Πολλές selfie με τους μαθητές και μια ενδιαφέρουσα...ανακάλυψη για βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Αλ.Τσίπρας στην επίσκεψή Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κομοτηνής το οποίο επισκέφτηκε με τον τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.
Ο διευθυντής του σχολείου Ηλίας Ιωαννάκης συνειδητά διάλεξε, και τα παιδιά έπαιξαν, ελληνικά τραγούδια αλλά και ένα τούρκικο για να δείξουν με ποιες μουσικές διασκεδάζει ο κόσμος στην περιοχή.
Επιφύλαξε και μία έκπληξη στον πρωθυπουργό καθώς προσκάλεσε στο βήμα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ο οποίος τραγούδησε με τα παιδιά.
Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Τσίπρας παρατήρησε με χιούμορ: «δεν ήξερα ότι έχω βουλευτή που τραγουδάει τόσο ωραία» και είπε ότι ζηλεύει τους μαθητές του μουσικού σχολείου γιατί κάνουν αυτό που αγαπούν.
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε σημειώσει ότι το σχολείο είναι «παράδειγμα συνύπαρξης».
«Σε αυτό το σχολείο είστε και χριστιανοί και μουσουλμάνοι και αυτό είναι μήνυμα αισιοδοξίας ότι η συνύπαρξή μας ήταν και θα παραμείνει δημιουργική και ότι ο πολιτισμός, ένα από τα μεγαλύτερα όπλα μαζί με την εκπαίδευση, θα σφυρηλατήσει την ταυτότητά μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις, τις προκλήσεις της νέας εποχής» είπε ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στους μαθητές του μουσικού σχολείου και πρόσθεσε: «θα αγωνιστούμε για να πετύχουμε το καλύτερο για τη χώρα και τον τόπο και θα πετύχουμε αν καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε το εκπαιδευτικό μας σύστημα και να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr