Δεν το βάζει κάτω ο Παύλος Πολάκης και συνεχίζει να προκαλεί και να δίνει τον τόνο στο αντιπολιτευτικό ύφος και ήθος του ΣΥΡΙΖΑ.
Με τον αέρα αποθέωσης στο πρόσφατο συνέδριο, ο "αψύς Σφακιανός" ξαναχτύπησε χθες στη Βουλή και ζήησε και τα... ρέστα, παρά την πρόσφατη άρση της ασυλίας του για όσα έγραψε κατά της Φωτεινής Αραμπατζή (ΝΔ).
"Πως νιώθετε οι βουλευτές της ΝΔ και η κυρία Γιαννακοπούλου για την ψήφο σας υπέρ της άρσης ασυλίας μου στην υπόθεση Αραμπατζή, όταν αποδείχθηκε ότι το 2019 είχε καταδικαστεί από τους εργαζόμενους με 20.000 ευρώ να γυρίσει στον καθένα και ήρθε στη Βουλή και έλεγε ότι τη συκοφαντούμε", είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε ότι η εταιρεία της μέχρι το 2021 δεν τους έχει πληρώσει ακόμη. "Δεν ντρέπεστε καθόλου; Δεν ήταν μόνο τα αέρα λεφτά που πήρε ο πατέρας της αλλά όλα εδώ πληρώνονται και ο Θεός μπορεί να συγχωρεί αλλά εγώ ποτέ", συμπλήρωσε ο κ. Πολάκης, με την κ. Γιαννακοπούλου να απαντά σε έντονο ύφος.
Παρεμβαίνοντας σε συνεδρίαση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης όπου συζητείται συμφωνία μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης Ελλάδας και Κατάρ, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για "κατάντια της Δικαιοσύνης" φέροντας μεταξύ άλλων ως παράδειγμα υπόθεση του νοσοκομείου Ζακύνθου για το οποίο διώκεται η διοικήτρια που είχε τοποθετηθεί επι ΣΥΡΙΖΑ:
"Για να δείτε την κατάντια της Δικαιοσύνης. Γίνεται της μουρλής το κάγκελο. Φεύγοντας από εδώ θα πάω να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης της διοικήτριας του νοσοκομείου Ζακύνθου. Κάποιοι επειδή ήθελαν να καλύψουν τις ευθύνες τους (σ.σ. για περιστατικό θανάτου ασθενή) είπαν ότι τα αέρια του νοσοκομείου έβγαζαν φίδια, σκορπιούς και δε ξέρω τι άλλο. Για να καλύψουν τις ευθύνες της αναισθησιολόγου που είμαι σύζυγος διευθυντή του νοσοκομείου. Οι δύο μηνύσεις που έγιναν κατά της διοικήτριας είναι στο στάδιο της ανάκρισης. Αυτή τη δικαιοσύνη φτιάξατε στην Ελλάδα ή επιτρέπετε να λειτουργεί".
Γιαννακοπούλου: "Ο κ. Πολάκης στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια"
"Δε θα πέσω στο επίπεδο του δεν πρόκειται να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Θα περίμενα να μην έφευγε και θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει ενώπιον μου για τα ψεύδη που έγραψε στα social media και τον προκαλώ να έρθει να απαντήσει. Δυστυχώς, ο κ. Πολάκης στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια", απάντησε και σημείωσε ότι κανένας από τους βουλευτές δεν είναι υπεράνω του νόμου. "Δεν είμαστε πολίτες ειδικής κατηγορίας .Να κρυβόμαστε πίσω από τη βουλευτική μας ασυλία", τόνισε η Νάντια Γιαννακοπούλου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr