Ο Βούτσης «απενοχοποιεί» τις ψήφους της Χρυσής Αυγής

Σε μια ομολογουμένως περίεργη δήλωση για τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε σχέση με τον εκλογικό νόμο, προχώρησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

o-boutsis-apenoxopoiei-tis-psifous-tis-xrusis-augis
SHARE THIS
0
SHARES

Σε μια ομολογουμένως περίεργη δήλωση η οποία κάλλιστα μπορεί να εκληφθεί ως προσπάθεια αποενοχοποίησης των ψήφων της Χρυσής Αυγής, προχώρησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της απλής αναλογικής, μιλώντας χθες βράδυ στον ΣΚΑΙ και αναφερόμενος στην προσπάθεια της κυβέρνησης να εξασφαλίσει την απαιτούμενη ευρεία πλειοψηφία της Βουλής για την αλλαγή και άμεση εφαρμογή του εκλογικού νόμου, είπε επί λέξη:

«Στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι. Δεν έχουμε μιλήσει με τη Χ.Α. Από εκεί και πέρα η βουλή λειτουργεί με 300. Ποτέ δεν αφαιρέθηκε καμία ψήφος από καμία μεριά.   Αυτό που σας λέω δεν αποτελεί πρόσκληση προς την Χρυσή Αυγή. Αλλά επειδή ο εκλογικός νόμος είναι ένα κορυφαίο ζήτημα και κάθε κόμμα έχει τη δική του άποψη, περιμένουμε να δούμε τι θα πει και η Χρυσή Αυγή». 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook