Follow us

Ο Φλωρίδης απαντά στην Κωνσταντοπούλου: "Υπερασπιστείτε απατεώνες και εγκληματίες - Πήρατε τον κατήφορο"

Ο υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου με επιστολές των Ευρωπαίων εισαγγελέων προς τον ίδιο για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους και την αγαστή συνεργασία

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τις επιστολές που του απηύθυναν οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς και όλοι οι λειτουργοί του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα, με ευχαριστίες για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους, την αγαστή συνεργασία και το ενδιαφέρον προς τον θεσμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, εκ μέρους του υπουργείου Δικαιοσύνης, ανέγνωσε από τη Βουλή, ο Γιώργος Φλωρίδης.

Με τον τρόπο αυτό, απάντησε στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν διάλογοι στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, που τον αναφέρουν ως συμμέτοχο σε προσπάθεια απομάκρυνσης της Ευρωπαίας εισαγγελέως που χειρίστηκε την υπόθεση.

Ο κ. Φλωρίδης, αφού είπε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου υιοθετεί όσα αναφέρουν "απατεώνες", υποστηρίζει "εγκληματίες" και μεταφέρει μέσα στη Βουλή "συκοφαντίες" από τέτοιους, σημείωσε ότι καν δεν αφορούν την εισαγγελέα που χειρίστηκε την έρευνα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι δήθεν αυτές καταγγελίες προς το πρόσωπό του.

Ο Φλωρίδης απαντά στην Κωνσταντοπούλου: "Υπερασπιστείτε απατεώνες και εγκληματίες - Πήρατε τον κατήφορο"

Στην επιστολή που ανάγνωσε προς το Σώμα ο κ. Φλωρίδης, αναφέρονται τα εξής:

"Αξιότιμε κύριε υπουργέ, παρακαλώ δεχθείτε από μέρους εμού προσωπικώς, του Ευρωπαίου εισαγγελέα, κυρίου Ιωάννου Πασχάλη, καθώς και όλων των λοιπών συναδέλφων μας του ελληνικού γραφείου των Ευρωπαίων εντεταλμένων εισαγγελέων και των βοηθών μας δικαστικών υπαλλήλων, τις άπειρες ευχαριστίες και τις θερμές ευχές μας για την ικανοποίηση όλων των βασικών αιτημάτων του Γραφείου μας, τα οποία θέσαμε υπ' όψιν σας, άμα τη αναλήψει των καθηκόντων σας, και τα φέρατε εις αίσιον πέρας, παρά το βαρύ φορτίο των πολυσύνθετων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων στον χώρο της Δικαιοσύνης, που έχετε επωμιστεί, γεγονός που αποδεικνύει και εν τη πράξει, την ιδιαίτερη ευαισθησία και το αμέριστο δικό σας ενδιαφέρον στο θεσμό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και ειδικότερα των Ευρωπαίων εντεταλμένων εισαγγελέων της πατρίδας μας. Επιτρέψτε μας να συνεχίσουμε να προσβλέπουμε στην αγαστή συνεργασία μαζί σας για όλα τα τρέχοντα θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών μας, που δικαιολογούν την κατά νόμον παρέμβασή σας. Με ιδιαίτερη τιμή, ο Ευρωπαίος εντεταλμένος εισαγγελέας, διευθύνων το Γραφείο των Ευρωπαίων Εισαγγελέων Λάμπρος Σοφουλάκης, αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου".

Διαβάστε Επίσης

Στη συνέχεια, ο υπουργός Δικαιοσύνης, απευθύνθηκε προς την κ. Κωνσταντοπούλου για να πει: "Αυτή είναι η επιστολή στις 20 Απριλίου του 2024. Την ίδια επιστολή έλαβα από τον διευθύνοντα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα, στις 30 Ιουνίου του 2025.

Λοιπόν, θέλετε κάτι άλλο; Τέτοια επιστολή δεν θα αξιωθείτε ποτέ εσείς. Ποτέ. Ενώ υποτίθεται ότι εγώ είμαι αυτός που θα παρενέβαινα επειδή κάποιοι απατεώνες μιλάνε και λένε αυτά που λένε. Και μάλιστα αναφερόμενοι σε μια εισαγγελέα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, η οποία δεν χειρίστηκε αυτή την υπόθεση (σ.σ.: ΟΠΕΚΕΠΕ) στην οποία αναφέρονται. Αυτή η κυρία, στην οποία αναφέρονται αυτοί στους διαλόγους (σ.σ.: κυρία Παπανδρέου) δεν είναι η εισαγγελέας που χειρίστηκε την υπόθεση αυτή. Λοιπόν για να καταλάβετε τι λέτε εδώ και τι υιοθετείτε. Η απάντησή μου είναι αυτή. Η μεγαλύτερη εύφημη μνεία που θα μπορούσε να έχει ένας υπουργός Δικαιοσύνης από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, είναι αυτή. Αν δεν σας ικανοποιεί, πρόβλημά σας. Υιοθετήστε ό,τι θέλετε. Απατεώνες και εγκληματίες, υπερασπιστείτε τους. Κάντε ό,τι θέλετε. Αυτό, είναι η απάντησή μου στις συκοφαντίες σας".

Φλωρίδης προς Κωνσταντοπούλου: Πήρατε τον κατήφορο

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Κατόπιν πήρε τον λόγο εκ νέου η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, η οποία είπε πως ο κ. Φλωρίδης με την ανάγνωση των επιστολών αυτών, έδειξε ακριβώς τι σημαίνει "εγκληματική οργάνωση".

"Εξασφαλίσατε από έναν αποχωρούντα αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κ. Λάμπρο Σοφουλάκη, η οποία είναι αχαρακτήριστη και ντροπιαστική και για τον ίδιο και για εσάς που κομπάζετε. Διότι ακριβώς αυτή η επιστολή αποδεικνύει τι είναι εγκληματική οργάνωση. Αποδεικνύετε ότι έχετε τέτοια άμεση πρόσβαση στον διευθύνοντα το Γραφείο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας ώστε σας στέλνει τέτοιες ανεπίτρεπτες για λειτουργό κολακείες, την ώρα που έχουν δημοσιευτεί διάλογοι ότι μίλησε ο Βορίδης στον Φλωρίδη για να βγάλουν από τη μέση την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου γιατί ενοχλεί…", είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ανταπαντώντας, ο υπουργός Δικαιοσύνης ξαναδιάβασε προς την Ολομέλεια τους αποστολείς των σχετικών επιστολών προς τον ίδιο, για να καταδείξει ότι είναι όλοι οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς και οι υπάλληλοι του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα, κι όχι μόνον ο κ. Σοφουλάκης, όπως υποστήριξε η κ. Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Φλωρίδης επιτέθηκε εκ νέου στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, κατηγορώντας την για "κατήφορο", αφού με το σκεπτικό που ανέπτυξε έδειξε ότι θεωρεί "εγκληματική οργάνωση" συλλήβδην τους λειτουργούς της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην χώρα μας.

Διαβάστε Επίσης

"Αυτούς όλους, τους Ευρωπαίους εισαγγελείς, εσείς συλλήβδην, τους ονομάσατε εγκληματική οργάνωση, και μάλιστα που έχουμε παρέμβαση εμείς. Εγώ καταλαβαίνω τη μαύρη απελπισία σας. Φτάσατε στο σημείο να κατηγορείτε ότι η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, στην οποία ομνύατε πριν από πέντε λεπτά, τελικά είναι συμμέτοχη σε εγκληματική οργάνωση συλλήβδην. Ας το ακούσει αυτό ο ελληνικός λαός για να δει αν τελικά υπάρχει ένα όριο στον απίστευτο κατήφορο στον οποίο είστε εδώ και πάρα, πάρα πολύ καιρό", είπε τέλος ο κ. Φλωρίδης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

5 άχαστες γευστικές στάσεις στον Πειραιά: Φαγητό, ποτό και εμπειρίες που δεν χάνεις

Ο Πειραιάς δεν μιλάει μόνο ελληνικά, αλλά εντάσσει και άλλες κουζίνες στο γαστρονομικό του χάρτη. Να που θα φάμε και θα πιούμε στην επόμενη έξοδό μας.

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 13:52

Το πόθεν έσχες της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Τι δήλωσε για εισοδήματα και ακίνητα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για τα έτη 2023 και 2024, οι οποίες αφορούν στις χρήσεις του 2022 και του 2023 αντίστοιχα.

ΒΟΥΛΗ 29 Σεπ 2025 | 10:16

Στη δημοσιότητα τα "πόθεν έσχες" των πολιτικών για τα οικονομικά έτη 2022 και 2023

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το πρωί της Δευτέρας, από την επιτροπή Ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων, τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για τα οικονομικά έτη 2022 και 2023.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 26 Σεπ 2025 | 10:17

Φλωρίδης: Η Κωνσταντοπούλου δεν θέλει να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη - Ταχύτατη θα είναι η απάντηση στο αίτημα Ρούτσι

Ο κ. Φλωρίδης εξήγησε τι ισχύει με τα αιτήματα εκταφής σορών από συγγενείς θυμάτων και απαντάει σε όσους τον καλούν να παραιτηθεί.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ 25 Σεπ 2025 | 22:56

Βουλή: Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις για τις φρεγάτες Belharra - Ποιοι καταψήφισαν

Το νομοσχέδιο ψηφίσθηκε επί της Αρχής από τη ΝΔ. Το καταψήφισαν ΚΚΕ και Νέα Αριστερά ενώ επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας

ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ 25 Σεπ 2025 | 21:46

Γεωργιάδης κατά Κωνσταντοπούλου: Αν ξεκινήσει η δίκη, δεν θα μπει στη Βουλή - Δεν πρόκειται περί ευαισθησίας, αλλά περί συμφέροντος

"Κάνει χρήση του βουλευτικού αξιώματος για να εκπροσωπεί πελάτες της-Υπηρετεί το σχέδιο της να καθυστερήσει η δίκη για τα Τέμπη γιατί αλλιώς δεν θα μπει ούτε στη Βουλή"

"Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "ΠΙΑΣΤΗΚΕ" ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ" 25 Σεπ 2025 | 15:25

Πηγές ΝΔ για την Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ "ουρά" της Κωνσταντοπούλου - Προσπαθεί να δημιουργήσει αντιδράσεις

Πηγές της ΝΔ χαρακτηρίζουν το ΠΑΣΟΚ ""ουρά" της της Ζ. Κωνσταντοπούλου", καταμαρτυρώντας του παραποίηση γεγονότων στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 25 Σεπ 2025 | 10:40

Προαναγγελία Φλωρίδη: Σύντομα η εισαγγελική απόφαση για την εκταφή της σορού του Ρούτσι - Για να γίνει η ταυτοποίηση

"Η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι να γίνει η εκταφή, η ζητούμενη εκταφή έστω και με έμμεσο τρόπο", σημείωσε ο Γιώργος Φλωρίδης.

ΒΟΥΛΗ 24 Σεπ 2025 | 23:58

Δένδιας για νέα Belhara: "Αποκτάμε το πιο ισχυρό Πολεμικό Ναυτικό"

Ο κ. Δένδιας, παράλληλα, έκανε γνωστό ότι "την Δευτέρα θα πάω στην Ιταλία και η πρόθεσή μας είναι και ελπίζω να τα καταφέρουμε να υπογράψουμε ένα Μνημόνιο συνεννόηση με την Ιταλική πλευρά για τις Bergamini"

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 24 Σεπ 2025 | 14:19

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε γαλάζιο βουλευτή: Επισκέφθηκε τον Ρούτσι ως εντεταλμένος του Μητσοτάκη σε βρόμικη αποστολή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Σταμάτη, κατηγορώντας τον για τους σκοπούς της διπλής επίσκεψής του στον Πάνο Ρούτσι.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 Σεπ 2025 | 12:35
ΤΕΜΠΗ 24 Σεπ 2025 | 10:15

Φλωρίδης: Η αντιπολίτευση επιχειρεί "ξυλόλιο 2" στα Τέμπη - Έκανε δήλωση και ο Τσίπρας που οργάνωσε την άθλια σύσκεψη στο Μάτι

Όσον αφορά το αίτημα Ρούτσι για εκταφή της σορού του παιδιού του, ο κ. Φλωρίδης είπε ότι "καμία κυβέρνηση δεν έχει καμία δυνατότητα να κάνει το παραμικρό.

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 23 Σεπ 2025 | 23:42

Η Βουλή φωτίστηκε με την χρυσή κορδέλα της ελπίδας - Μήνυμα στήριξης στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου [εικόνες]

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, κάθε χρόνο περίπου 250.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο νοσούν από καρκίνο, από τα οποία βέβαια μόνο ποσοστό 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης σε σωστή ιατρική φροντίδα

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 23 Σεπ 2025 | 10:32

Φλωρίδης για Τέμπη: Αν υπάρξει αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση, θα εξεταστεί άμεσα - Το θέμα δεν αφορά την κυβέρνηση

Ξεκαθάρισε ότι όσο η ολοκλήρωση της ανάκρισης καθυστερεί και δεν οδηγούμαστε σε δίκη, τόσο θα υπάρχουν οι δυνατότητες για κάποιους που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την τραγωδία.

ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ 22 Σεπ 2025 | 20:14

Βουλή: Άγρια κόντρα Μυλωνάκη - Κωνσταντοπούλου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - "Έχετε αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη"

"Αυτή είναι η αλήθεια", ξεκαθάρισε ο Γ. Μυλωνάκης κατηγορώντας την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας πως έχει αναγάγει "το ψέμα σε επιστήμη και την συνωμοσιολογία σε τέχνη"

ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΣΟΥΝΙΟΥ 22 Σεπ 2025 | 09:25

Τροχαίο για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Λαύριο

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας οδηγούσε μόνη της χωρίς αστυνομική συνοδεία, το βουλευτικό της όχημα.

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ «ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ» 20 Σεπ 2025 | 23:06

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών: Φωταγωγήθηκε η Βουλή

H Ελλάδα διαθέτει περιορισμένη "δεξαμενή" εθελοντών δοτών και γι' αυτό δυσκολεύεται να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών της.

20 Σεπ 2025 | 08:26

Γιατί σώπασαν ξαφνικά οι αντάρτες της ΝΔ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα - Τι λέγεται στα... πηγαδάκια

Αν και σε πολλούς γαλάζιους, δεν ήχησε θετικά η προσχώρηση Λοβέρδου στη ΝΔ, προτίμησαν να… κατεβάσουν τα όπλα και να τηρήσουν σιγή ασυρμάτου.

ΒΟΥΛΗ 19 Σεπ 2025 | 12:26

Μητσοτάκης στην ΚΟ ΝΔ: Φοροελαφρύνσεις σε 4,3 εκατ. συμπολίτες μας - Το ΠΑΣΟΚ μοιράζει δισ. από το "πράσινο λεφτόδεντρο"

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση στη ΔΕΘ, ενώ επιτέθηκε και στον Νίκο Ανδρουλάκη κάνοντας λόγο για "πράσινα λεφτόδεντρα".

ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 18 Σεπ 2025 | 21:43

Τέμπη: Πατέρας από το Αίγιο κάνει απεργία πείνας στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι

Ο Πάνος Ρούτσι και ο κύριος Δημήτρης βρίσκονται δίπλα δίπλα στο Σύνταγμα.

ΕΝΤΑΣΗ 18 Σεπ 2025 | 17:31

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιδρά η αντιπολίτευση για τους μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν

Με πρώτους μάρτυρες τους διοικητές του ΟΠΕΚΕΠΕ "από το σήμερα προς τα πίσω" αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου, η διερεύνηση, από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 18 Σεπ 2025 | 17:19

Βουλή: Την Τετάρτη οι πρώτοι μάρτυρες στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ολος ο κατάλογος με τα ονόματα

Πρώτοι μάρτυρες στην εξεταστική, ο νυν πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ιωάννης Καββαδάς όπως και ο τέως επικεφαλής του Οργανισμού, Νίκος Σαλάτας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 18 Σεπ 2025 | 16:41

Κωνσταντοπούλου: Η φοβερή τραγωδία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων αναδεικνύει τις φοβερές ευθύνες της κυβέρνησης

Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε ότι δεν πρέπει να περιοριστεί η διερεύνηση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΝΤΖΟΣ - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 18 Σεπ 2025 | 12:50

Ενταση στη Βουλή μεταξύ Φλωρίδη και ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ: "Εχετε λατρεία σε δολοφόνους" - "Είστε πολιτικά αχρείος"

Η ανακοίνωση Φλωρίδη πυροδότησε την αντίδραση των δύο κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, οι οποίοι ζήτησαν την απόσυρση της ρύθμισης.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ 17 Σεπ 2025 | 13:33

Από τον Γιώργο Πέτσο στον Ανδρέα Λοβέρδο: Οι πράσινοι υπουργοί που μετακόμισαν στη Νέα Δημοκρατία

Ο Γιώργος Πέτσος ήταν από τους πρώτους που μετακόμισαν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

16 Σεπ 2025 | 21:58

Βουλή: Ερώτηση 8 βουλευτών της ΝΔ για τις παλαιές συντάξεις χηρείας του ΟΓΑ

Οι εν λόγω συντάξεις του πρώην ΟΓΑ παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα

ΤΙ ΕΙΠΕ 16 Σεπ 2025 | 14:51

Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: "Η μεγαλύτερη δικαστική και εισαγγελική ξετσιπωσιά - Υπηρετούν τις εντολές Φλωρίδη"

"Εγώ αισθάνομαι ότι είναι πια μια θλιβερή παρουσία αυτή του κυρίου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης. Είναι ένα χρεοκοπημένο πια πολιτικό σχήμα", είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας

ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ 16 Σεπ 2025 | 09:10

Η Νίκη απομακρύνει από την Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ τον βουλευτή Νίκο Βρεττό - "Αν διαγραφώ δεν θα παραδώσω την έδρα"

Η Νίκη ανακοίνωσε ότι αποσύρει τον βουλευτή της Νίκο Βρεττό και τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 15 Σεπ 2025 | 16:58

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Μυλωνάκης έχει εμπλοκή σε κακουργηματική παρασκηνιακή δράση

Νέα επίκαιρη ερώτηση από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 Σεπ 2025 | 15:12

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτό είναι το προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής

Από τα πρώτα θέματα της Επιτροπής θα είναι η κατάρτιση του καταλόγου μαρτύρων που θα προτείνουν τα κόμματα, καθώς και των εγγράφων που θα ζητήσουν να κατατεθούν.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 15 Σεπ 2025 | 12:33

Τέμπη: Πατέρας 22χρονου θύματος κάνει απεργία πείνας και δίψας έξω από τη Βουλή - Στο πλευρό του η Μαρία Καρυστιανού

Η Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει το γεγονός πως ο εφέτης ανακριτής Λάρισας αρνήθηκε αίτημα -και- της οικογένειας Ρούτσι για εκταφή του γιου τους.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Σεπ 2025 | 09:36

Βουλή: Με την εκλογή προεδρείου η πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Για τη θέση του προέδρου της επιτροπής η κυβερνητική πλειοψηφία θα προτείνει τον βουλευτή Ηλείας της ΝΔ, Ανδρέα Νικολακόπουλο.

ΣΤΗ ΔΕΘ 12 Σεπ 2025 | 21:58

Κωνσταντοπούλου: "Όχι σε εκλογικές συνεργασίες" - Πρότεινε νέο σύστημα ψηφοφορίας

Όπως προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της παρουσίας της στη ΔΕΘ, η Πλεύση Ελευθερίας θα προτείνει ένα νέο εκλογικό σύστημα και σύστημα ψηφοφορίας, με στόχο τη μυστικότητα, την ανωνυμία, την ασφάλεια, την εγκυρότητα και την ελευθερία της ψήφου

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 12 Σεπ 2025 | 13:18

Αντιδράσεις για διάταξη που κρύβει από τον κατηγορούμενο στοιχεία δικογραφίας - "Επιλεκτικές ευαισθησίες", λέει ο Φλωρίδης

Δικηγόροι και νομικοί κάνουν λόγο για "καταρράκωση του κράτους Δικαίου" και υποβάθμιση της Δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 11 Σεπ 2025 | 17:39

ΟΠΕΚΕΠΕ: Συγκροτήθηκε η εξεταστική επιτροπή - Ποιοι βουλευτές θα μετέχoυν από κάθε κόμμα

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των βουλευτών που θα συγκροτήσουν την εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΒΟΥΛΗ 10 Σεπ 2025 | 08:51

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα

"Η αντιπολίτευση μπορεί να λαϊκίζει και να τα καταγγέλλει όλα. Εμείς όμως δουλεύουμε και αφήνουμε έργο" ανέφερε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 09 Σεπ 2025 | 15:07

Βουλή: Επίθεση Βελόπουλου σε Γιαννούλη - "Ειρωνείες στο σπίτι σου και στη μάνα σου - Άντε με τον προδότη της Μακεδονίας"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοπτε την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ξέφυγε σε χαρακτηρισμούς - "Μια ζωή ήσουν κρατικοδίαιτος"

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ 08 Σεπ 2025 | 16:53

Γιώργος Μυλωνάκης σε Ζωή Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Προσπαθεί να δημιουργήσει το νέο πολιτικό της παραμύθι

"Είναι προφανές ότι η απόπειρα επανεμφάνισης πρώην συντρόφων της, εύλογα της δημιουργεί μεγάλη πίεση", αναφέρει ο Γιώργος Μυλωνάκης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ 07 Σεπ 2025 | 21:02

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Μητσοτάκη: "Είναι πρωθυπουργός που φοβάται την κοινωνία και τις αντιδράσεις της"

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη "πρωθυπουργό εσωτερικού χώρου"

ΑΙΧΜΗΡΗ 06 Σεπ 2025 | 11:19

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Οδήγησε στο θάνατο 104 ανθρώπους στο Μάτι - Ενας τουρίστας που μαζεύει φράγκα

"Είναι ένας πρώην πρωθυπουργός που κατάφερε να είναι ο μοναδικός που παραβίασε την εντολή του δημοψηφίσματος, που κυβέρνηση με μνημόνια ενώ εξελέγη να τα καταργήσει".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 03 Σεπ 2025 | 15:47

Με παλαιστινιακή μαντίλα στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Παιδιά από τη Γάζα στα θεωρεία [εικόνες-βίντεο]

Τα παιδιά από την Γάζα υποδέχθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, προσφέροντάς τους δώρα και καλωσορίζοντάς τα στο Κοινοβούλιο.

ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ 02 Σεπ 2025 | 22:30

"Σκληρό ροκ" Πλεύρης - Ζωής στη Βουλή για ΟΠΕΚΕΠΕ και μεταναστευτικό

Στην ομιλία της, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, είχε κάνει λόγο για αναβίωση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας και για προσπάθεια αντιμετάθεσης των αλγεινών συνθηκών που βιώνουν οι πολίτες

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ 02 Σεπ 2025 | 10:56

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Του λείπουν τα φράγκα της εξουσίας - Δεν πιστεύω ότι θα ιδρύσει κόμμα

"Μακάρι να το κάνει, για να φανεί στην ελληνική κοινωνία τι είναι αυτός ο τύπος", είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Αλέξη Τσίπρα.

ΒΟΥΛΗ 01 Σεπ 2025 | 13:16

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 15/9 ξεκινά η εξεταστική επιτροπή - Επανάληψη της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια ζητάει το ΠΑΣΟΚ

Η Εξεταστική Επιτροπή θα ξεκινήσει τις εργασίες της με την εκλογή προεδρείου αρχίζει στις 15 Σεπτεμβρίου.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 01 Σεπ 2025 | 10:14

Φλωρίδης: "Κίνηση απελπισίας η επιστροφή Τσίπρα, ασυζητητί τον υποστηρίζει η διαπλοκή"

Ο Γιώργος Φλωρίδης χαρακτήρισε ως "μεγάλο δώρο" για τον Κυριάκο Μητσοτάκη την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ 30 Σεπ 2025 | 21:01

Τι αλλάζει στις Ένοπλες Δυνάμεις: 12μηνη θητεία, εθελοντική στράτευση γυναικών και αυξήσεις σε μισθούς και επιδόματα

Όπως ανέφερε ο Νίκος Δένδιας, στόχος είναι η δημιουργία ενός σώματος 150.000 ενεργών εφέδρων - Φρένο στις αναβολές, σύσταση διοίκησης Στρατιωτικής Εκπαίδευσης, νέο μοντέλο εκπαίδευσης

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ 30 Σεπ 2025 | 19:17

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε 19.489 προσλήψεις και μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο - Σε ποιους τομείς

"Πράσινο φως" από το Υπουργικό Συμβούλιο για σχεδόν 20.000 προσλήψεις το 2026 και μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο - Προτεραιότητα ο τομέας της Υγείας, όπου προστίθενται 5.228 θέσεις

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 30 Σεπ 2025 | 18:42

Λευτέρης Αυγενάκης: Εξώδικο στον Στέφανο Κασσελάκη για συκοφαντική δυσφήμιση - Για το πόθεν έσχες

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι κατέθεσε αναφορά στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για το πόθεν έσχες του Λευτέρη Αυγενάκη - Τι απαντά ο βουλευτής της ΝΔ

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ 30 Σεπ 2025 | 18:18

Στην Αθήνα έως το τέλος Οκτωβρίου η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ορκίστηκε τη Δευτέρα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ -παρουσία του γιου της, συγγενών και φίλων- και άρχισε και επισήμως τη θητεία της

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ DATA CONSULTANTS 30 Σεπ 2025 | 18:04

Δημοσκόπηση στη Δυτ. Ελλάδα: Πρώτη αλλά αποδυναμωμένη η ΝΔ, με μόλις 1% διαφορά από πιθανό "κόμμα Καρυστιανού"

Η εκλογική επιρροή των κομμάτων, το ποσοστό που καταγράφει ο Αλέξης Τσίπρας

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 30 Σεπ 2025 | 16:03

Νίκος Παππάς για την επίθεση στο Κολωνάκι: Λόγω θέσης και εμπειρίας δεν πλακώνομαι πλέον στα πεζοδρόμια

"Δεν είναι το πεδίο μου ούτε τα δικαστήρια, ούτε οι αστυνομίες, θα την αποσύρω την μήνυση", είπε ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 30 Σεπ 2025 | 16:01

Κατάθεση Σημανδράκου για ΟΠΕΚΕΠΕ: ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά βλέπουν "γαλάζιο" σκάνδαλο και εμπλοκή του Μαξίμου

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά υποστηρίζουν πως η ιστορία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ένα "γαλάζιο" σκάνδαλο με εμπλοκή του Μαξίμου.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 30 Σεπ 2025 | 15:32

Πηγές ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ για εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι

"Μάταιος κόπος. Η αμηχανία μπροστά στην ευθύνη για διακοπή των επιδοτήσεων των αγροτών είναι παραπάνω από φανερή", αναφέρουν πηγές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 30 Σεπ 2025 | 15:05

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λέει ο Σημανδράκος για τον Αυγενάκη, το Μαξίμου και τις πιέσεις για να πληρωθεί ο "φραπές"

"Κακώς διαπομπεύτηκε η 73χρονη με τα €800.000- Ορθώς της καταβλήθηκαν" υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ 30 Σεπ 2025 | 14:50

Πλεύρης: Όσοι παίρνουν άσυλο θα μπαίνουν στην αγορά εργασίας - Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο

Ο κ. Πλεύρης δήλωσε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να δημιουργηθούν δύο είδη δομών όπου θα διαχωρίζονται άτομα που δικαιούνται άσυλο και άτομα που δεν δικαιούνται άσυλο.

ΣΥΡΙΖΑ 30 Σεπ 2025 | 14:50

Φάμελλος: Κοινή δράση και κοινό ψηφοδέλτιο των προοδευτικών δυνάμεων στις επόμενες εκλογές

Ο Σωκράτης Φάμελλος έκανε λόγο για ανάγκη συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων για την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 30 Σεπ 2025 | 14:10

Κωστής Χατζηδάκης: Κάνουμε αγώνα δρόμου για να πληρωθούν οι αγρότες, ικανοποιώντας τις προϋποθέσεις της Κομισιόν

"Σε 15 περίπου ημέρες ξεκινούν οι πληρωμές για τις αποζημιώσεις. Ακολουθεί η καταβολή των ετήσιων αποζημιώσεων αφού ολοκληρωθούν οι έλεγχοι", τόνισε

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ 30 Σεπ 2025 | 13:39

Καταγγελία Κασσελάκη στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για το πόθεν έσχες Αυγενάκη: Έσοδα πάνω 1,2 εκατ. ευρώ χωρίς εξήγηση

"Η αναφορά αφορά το πόθεν έσχες του 2023 του κ. Λευτέρη Αυγενάκη, το οποίο εμφανίζει έσοδα άνω του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς επαρκή εξήγηση".

ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ 30 Σεπ 2025 | 13:29

Δίκη Βαλυράκη: "Ο Σήφης σφαγιάστηκε, δεν είχε ατύχημα - Εχουμε στυγερό έγκλημα", κατέθεσε η χήρα του πρώην υπουργού

Η χήρα του πρώην υπουργού δήλωσε πως ο ισχυρισμός των κατηγορουμένων πως ο σύζυγός της είχε κάποιο ατύχημα και πως δεν έχουν καμία ευθύνη για τον θάνατο δεν έχει την παραμικρή βάση.

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ 30 Σεπ 2025 | 13:27

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόντρα Μ. Λαζαρίδη - Μ. Αποστολάκη - "Γελάει ο κόσμος" - "Να μη δουλευόμαστε"

Η καταγραφή του ζωικού κεφαλαίου ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 30 Σεπ 2025 | 12:44

Τσουκαλάς: Επιβεβαιώνει η κυβέρνηση την επικείμενη αύξηση των εισφορών των ελ. επαγγελματιών κατά 4-5% από 1-1-2026;

Ο κ. Τσουκαλάς ρώτα αν "επιβεβαιώνει η κυβέρνηση, την επικείμενη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων".

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 30 Σεπ 2025 | 12:42

Το μήνυμα της Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τον ψηφιακό εθισμό - Η φωτογραφία με τον διακεκριμένο ψυχολόγο Jonathan Haidt

"Μαζί του θα θέσουμε τα θεμέλια για την αποκατάσταση της παιδικής ηλικίας", αναφέρει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΝΕΑ 30 Σεπ 2025 | 12:22

Τα καρφιά Λαζαρίδη κατά Μητσοτάκη και το νέο κόμμα Σαμαρά: "Δεν είσαι η λύση, αλλά το πιο σοβαρό πρόβλημα"

Το δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά εγκαλεί την κυβέρνηση για το "φιάσκο", όπως το χαρακτηρίζει, της ακύρωσης της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη.

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ 30 Σεπ 2025 | 12:13

Μητσοτάκης στο υπουργικό: "Αμόκ παραπληροφόρησης, είπαν πως είναι ψεύτικη μέχρι και η φωτογραφία μου με τον Τραμπ"

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι "η μάχη για την αλήθεια είναι ένα μέτωπο το οποίο διατρέχει όλα τα πεδία της επικαιρότητας. Από την υπόθεση των Τεμπών μέχρι και τον ΟΠΕΚΕΠΕ".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ 30 Σεπ 2025 | 12:05

Η Λατινοπούλου απαντά για το ετήσιο εισόδημα των 3.000 ευρώ: "Ζούσα στο σπίτι της γιαγιάς μου, δεν έβγαινα όλη μέρα"

Πώς εξήγησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου τη δήλωση πόθεν έσχες με εισόδημα μόνο 3.000 ευρώ για το 2023.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡ. 30 Σεπ 2025 | 11:50

Μαρινάκης για Τέμπη: Σηκώνουν το θέμα κάθε φορά που πέφτουν στις δημοσκοπήσεις - Αποκρουστική εργαλειοποίηση

Ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε πολιτικούς αρχηγούς ότι "κάνουν τα πάντα για να καθυστερήσει η δίκη" και "σηκώνουν το θέμα κάθε φορά που πέφτουν δημοσκοπικά".

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 30 Σεπ 2025 | 11:32

Διαφοροποίηση Βούλτεψη για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μυλωνάκης πρέπει να έρθει στην εξεταστική επιτροπή

Η βουλευτής της ΝΔ διαφοροποιήθηκε από την επίσημη γραμμή της ΝΔ που λέει "όχι" στην κλήση Μυλωνάκη, "Φραπέ" και "Χασάπη" στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ 30 Σεπ 2025 | 11:16

Επανεμφάνιση Κώστα Καραμανλή με νέα παρέμβαση στις 15 Οκτωβρίου

Ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται να αναφερθεί στα σύγχρονα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα,.

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΝΕΡΑ 30 Σεπ 2025 | 10:48

Η αναφορά Δένδια στη διαφθορά και τα αποκαλυπτικά στοιχεία στη δημοσκόπηση της Alco

Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το σχόλιο του Νίκου Δένδια για την διαφθορά σε ομιλία του για την την επέτειο της απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς το 1821.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 30 Σεπ 2025 | 10:35

Το Πόθεν Έσχες αποκάλυψε τον γάμο του Γιώργου Αμυρά με τον σύντροφό του

Ο Γιώργος Αμυράς προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό δεν είχε γίνει γνωστός ο γάμος του με τον σύντροφό του.

"ΕΛΛΑΔΑ 1953 -2024: ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" 30 Σεπ 2025 | 10:06

Το νέο βιβλίο Γιαννίτση, το μήνυμα Σακελλαροπούλου και η παρουσία της Δάφνης Σημίτη - Ποιοι πήγαν στην εκδήλωση [εικόνες]

Αρκετοί πολιτικοί και ακαδημαϊκοί βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Γιαννίτση "Ελλάδα 1953- 2024 – Χρόνος και Πολιτική Οικονομία".

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 30 Σεπ 2025 | 09:25

Χρυσοχοΐδης: Θα προσλάβουμε 50 άοπλους αστυνομικούς ως διαμεσολαβητές με τους Ρομά

Τη δημιουργία για πρώτη φορά ενός νέου σώματος που θα στελεχωθεί με 50 ένστολους άοπλους αστυνομικούς που θα αναλάβουν τον ρόλο του διαμεσολαβητή με τις κοινότητες των Ρομά, ανακοίνωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 30 Σεπ 2025 | 09:20

Απάντηση Καρυστιανού σε Γεωργιάδη: "Σας ξεμπροστιάζω, εσείς κρύβεστε πίσω από την ιδιότητά μου, της χαροκαμένης μάνας"

Η Μαρία Καρυστιανού κατηγόρησε για δειλία και άκρατη αλαζονεία τον υπουργό Υγείας, και τονίζει ότι ο αγώνας της θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.

ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 30 Σεπ 2025 | 08:00

Αλλαγές στο στράτευμα: Τέλος οι φαντάροι σε Αεροπορία και Ναυτικό - Προαιρετική θητεία για τις γυναίκες

Όλοι θα κατατάσσονται στον Στρατό Ξηράς, λόγω αυξημένων αναγκών - Εχει παρατηρηθεί "φάμπρικα" αιτημάτων με την επίκληση ψυχολογικών-ψυχιατρικών λόγων που δεν έχουν βασιμότητα.

ΣΤΙΣ 11 30 Σεπ 2025 | 07:12

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Μητσοτάκη - Ολα τα θέματα που βρίσκονται στο "τραπέζι"

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει, σήμερα στις 11:00, στο Μέγαρο Μαξίμου το Υπουργικό Συμβούλιο.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Σεπ 2025 | 07:07

Ο Νίκος Παππάς δέχθηκε φραστική επίθεση σε εστιατόριο στο Κολωνάκι - Μήνυση από τον ευρωβουλευτή

Στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος κατέληξαν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ένας 34χρονος Πολωνός και μία 35χρονη Ελληνίδα.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ 29 Σεπ 2025 | 23:09

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις με διαλόγους στελέχους του Μαξίμου και πρώην προέδρου του Οργανισμού

Από την αντιπολίτευση κατηγορούν την κυβέρνηση για επιχείρηση συγκάλυψης στο πλαίσιο της εξεταστικής, ενώ επιμένουν ότι στην επιτροπή πρέπει να κληθούν οι Μυλωνάκης, "Φραπές" και "Χασάπης"

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ 29 Σεπ 2025 | 20:35

Ευρωπαία εισαγγελέας: Στην Αθήνα για συναντήσεις με Φλωρίδη και Πιερρακάκη η Λάουρα Κοβέσι

Η Ευρωπαία Εισαγγελέας θα συναντηθεί με τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκο Πιερρακάκηκαι τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνο Τζαβέλλα

ΣΤΟΝ ALPHA 29 Σεπ 2025 | 20:28

Δημοσκόπηση Alco: Στο 24% η ΝΔ, στο 19% οι αναποφάσιστοι - Συγκάλυψη και διαφθορά στην κυβέρνηση βλέπουν 7 στους 10

Η ΝΔ διατηρεί μεγάλη διαφορά από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ, η οποία διαμορφώνεται στις 12,5 μονάδες, ενώ την ίδια ώρα η Πλεύση Ελευθερίας δείχνει να "ξεφούσκωσε" δημοσκοπικά - Πώς αυτοπροσδιορίζονται οι αναποφάσιστοι

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ 29 Σεπ 2025 | 20:08

Αλ. Σδούκου για Τέμπη: Για εμάς το πιο κρίσιμο είναι να ξεκινήσει η δίκη και να αποδοθεί δικαιοσύνη

Σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ καμώνεται την υπεύθυνη αντιπολίτευση, αλλά στην πραγματικότητα ζητά παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ 29 Σεπ 2025 | 19:24

Επίσκεψη Δένδια στην Ιταλία: Υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας για 2+2 φρεγάτες [εικόνες]

Ο κ. Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο-Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ, συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας της Ιταλίας Γκουΐντο Κροσέτο στη Φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού της Ιταλίας F 598 ITS

ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 29 Σεπ 2025 | 18:31

Στην τελική ευθεία η έκδοση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα αναμένεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου από τις εκδόσεις Gutenberg

ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ 29 Σεπ 2025 | 18:31

Συνεδριάζει την Τρίτη το Υπουργικό Συμβούλιο - Ποια θέματα θα συζητηθούν

Ποια είναι τα θέματα που θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου

ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 29 Σεπ 2025 | 17:11

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μόλις 3.000 ευρώ εισόδημα για το 2023 στο Πόθεν Έσχες - Τα σχόλια στο Χ

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με βάση το πόθεν έσχες της, δεν διαθέτει ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ενώ δεν έχει μετοχές, συμμετοχές σε επιχειρήσεις ή και δανειακές υποχρεώσεις.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 16:38

Σφοδρή επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε δικαστικούς για τα Τέμπη: Δεν έχω ξαναδεί τέτοιους ξετσίπωτους λειτουργούς

"Η δικογραφία διεκπεραιώνεται κατά παραγγελία του κ. Φλωρίδη", ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ 29 Σεπ 2025 | 16:26

Αλέξης Τσίπρας: Το Πόθεν Έσχες του πρώην πρωθυπουργού - Τα εισοδήματα από βραβεία και το ινστιτούτο με το όνομά του

Τα στοιχεία της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 29 Σεπ 2025 | 15:39

Παύλος Μαρινάκης: Αν παραγγέλλουμε αποφάσεις στη δικαιοσύνη όπως συνέβαινε επί Τσίπρα, τότε για ποια δημοκρατία μιλάμε;

"Για κάθε αίτημα μόνη αρμόδια να απαντήσει είναι η δικαιοσύνη" είπε ο Παύλος Μαρινάκης για τα όσα ζητά ο απεργός πείνας Πάνος Ρούτσι

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 29 Σεπ 2025 | 15:31

Ποιος θα "πληρώσει" εκλογικά ένα κόμμα Καρυστιανού - Ποιο κόμμα κινδυνεύει περισσότερο με καθίζηση

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις αλλά και οι εκτιμήσεις των πολιτικών αναλυτών για τις επιπτώσεις ενός κόμματος Τεμπών

ΒΟΡΕΙΩΣ 29 Σεπ 2025 | 13:54

Μονοκατοικία στο Ψυχικό απέκτησε η Ολγα Κεφαλογιάννη- Εχει εμβαδόν 687 τμ

Η μονοκατοικία της υπουργού Τουρισμού είναι εμβαδού 687 τμ

ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 29 Σεπ 2025 | 13:52

Αγόρασε μεζονέτα στη Βάρη 286 τμ ο Γιώργος Παπανδρέου- Πήρε δάνειο από την τράπεζα

Ο πρώην πρωθυπουργός αγόρασε μια διώροφο ημιτελή μονοκατοικία στη Βάρη

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 13:52

Το πόθεν έσχες της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Τι δήλωσε για εισοδήματα και ακίνητα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για τα έτη 2023 και 2024, οι οποίες αφορούν στις χρήσεις του 2022 και του 2023 αντίστοιχα.

ΑΝΕΣΗ 29 Σεπ 2025 | 13:29

Πόθεν Εσχες: Τρία ακίνητα και εισοδήματα 1,7 εκ ευρώ για το ζεύγος Στ. Κασσελάκη - Τάιλερ Μακμπέθ

Ο σύζυγος του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας Τάιλερ Μακμπέθ δεν δηλώνει κανένα εισόδημα ή ακίνητο στο όνομά του.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΜΑΡΑ 29 Σεπ 2025 | 13:26

Γεωργιάδης: Η Καρυστιανού ασκεί αντιπολίτευση από το βάθρο της μητέρας που έχασε το παιδί της

"Το ενδεχόμενο κόμμα της Καρυστιανού ή το να συμμετέχει και το ενδεχόμενο κόμμα του Τσίπρα ανήκουν στη σφαίρα της Κεντροαριστεράς" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 29 Σεπ 2025 | 13:03

Η περιουσία των πολιτικών αρχηγών - Τι δήλωσαν στα πόθεν έσχες για τα οικονομικά έτη 2023 και 2022

Τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών και συνολικά των υπόχρεων πολιτικών προσώπων για τη διετία 2023-2024 (χρήση 2022, 2023) έδωσε στη δημοσιότητα το πρωί της Δευτέρας, η Βουλή.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 29 Σεπ 2025 | 12:38

Πόθεν έσχες: Η απίστευτη αμοιβή των 18,4 εκατ. ευρώ για τον βουλευτή Παύλο Σαράκη - Δικηγόρος στην υπόθεση Novartis

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Σαράκης είναι ο πλουσιότερος στην ελληνική Βουλή.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 29 Σεπ 2025 | 12:33

Ανδρουλάκης από Χίο: Πλήρες σχέδιο συγκάλυψης από την κυβέρνηση για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ - Αδιανόητο και προσβλητικό

"Μιλάμε για πράγματα αδιανόητα, προσβλητικά και για τις μνήμες των ανθρώπων και περιφρονητικά για τη νοημοσύνη του λαού", τόνισε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 29 Σεπ 2025 | 12:31

Οι δηλώσεις πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου για τα οικονομικά έτη 2023 και 2022

Αναρτήθηκαν σήμερα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης "πόθεν έσχες" των πολιτικών προσώπων. Τι δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

ΒΟΥΛΗ 29 Σεπ 2025 | 12:22

Πόθεν έσχες: Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη - Εισόδημα 128.000€ και καταθέσεις ένα εκατ. ευρώ

Τι δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 29 Σεπ 2025 | 11:58

Το πόθεν έσχες του Σωκράτη Φάμελλου - Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το 2022 και 2023

Αναρτήθηκαν σήμερα στο site της Βουλής των Ελλήνων οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης "πόθεν έσχες" των πολιτικών προσώπων.