίστηκε την εκτίμηση ότι η Ευρώπη πρέπει να κάνει άλματα για την ασφάλειά της επικαλούμενη τις πρόσφατες δηλώσεις του νικητή των γερμανικών εκλογών Φρίντριχ Μέρτζ.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ 12 Μαρ 2025 | 15:17

Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή για τον Ιάσονα Λαλαούνη - Τον 23χρονο που σκότωσε σε τροχαίο ο οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη

Το δυστύχημα είχε γίνει τον Μάρτιο του 2021 όταν ο αστυνομικός που ήταν οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Μπακογιάννη έστριψε παρανόμως για να μπει στη Βουλή.

ΝΔ 12 Μαρ 2025 | 12:48

Αιχμές Μπακογιάννη για Σαμαρά: Αυτός είναι, δεν στρέφεται πρώτη φορά εναντίον της παράταξης

"Κάναμε λάθη; Ναι, κάναμε λάθη. Δεν χρειαζόταν να μας το πει ο κ. Σαμαράς" σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM 09 Μαρ 2025 | 15:16

Γιόρτασε με την εγγονή της η Ντόρα Μπακογιάννη - Η τρυφερή φωτογραφία μαζί με το "Ντοράκι"

Την ονομαστική της γιορτή είχε το Σάββατο η Ντόρα Μπακογιάννη. Η φωτογραφία με την εγγονή της στο Instagram.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 07 Μαρ 2025 | 19:49

Μπακογιάννη για Κυριαζίδη: "Η Κωνσταντοπούλου μπορεί να είναι όσο προκλητική θέλει, εμείς δεν επιτρέπεται να αντιδράσουμε με αυτό τον τρόπο"

Η Ντόρα Μπακογιάννη, καταδικάζει με έντονο τρόπο την συμπεριφορά του Δημήτρη Κυριαζίδη εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ 06 Μαρ 2025 | 17:55

Τέμπη: Μετωπική σύγκρουση Μπακογιάννη με Φάμελλο και Μάντζο για το email Τριαντόπουλου - "Το επίπεδό σας αδικεί τα 57 θύματα"

Ανέβηκαν οι τόνοι τη δεύτερη μέρα της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή μετά το δημοσίευμα για email Τριαντόπουλου

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 17 Φεβ 2025 | 18:46

Ντόρα Μπακογιάννη: Ή γινόμαστε τώρα Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης ή έχουμε χάσει το τρένο οριστικά

Η Ν. Μπακογιάννη δήλωσε ότι η Ευρώπη έχει εγκλωβιστεί σε ένα μονοπάτι παρακμής και τόνισε τη σημασία των επικείμενων εκλογών σε Γερμανία και Γαλλία.

ΝΔ 11 Φεβ 2025 | 13:06

Μπακογιάννη για Τέμπη: Δεν είμαστε τέρατα για να κάνουμε συγκάλυψη, θα ήταν και βλακώδες [βίντεο]

"Είναι αδιανόητο να συγκαλύψεις κάτι που έχει 57 ψυχές, ανθρώπινα δεν γίνεται, δεν είμαστε τέρατα, αλλά πέρα από αυτό θα ήταν και βλακώδες", είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΒΑΡΑ 06 Φεβ 2025 | 12:45

Μπακογιάννη: "Ο Μητσοτάκης ήταν κατεστραμμένος όταν γύρισε από τα Τέμπη - Υβρις τα περί συγκάλυψης"

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραδέχθηκε ότι στην υπόθεση των Τεμπών υπήρξαν επικοινωνιακές αδυναμίες και λάθη, αλλά όχι συγκάλυψη.

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ 28 Ιαν 2025 | 19:30

Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Η απάντηση δεν μπορεί να είναι λιγότερη δημοκρατία, αλλά καλύτερη δημοκρατία

H N. Μπακογιάννη ανέδειξε τα λάθη που διέπραξαν οι παραδοσιακές πολιτικές δυνάμεις τις τελευταίες δεκαετίες, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αυτοκριτική.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ WOKE ΑΤΖΕΝΤΑ 22 Ιαν 2025 | 10:40

Ντόρα Μπακογιάννη: Ο Τραμπ επιστρέφει εκδικητικός – Αν δεν αντιδράσει η Ευρώπη, θα "τελειώσει"

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε λόγο για "το οριστικό τέλος της μεταπολεμικής εποχής".

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΤΔ 21 Ιαν 2025 | 13:02

Μπακογιάννη: Η Ευρώπη ήταν το κακομαθημένο παιδί που το φύλαγε η μαμά Αμερική και το τάιζε ενέργεια η μαμά Ρωσία

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε πως η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε μία νέα πραγματικότητα.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ 20 Ιαν 2025 | 10:52

Μπακογιάννη για Ανδρουλάκη: Εβαλε αυτογκόλ - Όταν κάποιος σου στέλνει λουλούδια, του λες ευχαριστώ

Η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε ως "δώρο" προς την κυβέρνηση τις δηλώσεις Ανδρουλάκη, κάνοντας παράλληλα λόγο για "αυτογκόλ" του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ 17 Ιαν 2025 | 15:47

Η Ντόρα Μπακογιάννη διαψεύδει τις φήμες για τον 45χρονο στα Χανιά: Ο δολοφόνος του Παναγιώτη δεν είναι βαφτιστήρι μου

Το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά και η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη που προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ 15 Ιαν 2025 | 10:02

Παρουσίαση βιβλίου με Σακελλαροπούλου, Βενιζέλο, Μπακογιάννη και πάνελ υποψηφίων... προέδρων [εικόνες - βίντεο]

Το παρών έδωσαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Σταύρος Μπένος.

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ 13 Ιαν 2025 | 09:48

Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου, Μπακογιάννη και Μπένος στην παρουσίαση του βιβλίου ‘Κυνηγημένοι από την Ιστορία"

Η παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος του Γιάννη Λασκαράκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στον Ιανό.

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 01 Ιαν 2026 | 18:17

Υπουργείο Εξωτερικών: "Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι από το τραγικό συμβάν στο Κραν Μοντανά"

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά

ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ Ο Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 01 Ιαν 2026 | 17:46

Μητσοτάκης: Πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη στο Νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με ασθενείς και εργαζόμενους και αντάλλαξε ευχές στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς".

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ 01 Ιαν 2026 | 14:37

Μητσοτάκης: Τι ζήτησε για τις Ανεξάρτητες Αρχές απο τον Νικήτα Κακλαμάνη στον πρωτοχρονιάτικο καφέ

Ξανά στο τραπέζι η πρόθεση Μητσοτάκη να αναλάβει πρωτοβουλία συναίνεσης με το ΠΑΣΟΚ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 01 Ιαν 2026 | 10:06

Πιερρακάκης: "Το 2026 θα είναι χρονιά ευκαιριών για την Ελλάδα - Ανάπτυξη, επενδύσεις και οι πολίτες στο επίκεντρο"

"Η "πυξίδα" είναι σταθερή: περισσότερες παραγωγικές επενδύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία, νέες και καλύτερες θέσεις εργασίας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA 31 Δεκ 2025 | 21:40

Ο Φαραντούρης αντιπρόεδρος στο κόμμα Καρυστιανού; - Η ανάρτηση Καραχάλιου και οι αντιρρήσεις για τη δικηγόρο

O N. Καραχάλιος "συγχαίρει" τη Μαρία Καρυστιανού για την ενδεχόμενη επιλογή του Ν. Φαραντούρη στη θέση του αντιπροέδρου του υπό διαμόρφωση πολιτικού φορέα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 31 Δεκ 2025 | 20:24

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Η Ελλάδα χρειάζεται συλλογική ενότητα μακριά από το μίσος, τη δειλία και τον μηδενισμό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την τελευταία ημέρα του χρόνου καλεί σε "στοχασμό, ευθύνη και αφοσίωση στο καθήκον".

