
Είμαι συντετριμμένος δήλωσε στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου, στην πρώτη του δήλωση για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Εδωσε μια μάχη παλικαρίσια, πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός που νωρίτερα είχε εμφανιστεί στο Κοινοβούλιο κρατώντας λουλούδια.
Λουλούδια που απίθωσε στο έδρανο της Φώφης Γεννηματά στο Κοινοβούλιο.
![Ο Γιώργος Παπανδρέου αφήνει λουλούδια στο έδρανο της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή {εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/a7/a76245ab75564703b3b4d5518705a62c.jpg?v=1&maxwidth=650&)

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, αφού αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε και τη διακοπή των εργασιών του Κοινοβουλίου σε ένδειξη τιμής στην εκλιπούσα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε και ανάρτηση στο facebook με μια φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά και τα λόγια:
Θα είσαι πάντα κοντά μας….
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr