X

Ο Φίλης... ξεσπαθώνει και υπερασπίζεται τον εκατομμυριούχο Παπαδημούλη για τις business με τα ακίνητα

Ο πρώην υπουργός παιδείας, νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  και εξαιρετικά δραστήριος κομματικά υπερασπίστηκε ένθερμα τον Δημήτρη Παπαδημούλη

Γράφει: TheToc team

Μπορεί η επενδυτική... ευφυία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να εκνεύρισε ακόμα και τον Αλέξη Τσίπρα ( η σύναξη ακινήτων τα οποία νοίκιαζε σε πρόσφυγες ξεχείλισαν το ποτήρι της ανοχής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ) και ουκ ολίγων άλλων "συντρόφων" του , αλλά ο εύρωστος ευρωβουλευτής βρήκε αναπάντεχο σύμμαχο: Τον Νίκο Φίλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρώην υπουργός παιδείας, νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εξαιρετικά δραστήριος κομματικά ( συμπλέει με τον Π. Σκουρλέτη, τον Ν.Βούτση και ενίοτε τους "53") υπερασπίστηκε ένθερμα τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τις business του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση ( ant1) ο Ν. Φίλης χαρακτήρισε τον Δ. Παπαδημούλη ως έναν από τους "καλύτερους έλληνες βουλευτές" αποδίδοντας μάλιστα τις επικρίσεις που δέχεται σε "επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα".

Δήλωσε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η περαιτέρω συζήτηση που διαιωνίζεται από τη ΝΔ έχει μια διπλή στόχευση: αφενός να πλήξει έναν από τους καλύτερους Έλληνες ευρωβουλευτές – προσωπικά δηλαδή είναι μία επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα του Δημ. Παπαδημούλη” .