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 31 Δεκ 2025 | 20:00

Δημήτρης Παπαστεργίου: Η "ενδεκάδα των ψηφιακών MVPs" για ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και ψηφιακό κράτος

Τα ψηφιακά έργα - πρωτοπόρους που καθόρισαν τη χρονιά ανέδειξε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης, Δημήτρης Παπαστεργίου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Δεκ 2025 | 18:06

Νίκος Ανδρουλάκης: Το 2026 είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες - Ολο και πιο δυνατό το αίτημα για δικαιοσύνη

"Μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε τη μεγάλη πολιτική και κοινωνική αλλαγή, που έχει ανάγκη ο τόπος για να πάει μπροστά", τονίζει ο Ν. Ανδρουλάκης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ 31 Δεκ 2025 | 17:43

Μήνυμα Μητσοτάκη για το 2026: Εχουμε ακόμη πολλές παθογένειες να νικήσουμε - "Χωρίς μπλόκα κατά της κοινωνίας"

"Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες. Υγεία και ευτυχία σε κάθε σπιτικό και περισσότερη ευημερία σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλή χρονιά!"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 31 Δεκ 2025 | 16:08

Πρωτοχρονιάτικος "ανασχηματισμός" Χάρη Δούκα στον δήμο Αθηναίων: Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, Χάρης Δούκας: "Κανένας δεν είναι μόνιμος στην θέση του, όλοι αξιοποιούνται αλλά και κρίνονται για την απόδοση του έργου που αναλαμβάνουν".

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 31 Δεκ 2025 | 13:52

Μήνυμα Σαμαρά για το 2026: "Η πατρίδα απαιτεί αλήθεια και κοινωνική δικαιοσύνη"

"Το νέο έτος έρχεται φορτωμένο με όσα αντέξαμε, με όσα μας πλήγωσαν, με όσα πρέπει να διορθώσουμε τώρα - χωρίς άλλες δικαιολογίες. Φτάνουν πια η επικοινωνία, τα ψέματα και οι διχασμοί".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Δεκ 2025 | 12:56

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Ανδρουλάκη - "Το 2026 να είναι χρονιά ευημερίας για όλο τον ελληνικό λαό" [εικόνες]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αντάλλαξε ευχές για υγεία, χαρά και καλή χρονιά, αλλά και δώρα με τα μέλη της αδελφότητας.

ΚΑΛΑΝΤΑ 31 Δεκ 2025 | 12:47

Ο Πίνατ ντυμένος... Άι Βασίλης, τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Μαξίμου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς [εικόνες]

Τα βλέμματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Μέγαρο Μαξίμου, τράβηξε ο Πίνατ καθώς βρισκόταν σε... γιορτινή διάθεση.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ 31 Δεκ 2025 | 12:17

Ο Μητσοτάκης άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Μαξίμου μαζί με την κόρη του, Σοφία [εικόνες]

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε από την Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου, το πρωί της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου.

PODCAST ETERON 31 Δεκ 2025 | 11:52

Χρήστος Ράμμος: "Δημοκρατία σημαίνει ότι δεν είσαι ιδιοκτήτης του αξιώματός σου. Είσαι προσωρινός και υπό έλεγχο"

"Η φιλελεύθερη δημοκρατία, αν δεν συνοδεύεται από κοινωνικό κράτος, ισχυρούς θεσμούς, δημόσια συμμετοχή και ήθος, κινδυνεύει να γίνει ένα άδειο κέλυφος", επισημαίνει.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Δεκ 2025 | 11:46

Τσουκαλάς: Το 2026 να αποτελέσει έτος ανατροπής και πολιτικής αλλαγής με αποχώρηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Για τους αγρότες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι "η κυβέρνηση πρέπει το διάλογο να τον εννοεί και να μην είναι προσχηματικός".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 31 Δεκ 2025 | 11:42

Το "μανιφέστο" του Γιάννη Ραγκούση: Πέντε προτάσεις "μικρές επαναστάσεις για την επόμενη Ελλάδα"

Πρόκειται για μια προγραμματική δουλειά που ο Ραγκούσης θέλει να απευθύνεται στο σύνολο του προοδευτικού κόσμου κι όχι μόνον στα στενά κομματικά όρια του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ALPHA 31 Δεκ 2025 | 11:40

Γεωργιάδης: Στα μπλόκα βρίσκονται κομμουνιστές και ακροδεξιοί - Θέλουν να πέσει η κυβέρνηση

Υποστήριξε ότι τα αιτήματα των αγροτών έχουν σε μεγάλο βαθμό ικανοποιηθεί, ενώ κατηγόρησε συγκεκριμένες ομάδες ότι επιχειρούν μέσω των μπλόκων να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ 31 Δεκ 2025 | 11:34

Στα αγροτικά μπλόκα και ο Ηλίας Κασιδιάρης - Πήρε άδεια από τις φυλακές [βίντεο]

"Πάντα δίπλα στους αγρότες! Ακόμα και στις ολιγοήμερες άδειες από την φυλακή! Ο αγώνας συνεχίζεται...", αναφέρει στην ανάρτηση του.

ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η PLAN B 31 Δεκ 2025 | 10:00

Κυρώσεις και πρόστιμα για τα μπλόκα εξετάζει η κυβέρνηση - Την Κυριακή οι αποφάσεις των αγροτών

Το μείζον ζητούμενο είναι να προκύψει άρση του αδιεξόδου, προκειμένου οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων.

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ 31 Δεκ 2025 | 08:22

Ανακατεύει την πολιτική τράπουλα η Καρυστιανού -Το άρθρο 86, η δίκη των Τεμπών και η "δύσκολη" Β. Ελλάδα

Η κ. Καρυστιανού ποτέ δεν έκρυψε ότι προέρχεται από συντηρητική οικογένεια, με τη δικηγόρο της και στενή της συνεργάτιδα, να έχει επιχειρήσει την είσοδό της στην πολιτική με τη Νίκη το 2023.

30 Δεκ 2025 | 21:04

Οι κανόνες τελειώνουν. Οι σφαίρες επιρροής επιστρέφουν

Το νέο αμερικανικό δόγμα, η άνοδος της Κίνας και το στοίχημα της Ευρώπης – τι σημαίνει για την Ελλάδα το 2026

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ 30 Δεκ 2025 | 20:50

Σκληραίνουν τη στάση τους αγρότες και κυβέρνηση: Ο "εμφύλιος" στα μπλόκα και το plan B με πρόστιμα στα τρακτέρ

Αποφασισμένοι να κάνουν... Φώτα στους δρόμους οι αγρότες - Εξετάζει σχέδιο κυρώσεων η κυβέρνηση για να σπάσει τα μπλόκα μετά τις γιορτές

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ 30 Δεκ 2025 | 19:57

Το βίντεο της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για το 2026: "Η συμμαχία μας να λάμψει ακόμα πιο φωτεινά την επόμενη χρονιά"

"Το 2026 θα είναι μια χρονιά εορτασμού και ανανεωμένης δέσμευσης στις κοινές δημοκρατικές αξίες που μας ενώνουν: ελευθερία, ανεξαρτησία και ευκαιρίες", ανέφερε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ 30 Δεκ 2025 | 16:51

Ελενα Ακρίτα: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας της - "Κι ύστερα χάθηκες μακριά..."

Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια μαζί με τη μητέρα της, Σύλβα Ακρίτα

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 30 Δεκ 2025 | 16:33

Πλεύρης για αγρότες: Αν δεν ανοίξουν οι δρόμοι μπορεί να επιβληθούν οι απαιτούμενες κυρώσεις

"Αν φανεί ότι δεν υπάρχει διάθεση για συζήτηση, πρέπει να επιβληθούν όλα τα μέτρα για να παραδοθούν οι δρόμοι στους πολίτες", ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 30 Δεκ 2025 | 14:48

Χαμός στο Mega με Καραγκούνη και Τσουκαλά: "Τις πράσινες ακρίδες τις θυμάστε;" - "Είστε η παράταξη βαμπίρ"

Σφοδρή κόντρα στον αέρα του Mega ανάμεσα στον υφυπουργό Εργασίας, Κώστα Καραγκούνη, και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τσουκαλά

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ 30 Δεκ 2025 | 14:37

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στον Σύλλογο Φλόγα: Η Πολιτεία έχει χρέος να δίνει οξυγόνο και φτερά σε τέτοιες σπουδαίες πρωτοβουλίες

Τον ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα" επισκέφτηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 30 Δεκ 2025 | 14:20

Παύλος Μαρινάκης: Αυτό είναι το Plan B για τα μπλόκα - Πρόθεσή μας να αλλάξουμε τον Νόμο περί ευθύνης υπουργών [βίντεο]

"Δεν υπάρχει καμία εκδικητική διάθεση", στη Μαρία Καρυστιανού, τόνισε ο κ. Μαρινάκης για τον έλεγχο της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Συγγενών και Θυμάτων των Τεμπών

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ 30 Δεκ 2025 | 09:32

Πάνω από 10.000 καταγεγραμμένες παραβιάσεις κόκκινου από τις κάμερες – Από μέσα Ιανουαρίου οι κλήσεις

"Έχουν μπει δύο κατηγορίες καμερών: 100 της περιφέρειας Αττικής για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και 8 κάμερες τεχνητής νοημοσύνης", δήλωσε ο κ. Παπαστεργίου.

ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ 30 Δεκ 2025 | 09:13

Τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση με τα αγροτικά μπλόκα - Αυξάνεται η δυσφορία της κοινωνίας

Ουσιαστικά, τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κυβερνητική έδρα προσκαλείται να ισορροπήσει επάνω σε μία λεπτή γραμμή.

ΥΠ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 30 Δεκ 2025 | 08:42

Χρυσοχοΐδης: Οι αγρότες προχωρούν σε παράνομες πράξεις - Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου

"Η κυβέρνηση τους κάλεσε επανειλημμένα σε διάλογο για να βρεθούν λύσεις, ελπίζω να υπάρξει απάντηση το επόμενο διάστημα", πρόσθεσε ο Μ. Χρυσοχοΐδης.

30 Δεκ 2025 | 06:46

Εκλεισε τα σενάρια του ανασχηματισμού ο Μητσοτάκης - Τι ζητάει από τους αγρότες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελευταία του συνέντευξη για τη χρονιά που φεύγει, διέψευσε τα σενάρια για αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο.

ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 30 Δεκ 2025 | 00:18

Ελλάδα στον ΟΗΕ: Πλήρης σεβασμός στην κυριαρχία, εδαφική ακεραιότητα και πολιτική ανεξαρτησία της Σομαλίας

Η μόνιμη αντιπρόσωπος της Ελλάδας, πρέσβυς Αγλαΐα Μπαλτά, ξεκαθάρισε τη θέση της χώρας μας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

"ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ" 29 Δεκ 2025 | 23:19

"Οχι" του ΠΑΣΟΚ σε ραντεβού Ανδρουλάκη - Μητσοτάκη για τις ανεξάρτητες Αρχές: "Τα λέμε στη Διάσκεψη των Προέδρων"

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ στέλνουν το μήνυμα για διαφάνεια στη διαδικασία επιλογής των επικεφαλής ανεξάρτητων Αρχών

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΗΓΗ 29 Δεκ 2025 | 20:55

Πρόταση Μητσοτάκη για συνάντηση με Ανδρουλάκη - Για τον ορισμό προέδρων στις ανεξάρτητες Αρχές

Ο πρωθυπουργός θα καλέσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε συνάντηση συνεννόησης ώστε να οριστούν επιτέλους τα προεδρεία των Αρχών

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 29 Δεκ 2025 | 20:47

Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν διάλογο, στη λογική να μη σπάσει το μέτωπο

O Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε την κυβερνητική θέση για εξεύρεση λύσης μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο.

ΣΤΟ Α' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ 29 Δεκ 2025 | 16:45

Ελενα Ακρίτα: Συντετριμμένη στην κηδεία της μητέρας της, Σύλβας - Στο πλευρό της ο γιος της, Παύλος Αρζόγλου [εικόνες]

Περίλυπη η Έλενα Ακρίτα, δεχόταν τα συλλυπητήρια και τις αγκαλιές των παρευρισκόμενων στην κηδεία της μητέρας της, Σύλβας

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 29 Δεκ 2025 | 16:08
ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 29 Δεκ 2025 | 12:13

Τσιάρας: Παρατείνεται και μειώνεται περαιτέρω η τιμή στο αγροτικό ρεύμα - Τι είπε για πετρέλαιο και ευλογιά

"Είμαστε ανοιχτοί να δούμε ποια άλλα προϊόντα χρειάζονται στήριξη", δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιάρας.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 29 Δεκ 2025 | 11:12

Γεωργιάδης κατά πάντων: "Αδιάφορα αριστεροκρατούμενα σχήματα το δικαστήριο της Χάγης" - Στήριξη από Πλεύρη

"Δεν είναι θέση της κυβέρνησης" η άποψή μου για το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, δήλωσε ο υπουργός Υγείας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 29 Δεκ 2025 | 10:06

Γεωργιάδης: Συντάσσομαι με τους Ευρωπαίους που λένε ότι τα pushbacks δεν πρέπει να είναι παράνομα

"Ξέρετε ότι υπάρχουν 9 πρωθυπουργοί που έχουν ζητήσει παρέμβαση στη νομολογία του διεθνούς δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων για το μεταναστευτικό;", δήλωσε ο Άδωνις Γωεργιάδης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 29 Δεκ 2025 | 09:35

Κατηγορηματικός ο Βενιζέλος: Υποψήφιοι Πρωθυπουργοί είναι μόνον οι αρχηγοί των κομμάτων, όχι εγώ

Με την τελευταία του παρέμβαση, ο Ευ. Βενιζέλος διαψεύδει και το ότι εποφθαλμιά θέση πρωθυπουργού, μετά τις επόμενες εκλογές, με κατηγορηματική τοποθέτηση.

29 Δεκ 2025 | 06:15

Σε αδιέξοδο το μπρα ντε φερ κυβέρνησης-αγροτών: Οι νέες πληρωμές των 600 εκατ. ευρώ και οι "ρωγμές" στα μπλόκα

Μέχρι ώρας η κατάσταση φαίνεται στάσιμη, με μόνη…παραφωνία την δήλωση κάποιων αγροτών που παίρνουν μέρος σε 18 μπλόκα, οι οποίοι επιθυμούν την επίσπευση του διαλόγου.

«ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ» 28 Δεκ 2025 | 13:26

Μαρινάκης: "Όλο και περισσότεροι αγρότες θέλουν διάλογο - Να μπει τέλος στην παρωχημένη λογική της αντιπαράθεσης"

"Ικανοποιείται η συντριπτική πλειονότητα των αιτημάτων των αγροτών και κτηνοτρόφων" τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - "Οι πληρωμές προχωράνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα"

28 Δεκ 2025 | 11:31

Μ. Χαρακόπουλος: Η αντιπολίτευση να προσέλθει στη διακομματική για τα αγροτικά

Ο γγ της ΚΟ της ΝΔ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση απέδειξε ότι έχει και ώτα ευήκοα και πύλες ανοικτές για ειλικρινή διάλογο

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ X 28 Δεκ 2025 | 10:13

Γεωργιάδης: Ο Σμαραγδής με κατηγορεί άδικα - Δεν έλαβα ποτέ αίτηση χρηματοδότησης για τον "Καποδίστρια"

Όπως είπε ο υπουργός, "έβαλα όλο μου το γραφείο να ψάξει για αυτό το χαρτί..."

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ 28 Δεκ 2025 | 07:51

Προς… κατάργηση η live μετάδοση των Εξεταστικών - Τι θα προτείνει στη Διάσκεψη των Προέδρων ο Ν. Κακλαμάνης

"Κάποιες από αυτές διαρκούν ακόμη και 12 ώρες. Οι μισές είναι για το θέμα", τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 28 Δεκ 2025 | 07:49

Μίμης Αδρουλάκης στο ΤheΤOC: Ο Τσίπρας διεκδικεί τέταρτη ευκαιρία, χωρίς να έχει διαβεί προηγουμένως την έρημο

"Βλέπω έντονα τα στοιχεία μιας πιθανής αστάθειας, επειδή κυρίως ο χώρος της Κεντροαριστεράς δεν έχει ανασυνταχθεί"